Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (189)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Felicitari micutei crestine!

Ylari noi i-am luat Deliei role, cred ca din acelea de care vb Alysh, sunt masura reglabila, de la Cora. Pentru inceput i-am pus rotile doua in spate si doua in fata, cand o mai creste i le dispunem pe linie. Eh, nu am pretentia sa invete pana in vara, dar oricum paseste asa si deja merge tinuta doar de o mana. La cat e ea de fricoasa, eu sunt multumita.

Desiree, citesc mereu despre voi cu sufletul la gura. Te felicit mamico pentru tot ce faci. O sa vezi ca o sa fie bine. Maseaua ta ce mai face? Victoria

Eu de azi sunt in concediu pentru o saptamana, miercuri plec la soacra, maine sigur intru s-o felicit pe puiuta mica de Laura.
Va pup!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

si noi vrem sa luam Marei role; bine o sa iau si mie pe 4 roti, ca nu am mers niciodata; daca au la raionu de copii si marimea 39-40, imi iau si io. ROZ, evident!

Felicitari pt mica crestina.

Miine e ziua Ilincai??? WOW. LAAA MULTI ANI! cand a trecut 1 an, mai mamica?

doloress, am ras de faza cu Patrick si negresa cu turban rosu.. in ce limba a vb flacaul tau? speram ca nu a inteles tanti, si nici turbanul

fetelor din tzarile straine, cum s-au obisnuit puii vostri la gradi, cu 2 limbi straine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

BOGDAN SILVIU, TUDOR-DUMITRU,CRISTIAN ANDREI
SARA ELENA, BIANCA

tii ce de sarbatoriti si sarbatorite...sa aveti cele mai tari petreceri cu clovni, printese...

Mergi la inceput

Mamica de Ilinca si Mirci, poate vedem si noi frumusetea mica la 1 an, sa avem si noi o zi buna maine.

Mergi la inceput

apropo de role, noi avem de la Ana role 27-31 roz bineinteles cu 3 roti si pe care le foloseste cu succes de ceva timp spre disperarea mea numai prin casa. De-abia asteptam zile mai calduroase sa iesim cu ele si afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare

Incep prin a ura gemenilor belgieni LA MULTI ANI, sa aiba viata frumoasa si linistita, sa profite de tot ce e frumos pe lumea asta

Ieri am fost dealtfel la ei, si i-am vazut si i-am sarbatorit, nu imi vine sa cred ce mari sunt, ce haiosi, e minunata varsta asta Ma uitam azi la poze de la aniversarea de 1 an, ce piticanii !! Se maresc copiii nostri :) Sara este o printesa frumoasa, este superba, si nu exagerez deloc, e fermecatoare (si chiar l-a fermecat pe Robertzone, caci o urmarea peste tot, daca altcineva o lua pe fetitza la juoaca el urla neconsolat "O vreau pe Saraaaaaa!!!" - vai de fundu' lui mai incolo, cand o trebui sa alerge dupa donshoare ). Cristian este un haios, vesel, a fost o gazda admirabila, ne-a demonstrat talentele lui de actor, ieri a jucat cu succes rolul "Bestiei" din Frumoasa si Bestia Un scumpic. Sa va mai zic si ca mama de gemeni, Mihaela, este infloritoare, tare bine arata, mi-a placut mult Sper sa ne repetam repede experienta.

Poimaine face si fiu-miu niscai ani Acum e mare, l-am pus sa isi aleaga singur cadoul (ma rog, unul dintre ele, of course, mai are nu stiu cate cutii acunse prin casa ). Cump petrecere nu va avea anul asta, l-am sarbatorit deja la parcul de pitici si povesti, a fost foaaarte frumos, vreme buna, perfecta de stat afara toata ziua, lumea mai putina, ca e extra sezon, ne-am poutut bucura in liniste de minunatziile de acolo. La Disney nu am ajuns, dar am fost in Olanda, care e tot cam asa ceva, ne-am dat in de toate, pana si noi aia marii ne-am gasit distractii pe masura Pusei poze la semnatura.

