2011-2012 : Clasa I

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns faby57 spune:

Buna,fetelor si fata mea intra in clasa intai,dar avem putina experienta tinand cont ca baiatul intra in clasa a III-a.Din grupa noastra toti copiii pleaca la scoala,in mai am avut si sedinta cu doamna invatatoare,ne-a dat cateva indicatii ce si cum sa cumparam pana la toamna.Noi am mai avut 2-3 intalniri cu d-na la Librarie,la Biblioteca,au fost in vizita la scoala cu gradinita.Prin urmare ne-am familiarizat un pic cu d-na.La baiat ghiozdanul ne-a tinut 2 ani ,asa ca in toamna schimbam la amandoi ghiozdanul.Sa aveti o vacanta placuta si linistita ca de la toamna incepe greul.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Si Edi incepe scoala la toamna. Joi am avut ultima serbare la gradi.
Oricum eu am un nod in gat cand ma gandesc cum au trecut 7 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitzica spune:

Si noi incepem clasa 1 in septembrie.La noi insa nu o sa fie mari schimbari fiindca merge de 2 ani la gradi la aceiasi scoala cu aceiasi colegi.
Singura schimbare va fi ca vom avea homework.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Faby, fetita ta e nascuta in aceeasi zi cu baiatzelul meu: 12 sept.
al meu e la ora 18,17 la Giulesti nascut :)

Mda, chestia asta cu ghiozdan scump contra unul ieftin o avem si noi. Macar copilul s-a hotarat si vrea cu pirati, probabil cel de la Scount il vom lua.. noi am primit sfaturi sa nu luam unul scump :)

dar macar 3 ani stiu ca il vom purta.

La noi la scoala am primit o listuta si printre altele se precizeaza ca greutatea tottala a giozdanului nu tre sa fie mai mare de 1/10 din greutate copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns faby57 spune:

Didialex,fetita mea e nascuta la Braila la 7-7,30 dimineata,sa ne traiasca si sane bucuram de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Conform cu structura anului scolar 2011—2012, acesta incepe la 1 sept, dar prima zi de curs va fi pe 12 sept. Ce inseamna asta mai exact, cand pasesc scolareii in mod oficial prima oara in clasa de curs?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug

Conform cu structura anului scolar 2011—2012, acesta incepe la 1 sept, dar prima zi de curs va fi pe 12 sept. Ce inseamna asta mai exact, cand pasesc scolareii in mod oficial prima oara in clasa de curs?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

1 septembrie este pentru cadrele didactice :)

12 septembrie pentru elevi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelicuta spune:

Bine v-am gasit!

Sunt noua pe forum. Cum stati cu pregatirile pentru clasa 1?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Stam bine! Adica ...stam!
Am fost la mare, o sa mai mearga pe la tara, bate parcurile cu socrul meu, faace sport, ...am hotarat sa il lasam sa se bucure de vacanta. Liber ca pasarea cerului.
La mare a citit o carticica intreaga despre animale salbatice, a dat-o gata pe doamna de la taraba cu carti si reviste...ii dadea carti de colorat, sau de copii mai mititei..."pai eu merg la scoala la toamna, imi trebuie carti serioase" Si uite asa, m-am delectat in concediu cu lectura lui fiimiu!
De cumparaturi e timp din august incolo, de haine...luam in septembrie, acum rasfat din greu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Suntem inca la stadiul de "pregatire psihica".Dupa cum ne-a spus dl invatator,in prima zi va trebui sa ne prezentam cu copilul+ghiozdanul,atat!Atunci ne va da "listuta" despre care am inteles ca nu-i chiar listuta ci didamai lista.Inca nu am inceput sa cautam ghiozdan...asteptam sa apara noutatile!La scoala la care am inscris-o pe fiica-mea se poarta uniforme(fustite/pantaloni rosii si bluzite albe),dar de astea ne vom ocupa tot dupa 15 sept!Probabil ii voi cumpara,preventiv,o fustita rosie si o camasa alba....si uite asa ii rezolv si problema tinutei din prima zi de scoala!Cred ca eu am emotii mai mari decat ea!!!!

Mergi la inceput