Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (189)
Raspunsuri - Pagina 16
Reallaura spune:
Ah, evident, intre timp nu m-am muls. Am pus comprese reci. Si acum ma cam musca, de ce oare?
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Sper ca ati avut o duminica frumoasa.
LA MULTI ANI, Matei!
LA MULTI ANI, Teodora!
LA MULTI ANI, Sebi!
Noi am avut niste zile superbe, azi plecam acasa. Ma bucur totusi sa ma intorc la culcusul meu, tot acasa e cel mai bine.
Laura, nu stiu ce sa zic cu sanul, daca dupa 4 zile si-a reamintit; era cel mai bine acum sa renunti, cat ai fost plecata
cleo78 spune:
ieri a fost ziua lui Matei, pui de simonacip, si lui Teo, pui de DanaH!

sa fiti sanatosi, sa fiti fericiti, si impliniti!
Astazi e ziua lui Edvin Sebastian. La multi ani pui drag, iti dorit din tot sufletul sanatate si lumina in viata!

Lorich spune:
La multi ani George Vladimir
La multi ani Teodora!
La multi ani Matei!!!
La multi ani Sebastian!!!!
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi pui scumpi!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
Alysh spune:
Hristos a inviat!
Noi suntem la curte, ne bucuram de timpul frumos! Vlad si Luca au primit de la iepurasul-bunici un tobogan si l-au tocit deja
, sunt innebuniti.
Luca a inceput sa mearga binisor prin casa, face multi pasi, dar pe afara tot in 4 labe prin iarba si are un meniu divers, de la papadie la bulgari de pamant, de la pietroaie pe care le suge cu nesat la iarba pura, nu va spun cum arata cand il bag in casa dar eu sunt f permisiva la capitolul asta. Ma credeti ca il las sa roada pietre mari cu pamant pe ele????![]()
![]()
La multi ani scumpel MATEI, draguta TEO si simpatic EDVIN, sa fiti sanatosi si frumopsi, sa aveti drum lin in viata!!!
Laurita, sa iti fie de bine Venetia....si mie mi=a placut ENORM. Noi am vazut-o intr=o singura zi dar le-am facut pe toatre atunci. Era o zi torida si Stef (grasanul meu) a suportat-o greu, de aceea nu are o amintire asa entuziasta ca a mea. Dar i-a placut si lui. E deosebita intr-adevar. Dar la mine tot Paris ramane number 1. Venetia si Barcelona 2.....desi sunt orasele mai putin cunoscute de prin Alsacia si Bretagne care imi dau fiori de placere si pe alea le-as pune pe un 1 loc.
Oircum cert e ca mai sunt multe de vazut. Poate, pe la 85 de ani sa fac un top![]()
Ah, si da, eu (desi am alaptat f putin), l-am intors pe Vlady la san dar la fel trecusera 2 zile si nu-i dadusem, apoi am cedat dar n-a mai cerut el pt ca scazuse f mult productia si n-a mai fost tentat de tzitzi.
Acum in schimb ma face sa rosesc (chiar azi de fatza cu o ruda invitata aici) , imi pune mana pe sani, mi-i pipaie, striga in gura mare " mama de tzatze" de intru in pamant. Ce sa fac?
Cat despre Mcqueen, nu te stresa, ii voi lua eu la Craciun cand baga Cora variante mai interesante de Mcqueen. N-as da 40 de ron pe pispiricile alea de buzunar pt nimic in lume. I-amn luat acum de iepuras una bestiala care se invarte pe toate partile, se da peste cap , scoate sunete, e innebunit Vlad. Nu e Mq dar e tare. O s-o vedeti weekendul viitor.
PUUUUUUUUP tuturor, nu mancati, nu beti prea mult![]()
Victoria_mami spune:
La multi ani George Vladimir
La multi ani Teodora!
La multi ani Matei!!!
La multi ani Sebastian!!!!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
ca_eric spune:
Adevarat a inviat!!!
La multi anisori tuturor puiutilor , a inceput aniversarea de 3 anisori...la multi ani vlad de simo, teo de dana, si edvin de socrate sa fiti sanatosi, sa scresteti mari si sa aduceti multe bucurii!!!!
nu am mai apucat sa intru desi tot am vrut sapt trecuta, dar v-am citit ..tot..nu va scap din ochi...
noi suntem cu copii acasa amandoi..ce fericire pe mine...ne-am tot pregatit pt pasti, cu curatenie si oua si toate cele, ieri am avut musafiri, azi mergem noi...si uite asa.
sapt viit vin ai mei la noi si stau 5 sapt, in sfarsit voi fi si eu mai libera. peste 2 sapt o sa plec doar eu cu sotul intr-o vacanta de 8 zile in hawaii, mi s epare un vis, inca nu realizez....iar cu ai mei o sa facem un tur de las vegas si canion.
sincer un pic ma simt vinovata ca plecam doar noi 2, ca lasam copii..ma simt ca si cum i-as trada, imi tot imaginez scene peste scene, imi si doresc putina liniste dar pe de alta parte ii doresc si pe ei cu noi..e asa un sentiment ciudat si sunt convinsa ca pana sa vin inapoi la ei nu o sa ma simt 100% bine...sper doar sa nu am dreptate!!
fetele va doresc sarbatori fericite alaturi de familie si de cei dragi si multa lumina in suflete!!!
va pup
Reallaura spune:
Dragelor
In primul rand, sa urez si eu la multi ani tuturor copiilor nascuti ieri: Mateias, Odo si Edvin Sebastian! 

