Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (189)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Danicris: sa-ti fie de bine reintoarcerea la munca, pupam cu drag dongoneii frumosi si cuminti si sa nu ne uiti!!!

Cum adika se joaca cuminti in camera lor? La mine asta dureaza max 2-3 minute cu tot cu drumul pana acolo dupa care aud tipetele, invariabil.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Am intrat special pentru tine Nadia. la Dumnezeu sa nu fie nici o problema. De fiecare data cand ma uit pe aici, ma uit in special sa vad daca sunteti bine.
Tu esti o mamica puternica, sincer eu nu stiu daca as fi reusit sa fiu ca tine in momente aatat de grele.

Sunteti o familie greu incercata si sper ca Dumnezeu vede si o sa va rasplateasca eforturile, ajutand-o pe Victoria sa invinga boala asta cruda.

si mult succes cu toate analizele (sper totusi sa nu aveti nici un fel de probleme de genul incompententza)

Felicia,de pui (Gabriel) si 24+ cu bulina (Mihai sauAnamaria???)
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Fetelor, multumesc. Totul a decurs ok. S-a trezit dupa punctie, a papat supica, a papat o pulpa de pui si apoi a luat-o la pas usor catre parcare sa venim acasa.

Acu' problema e maseaua mea! Ma doare de innebunesc. E atat de umflata ca abia inchid gura! Am sunat acum la o clinica unde au program tarziu si am programare ptr. 8:30P.m. (in 3 ore!) sa-mi dea macar niste antibiotic sa se dezumfle. Ce tuta-s ca nu i-am cerut sora-mii sa-mi aduca antibiotic cand a venit ea, dar uite ca nu m-am gandit pana acum cand am nevoie...

Fecian, of, sper sa nu fii vreodata in pielea mea, dar daca viata te-ar pune intr-o asa situatie, crede-ma ca ai face fata. Pur si simplu ptr. ca NU ai de ales! Ce poti sa spui? Nu vreau!? Si ce? Ca doar nu te-ntreaba nimeni inainte, esti in fata faptului, cu copilul bolnav, TREBUIE sa fii tare ptr. copilul tau, nu-i asa? Nici eu nu as fi crezut ca as putea face fata la asa ceva, dar uite-ma! Pana si Daddy ii spunea sora-mii ca el crede ca eu sunt mai puternica deat el, ca el nu prea m-a vazut plangand sau lamentandu-ma. Nu zic ca nu am si eu momentele mele, cand prea se aduna, dar... cu ce se schimba situatia daca ma lamentez si-mi plang destinul? Nu o ajut nici pe Victoria cu nimic si parca, uneori, cand sunt coplesita, mi-e teama ca daca incep sa plang nu m-as mai opri vreodata si daca imi permit sa scap cateva lacrimi, ma sitm teribil de slaba. Da, eu am o problema... grava, dar acum avem alte probleme mai grave, asa ca problema mea poate astepta.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Cleo, super.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Desiree am intrat prea tarziu ca sa iti mai tin pumnii, dar ma bucur ca totul a iesit cum trebuie si da Domnul sa fie totul bine in continuare! Dupa ce am citit postul tau m-am simtit tare prost, sincer, ca ma vait.
Ali draga mea hai ca inca un an mai e greu, nu??? NU???!!!
Doloress ce scump e Patrick, cum intreaba el de Kevin! Adevarul e ca si eu cand stateam cu amandoi acasa parca era la sentimente mai bune vizavi de ea, dar din pacate nu putem sta toti 3 mereu.
Elenuca scumpo, sa fii sanatoasa si fericita!
Danicris merci mult pentru Ilincuta, ce dragut ca o ai tu in vedere! Spor la slabit in continuare, mama ce vointa aveti voi, unele dintre voi! jos palaria. Eu ma descurc lamentabil la diete. Spor la lucru, esti f importanta acolo daca dupa ce te-ai intors iti da direct un departament pe mana. Bravo!
Simonix interesant ce povestesti despre Bosnia. Au trecut totusi atatia ani! Hm. In alta ordine de idei, cred ca reactia lui Robertzel este ideala. Sa nu sufere cat esti plecata, dar sa se bucure f tare cand revii

Mergi la inceput

Adriana nu a mai postat nimic. Cum o fi la serviciu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Fetelor, multumesc. Totul a decurs ok. S-a trezit dupa punctie, a papat supica, a papat o pulpa de pui si apoi a luat-o la pas usor catre parcare sa venim acasa.

Acu' problema e maseaua mea! Ma doare de innebunesc. E atat de umflata ca abia inchid gura! Am sunat acum la o clinica unde au program tarziu si am programare ptr. 8:30P.m. (in 3 ore!) sa-mi dea macar niste antibiotic sa se dezumfle. Ce tuta-s ca nu i-am cerut sora-mii sa-mi aduca antibiotic cand a venit ea, dar uite ca nu m-am gandit pana acum cand am nevoie...

Fecian, of, sper sa nu fii vreodata in pielea mea, dar daca viata te-ar pune intr-o asa situatie, crede-ma ca ai face fata. Pur si simplu ptr. ca NU ai de ales! Ce poti sa spui? Nu vreau!? Si ce? Ca doar nu te-ntreaba nimeni inainte, esti in fata faptului, cu copilul bolnav, TREBUIE sa fii tare ptr. copilul tau, nu-i asa? Nici eu nu as fi crezut ca as putea face fata la asa ceva, dar uite-ma! Pana si Daddy ii spunea sora-mii ca el crede ca eu sunt mai puternica deat el, ca el nu prea m-a vazut plangand sau lamentandu-ma. Nu zic ca nu am si eu momentele mele, cand prea se aduna, dar... cu ce se schimba situatia daca ma lamentez si-mi plang destinul? Nu o ajut nici pe Victoria cu nimic si parca, uneori, cand sunt coplesita, mi-e teama ca daca incep sa plang nu m-as mai opri vreodata si daca imi permit sa scap cateva lacrimi, ma sitm teribil de slaba. Da, eu am o problema... grava, dar acum avem alte probleme mai grave, asa ca problema mea poate astepta.

_

fetelor, suntem alaturi de voi, cu inima, va pup si ne gandim mereu la voi! Si chiar daca plangi, nu e bai, durerea trebuie plansa, consumata, si lasata sa se duca. E uman sa plangi, si Victoria te va intelege ca acum esti trista putin.

edit: la multi ani pt ieri, pt cei 3 anisori impliniti de Razvan,pui de Analisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Laura, , vad ca te-ai gandit la mine.

Eu va citesc zilnic, da am fost prea lenesa sa mai si postez.
Desi ajung acasa pe la 14.30, nu mai am timpul dinainte si nu reusesc sa fac tot ce mi-am propus.
Capritele mele sunt f. solicitante, mama sta cu ele, insa nu rezista prea mult, asa ca at. cand ajung acasa, sunt cu ele pe cap.

Mergi la inceput

Adriana ma bucur ca sunteti bine .

Eu sunt cu fata, trebuia sa plecam la tara la socramiu, dar ieri seara i-au spus lui B ca tb sa conduca el, asa ca eu si fata am ramas acasa...daca stiam din timp lasam fata cu mama si ma spovedeam si eu asa ma oftic!
In alta ordine de idei, fatuca mea a invatat sa coboare singura din pat!! Mare piatra de hotar pentru copiii care nu stiu ce e aia patut si dorm in patul mare.
Nu am apucat deloc sa vorbim, eu si Bogdan, despre zilele copiilor. Face si Ilinca un an pe 19 si Mirci pe 15 luna viitoare si nu stim ce facem.

Mergi la inceput