Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (189)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Laura, ce anume a trebuit sa conduca B? spitalul? sectia?
socrii tai nu stau langa voi, in Buc?

ref. la zilele copiilor -- eu ma ocup singura de tot, ii spun sotului doar ca vreau sa fac sambata pe x, sau duminica pe y, daca e Ok pt el, ca nu cumva sa aiba vreo calatorie ceva de facut si sa nu fie acasa, de restul apoi (gasit loc sau organizat acasa, lista invitati, cumparaturi, tort) ma ocup eu. El chiar nu ma poate ajuta cu nimic

Sper sa va mutati curand, am vazut ca scriai ca parca in iunie, nu? si sa ai ajutor, sa aveti mai mult timp si pt. voi

Lorich, petrecere frumoasa! micutei crestine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Buna,tuturor.la mine e putina liniste ca dorm capritele mici,asa ca am reusit sa citesc cate ceva,si nu am putut sa nu scriu ca ma gandesc si eu zi de zi la Victoria si mami si tati ai ei,si ma rog sa treaca cat mai repede calvarul acesta,si sa fie totul bine si frumos,asa cum si trebuie dealtfel,pentru un copil atat de minunat ca Victoria .
Si sa urez si sa ii fie de bine micutei de Lori,baita in cristelnita,si sa creasca mare si sanatoasa ca frumusica si cumintica este
pupici si ne mai "auzim " pe aici

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Poftiti la shoping....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Lori petrecere frumoasa, abia asteotam pozele!!
Adriana ah, tare prost am ajuns sa mai scriu din lipsa de timp...scuze. Socramiu are criza de sciatica, nu poate conduce si au plecat toti la tara. IAr cu petrecerile, ai dreptate, nu ar trebui sa ma consult cu B, ar trebui sa decid singura...hmmm. De mutat ne mutam abia in septembrie, dar nu-i bai, avem atatea de aranjat acolo pana atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Laura, in sept. deci? eu parca citisem de curand ca in vara.
Tu parca nu conduci, nu? ai atunci nevoie de B la cumparaturi.
La mine sotul e deseori ori in delegatii, ori vine tarziu, in weekenduri nu-mi place sa merg la supermarket, asa ca ma organizez singura in timp sapt.

Ne-am intalnit intamplator la Mall cu Alsyh si cumintelul de Vlad. Merci inca odata pt. inghe

Am auzit ca ati fost si la "chi" -- de ce n-ati dat sfoara in tara? poate as fi reusit sa ajung si eu, ati mancat urechi de lemn singure ... hmmmm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor!
Noi suntem mai bine va multumesc ptr sustinere.
Laurita si Alysh
Simonix si tie iti multumesc, ai dreptate, e greu, inca nu pot sa vb despre asta, tocmai ptr ca pana acum a fost ok... in fine
Va pup pe toate.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

astazi aniversam 2 flacai dragi: pui de Getutza81 : BOGDAN SILVIU si pui de Dordia2000 - TUDOR-DUMITRU . la multi mutli ani, sa fti sanatosi si fericiti si impliniti!!

edit:Perle: mara face puzzle cu cocosh si zice: Hai sa punem floarea rosie in cap la cocosh!

Intre timp, mi s-a stricat si fierul de calcat. Imi recomandati ceva ? (de buget de austeritate...). Vazusem la un TCM unu cu talpa de tefal, dar brand-ul e o necunoscuta pt mine... Asta dupa ce ieri ma anunta Vic. ca a iesit fum din dvd player

edit: la mulyi ani la floricele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani floricelelor care isi sarbatoresc azi onomastica !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata!!

La multi ani floricei si floricele !!

Adriana, ma bucur ca ne-am intalnit, din pacate eu nu eram intr-o dispozitie nemaipomenita, cam obosita si stresata. Ref la inghetata, pt foarte putin, asa m-a certat Stef ca trebuia sa insist, bla, bla
Nici eu nu am fost la chinezesc, chiar s-a organizat intalnire cu fetele de pe forum? Ma indoiesc....

Doloress si Vlady are multe momente de dragoste fata de Luca. Stiu ca il iubeste, de multe ori ii ia apararea in fata mea cand ma mai infurii si spun, de ce-o tipa copilasul asta asa, Vlad ma corecteaza ca e fratiorul lui si sa nu-l cert Dar nu scapa occazii sa nu-l si ciufuleasca.
Vlad abia are 14 kg si eu eram speriata sa nu fie grasanul forumului

Desiree m-am gandit mult la voi si v-am tinut pumnii. Ma bucur ca vestile sunt bune, sunt alaturi de voi, va pup cu drag!

Elenuca, , La multi ani cu intarziere. Sa fii sanatoasa si fericita!

Lorich sa va fie de bine botezul , sa aveti o viata minunata impreuna!