Ca-eric sentimentul asta il cunoastem cu toatele, cred ca de acum trebuie sa traim cu el, nu?? asa ca du-te si simte-te cat de bine poti 
Ali draga mea, ma bucur ca l-ai intors si tu pe Vladi...ma simteam cam prost. Bine, eu zic ca am terminat cu alaptatul, dar sa vedem. azi a mai tentat-o nitel sa adoarma la san, dar nu prea mai are ce trage. sunt curioasa cum au rezolvat Lorich si Doloress care au alaptat 2 ani. Ea nu prea poate adormi altfelnu stiu ce ma fac. [D]
LAsa ca are Mirci toata colectia de masinute mici
intr-adevar, sunt cam scumpe, dar el se joaca numai cu ele, frate! La noi alte jucarii scumpe nu au rentat 
adrianaai dreptate. eu sper sa o fi intarcat-o totusi ![]()
Abia astept sa ne vedem 
tare
Doloress spune:
La multi ani dragi M&M
George Vladimir
Matei 
Teodora
Edvin Sebastian
Sa fiti sanatosi, fericiti si iubiti!
Ca_eric distractie placuta! Lasa ca nu-i un capat de tara, 8 zile.
Laura - ce frumos, Venetia! Sa va fie de bine plimbarea!
Eu nu cred in toate prostiile astea cu intorsul de la tzatza si alte cele. Cu intarcatul la noi a fost super-simplu, nici nu ma asteptam. Si acum a reactionat tare bine Patrick, nu-l deranjeaza deloc ca-l alaptez pe cel mic. Mai tare il deranjeaza cand il tin asa in brate pe mine. Pur si simplu am ales momentul cand a fost el pregatit. Dupa mine ar fi fost mult mai repede, eu nu m-am mai simtit chiar confortabil dupa 18 luni, dar am mai rezistat eroic vreo 6 luni asa pana la 2 ani. I-am zis intr-o zi ca gata, e baiat mare, nu mai are nevoie de tzatza. Al meu tot numai la san adormea, dar numai acasa ca la gradi era perfect capabil sa adoarma si singur. Acasa am inlocuit sanul cu biberonul si la culcare l-am pus numai cu tati si gata. Venise si caldura, am inceput sa iesim des afara si uite asa a uitat de tzatza, nu mi-a cerut niciodata si totul a fost tare simplu.
La Kevin, inainte de-al avea ziceam ca un an in alaptez si gata. Acum insa mi-e oarecum sa fac diferente intre ei. Nu e nevoie sa le zic lor, pentru mine asa, nu ma simt eu OK stiind ca pe unul l-am alintat mai mult decat pe celalalt. Asa ca am hotarat sa-l las si pe asta sa suga cat o vrea el, de la 2 ani insa daca nu se intarca singur pana atunci, am sa incep incet incet sa-l desprind. Hehe, dar mai e pana atunci... mai vedem.
Reallaura spune:
Merci mult Doloress. Asa am facut si eu: o culca Bogdan seara, il tine de piept pe el
sa vad ziua ce mai fac... asa si mie mi se pare, copilul prea mare peste un an, altfel poate ii alintam si eu mai mult. Iar in cazul tau, la cat te-ai chinuit cu alaptatul, te cred ca ai alaptat cat mai mult.