Insa de azi gata, revenim pe pamant, miercurea viitoare este operatia, azi mergem la pediatru, maine la sange, deja am inceput sa spal "creeri" de baiat si sa ii povestesc eu ce fain o sa fie - i-am luat carticele cu spital, cu doctori, i-am povestit cum o sa fie, asteptam cu interesuri

Lori - sa va fie de bine botezul

Desiree - sper ca sunteti bine, ma bucur ca a fost totul ok cu punctia

Alysh - mda, zicea si Delores ca e spinoasa asta cu gradinitele... Solutia cred ca tot la voi e pe undeva, dar Vlad e chiar asa de dornic sa stea acasa? Sorry, ca nu mai tin minte... Oricum cred ca e important sa fie el convins ca locul lui de baiat mare e la gradi, si nu acasa, in plus trebuie neaparat sa ii placa la gradi. Pe aici nu vad ca oamenii sa aiba asemenea probleme, chiar prietenul lui Robert de la gradi, Marc, a venit cand fratiorul lui era proaspat nascut Nu lipseste niciodata, desi mamica lui este cu bebe mic acasa, stie foarte bine, de altfel fratiorul il aduce zilnic la scoala Banuiesc ca este si din cauza continuitatii, pentru ca aici piticii merg de foarte mici la cresa, deci la 2 ani jumate sunt super obisnuiti. Si nici nu e rau la gradi, eu asta nu inteleg, de ce in Romania nu se lasa fratii mai mari la gradi sau exista tendinta de a dori sa fie tinuti acasa, cu cel mic. Mai ales ca in Romania sunt gradinite superbe, adica iti iau efectiv ochii, plus ca aia mici au parte de foarte multa atentie de la educatoare fatza de ce vad eu pe aici. Eu ma uit la mama mea, cat il caineaza pe Robert ca merge la scoala: "Saracutzul, nu il iei si tu mai devreme azi, sta atata la gradi, vai de el, bietul" de zici ca e dus la abator, nu la gradi - pai de ce sa il iau mai devreme cand el acolo se joaca, il gasesc in curte alergand cu restul, super fericit, murdar , cu cate o julitura, cum o fi, dar vesel de de-abia pot sa il iau de acolo. A venit acum mama ca e vacanta aici si ii zice: "Lasa ca stai cu mamaia acasa, nu mai mergi la scoala ce bine de tine ca nu mai mergi acolo, are mamaia grija bla bla" si mai stiu eu ce ii spune - clar atitudinea ei ar avea efecte negative asupra dorintei lui de a merge la scoala daca ar fi ceva permanent. Eu nu zic ca tu ai atitudinea asta, sunt convinsa ca nu, doar iti dai seama exact de beneficiile colectivitatii la varsta asta. Insa na, se intampla, sau niste vorbe aruncate asa, la intamplare, pot fi remarcate de cel mic.

Deci eu as insista pe faza cu locul fiecaruia in societate, unul sta acasa, unul la gradi, unul la serviciu etc, pe cat de frumos si de folositor e la gradi, ce de chestii faine se fac acolo (eu iau carti de genul asta, Mergem la cresa, La gradinita - cu foarte multe imagini, si le "citim"). De tinut acasa l-as tine foarte rar, cand e vreo ocazie sau cand este bolnav cu febra. Sau daca mi-ar face o mega criza, cu lacrimi multe si plans... Acum evident ca depinde de felul copilului si de cum accepta el - unii nu accepta, evident, si se duc lupte uuuuf ... de-aia cam toate trebuie prevazute si rasprevazute (asa cum ma gandesc eu acum ce sa ii spun despre cum va fi dupa operatie, daca il va durea gatul, cum va fi cu anestezia etc). Acum na, nu stiu cum este la voi, iti doresc sa treci peste momentele astea mai grele ... Nu pot fi roz toate, din pacate ... dar vestea buna este ca treeeec alea rele si uitam de ele.

Cleule - de ce intrebi? Robert se descurca bine in ambele limbi - multumita scolii si a colectivitatii. In curand ii bag si flamanda sa se inteleaga cum trebuie cu donshoarele flamande din grupul nostru de amici

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonix

Salutare

Cleule - de ce intrebi? Robert se descurca bine in ambele limbi - multumita scolii si a colectivitatii. In curand ii bag si flamanda sa se inteleaga cum trebuie cu donshoarele flamande din grupul nostru de amici

Simona cu Robert

Poze cu noi toti

n-are voie omu sa aiba si el o intrebare?

O sa adune fiu tu toate blondele la tine acasa! sa te vaz atunci!! ce o sa ma rad de tineeee cand nu te vei intelege cu flamandele!
Auzi, dar poze de la gemeni nu aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Deci, vazand care este tendinta pe aici prin Bxl, as fi lesinata de fericire sa imi aduca fiu-miu acasa o nora blonda si cu ochi albastri Si multi din prietenii nostri vaz ca poseda una bucata fetitza frumoasa si blondutza

Simona cu Robert

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Cleo ne pregatesti ceva?

Eu nu gasesc poze noi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

am bagat un nani bun si dulce intre pui

La multi ani pentru BOGDAN SI TUDOR pt ieri
La multi ani CRISTIAN si SARA!!