Simnixu’...daca ai un sfat bun pt ce-as putea sa-i spun lui Vlady (ref la plecatul la gradi) pentru a nu se simti frustrat, marginalizat si cum s-o mai simti el scumpul, da-mi-l si mie te rog din suflet. Personal nu l-am mintit pe Vlad pana acum si nu consider ca e o minciuna ci doar un mod de a-l proteja. Am citit sfatul asta la Francoise Dolto , psiholog in care eu cred foarte tare.
Nu il subestimez deloc pe Vlad stiu ca e un copil foarte inteligent si probabil s-a prins ca lucrurile nu stau chiar asa.
Dar nici nu cred ca are capacitatea de a intelege daca i-as spune : "stii, mami trebuie sa stea cu bebe mic, sa-l ingrijeasca, tu trebuie sa mergi la gradi ca acolo merg copiii mai mari"....sincer asta cred ca e cea mai rea solutie. Deci o caut pe aia cea mai buna!

Dani, readaptare usoara la job!! Bafta in toate si felicitari pt fratiorii care coopereaza asa frumos! Mereu i-am admirat in poze mai ales ca transpare atat de bine armonia dintre ei.

Laurita, nu stiu ce sa spun....daca inca un an e greu sau nu. Mereu incerc sa pun in balanta beneficiile statului cu ei acasa si cele legate de un eventual job.M-am saturat si eu sa ma tot plang, cred ca s-au saturat si cei din jurul meu. Azi l-am lasat pe Luca 3 ore cu mam a si m-a sunat non stop ca e scartait, marait, ca nu mai stie ce sa-i faca. Si cand am ajuns acasa i-am zis ce-mi tot repeta ea mereu : “hai draga, nu e chiar asa greu”, “ce te plangi atata, altii cresc 5 copii”, “vai, dar e minunat Luca (ceea ce eu nu contest”). etcccccccccc
Cat despre aniversari, la fel si eu organizez 100% totul, de o luna tot mai iau cate ceva, azi un set pahare plastic, maine farfurii plastic, bauturi. Doar mancarea o voi lua cu o zi inainte. Si tortul Oricum nu voi face mare lucru, mai mult racituri, salate, pt ca nu am timp. Mai caut tinuta pt Vlad si nu ma pot hotari. Mai ales ca nu stiu cum va fi vremea.

Ylari, te pup cu drag si titi sunt alaturi. Sper sa rezolvi problemele legate de job cat mai repede si sa te linistesti.

M-am lungit cat o zi de pooooost.

Pupici tuturor, o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Buna tuturor!

LA MULTI ANI FERICITI! puiutzilor nascuti azi si celor ce-si serbeaza onomastica! Sa creasca mari si sanatosi!

Lori, sa va fie de bine botezul! crestina mica.

Dani, sa-ti intri repede in ritm la sv! E greu dupa atata stat acasa, dar macar te-ai intors la vechiul job, nu ttrebuie sa te adaptezi si cu noi colegi.

Desiree, ma bucur ca a fost toul bine cu punctia; mi-era teama de un nou episod de incompetenta, cum ati mai avut parte din pacate;te admir pentru puterea de care dai dovada si micutza curajoasa!

Laura, ii transmit si eu La multi ani! de pe acum Ilincutzei, ca nus tiu daca maia puc sa scriu pe 19. Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si cuminte, sa aiba parte doar de bucurii in viata!
Wow, abia in septembrie va mutati?! de ce asa tarziu?!

Duminica frumoasa!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

BUna scumpele

Lumi ms de urari pentru Ilincutza.
urez si eu puilor nascuti astazi! Bogdan si Tudor Sa fiti fericiti!

Mai, eu sunt nesi. Voiam sa las nemarcat evenimentul de marti, adica anisorul Ilincutei, mai ales ca nasa, Sis e cu bb mic si probabil nu poate ajunge, apoi e si Matei al ei sapt viitoare. Asa ca ii facem maine ceva scurt. Totusi am vazut un tort care m-a convins sa facem si pentru ea o mica adunare, mai degraba de frumusetea tortului (tort papusa), decat ca ar intelege fata ceva. in fine, intelege Mirci si tot e bine.

Ylari daca te consoleaza cu ceva, asa a fost si la mine la serviciu, un an miere, un an fiere inainte sa raman gravi cu Mirci. D-aia si planuiesc sa nu ma intorc acolo, din toamna incep sa-mi caut job. Imi pare rau, dar asta e, trece si va fi mai bine. Nostalgia clipelor frumoase ramane, dar nici dragoste cu sila nu se poate.
Ali ooof, stiu asa e, te si saturi tu insati de atata vaicareala, dar te ajunge si statul acasa cu copiii mai ales cand sunt ca ai nostri. Stai sa vezi ca sapt viitoare Mirci sta acasa ca vacanta de Paste. sa vedem cum iesim afara.
Adriana eu, ba da, conduc, dar mi-e greu cu astia dupa mine ca nu sunt genul care stau in carutul de cumparaturi, asa ca nu ma bag sa plec singura cu ei. Si nuuu, n-am fost la chinezi, dar as vrea sa facem o iesire mare cu copii cu tot eventual, la terasa restaurantului Dupa Paste si 1 mai, ce ziceti?? Ne mai vedem si noi!!
Apropos de cumparaturi, ma duc la Auchan ca astia dorm cu Bogdan

Mergi la inceput