2011-2012 : Clasa I

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Buna ziua,
Si Eva mea incepe clasa I aici in Suedia. Si cum la noi scolile incep pe 18 august probabil ca vom fi primele care sa impartasim aici impresii din prima zi de scoala
La noi emotii prea mari nu sunt pt ca e totul foarte clar, toti copiii de la grupa lor pregatitoare incep impreuna, deci vor fi aceeasi colegi (41 buc) impartiti in 2-3 grupe dar cu unele activitati comune. Se schimba doar localul si profesoarele.
Ghiozdan am luat si din fericire la noi e singurul lucru cu care se vine de acasa, restul creioane, carti, caiete primesc la scoala.
Eva de abia asteapta sa isi reintalneasca prietenele, mai ales ca in primul we dupa inceperea scolii isi serbeaza ziua cu colegii.
Eu nu pot spune acelasi lucru, dupa mine vacanta ar trebui sa fie cat mai luuunga
Va dorim in continuare vacanta frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

noi am fost la 2 sedinte pana acum, mai am una saptamana viitoare.
una dintre ele a fost si cu copiii, doamna i-a servit cu bomboane, s-au cunoscut... Patrick era lesinat de emotie
am platit uniforme, avem lista de rechizite... deci ne pregatim incet incet

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Asteptam si noi nerabdatori si cu emotii inceperea scolii; pana atunci trebuie sa ne decidem pt un after-school - fii-miu e linistit dar eu una imi fac o gramada de ganduri. Nu prea imi place ideea ca trebuie sa astept pana la inceperea scolii ca sa aflu lista de rechizite, sau de unde se comand uniformele - era bine sa fi avut o sedinta cu d-na invatatoare inainte de inceperea orelor. De fapt nu-mi place ideea sa alerg pt cumparaturi pe ult suta de metri... ce atat graba cand avem o vara la dispozitie?

Mai scrieti despre unfirorme pls, cum sunt la voi, de unde le luati, cum ati ales AF-ul etc. Ne mai trec grijile astfel.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Parerea catorva mamici care au copii deja in clasa a II-a e sa nu cumpar toata "listuta" pentru ca au fost multe chestii pe care nu le-au folosit!Dar inca nu am vazut ce-ar trebui sa cumpar asa ca nu ma pronunt!!!Dupa cum am mai scris....am o pb cu ghiozdanele....care mi se par uriase!Referitor la uniforme...se pare ca la scoala noastra fiecare-si face uniforma(aduci de ce s-o mai chema uniforma?) cum si unde doreste...important e sa respecte culorile!Noi n-am avut nicio sedinta si chiar regret!Sigur dl invatator nu regreta pt ca l-as fi bombardat cu o gramada de intrebari!!!!O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug
Mai scrieti despre unfirorme pls, cum sunt la voi, de unde le luati, cum ati ales AF-ul etc. Ne mai trec grijile astfel.

Liviana, la noi a venit croitoreasa, a adus modelele, s-a ales dintre ele. culorile sunt gri cu roz - pe tricouri si camasi e brodata emblema, la fel ca si pe cravatele baietilor.
mai exista varianta contactarii unui furnizor de produse promotionale, care are camasi, tricouri, bluzoane, care se pot personaliza dupa dorinta. sunt sigura ca asta e clar mai bine din punct de vedere financiar, se dau discount-uri, modelele sunt standard.... dar la noi nu a fost asa acum.

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

eu se pare ca-s prea relaxata
nu stim nici macar daca am nimerit la invatatoarea dorita..totul este ..TOP SECRET..zici ca ne-am inscris la Harvard..Deci pregatiri ..O!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mai bine;))
noi am avut prima sedinta unde am scos 83 ron din buzunar pt auxiliare. simbata e a doa unde voi scoate bani de renovari, habar n`am cit, sper sa aiba mila;)) de luat nu i`am luat nika la rechizite ma refer, pina nu vin de concediu nici nu vreau sa ma gindesc. probabil (mai mult ac sigur) va merge la after schoolu` deja consacrat, alti bani, alta dixtractie;))
edit, sper din toto sufletu` sa nu inceapa scoala la 1 septembrie, sa ma mai lase dom` ministru`n letargia mea;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

la noi nu cred ca va fi uniforma :(
sedinta se va face probabil in prima saptamana de scoala.
asteptam cu nerabdare 12 septembrie, deja mi se pune un nod in stomac de pe acum

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Ia stati asa, vrem si noi in grupul vostru.
Si al meu baietan incepe scoala la toamna, nici nu-mi vine sa cred ce ne paste...
L-am inscris la doamna directoare, ne-a prezentat scoala, clasele, sunt foate vesele si foarte diferite de imi amintesc eu ca insemna o sala de clasa primara la noi. Au acvarii cu pesti, custi-acvariu cu animalute paroase (care in timpul vacantei stau la o ferma, au si ele concediu), loc de joaca, nu-s banci sunt mese puse in forma de U. Zic ei ca e mai usoara adaptarea de la gradi daca ii iau cu incetinitorul si le prezinta un mediu apropiat de gradi. Doamne ajuta, asta imi doresc si eu, ca la gradi am avut mari probleme sa ne adaptam... dar mari de tot.
Si acu ... nu-mi vine sa cred ce ne paste. Mi se pare prea mic sa se adapteze totusi la program de scoala, of mamele astea ...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Clar sunt mult prea relaxata! Acum am vazut subiectul :))
Nu, nu sunt pregatita!
Imi vreau bebelusul inapoi!
Emotii ...cred ca am mult prea multe...:)

N-am cumparat nimic, n-am participat la nici o sedinta.
Citesc si notez sfaturile mamicilor ca sa stiu catre ce ma orientez, ce trebuie sa cumpar...
(deocamdata suntem in amenajari interioare, pregatit mobila scolaritei...pana la sfarsitul lui august am sa ma limitez la notite )

Mergi la inceput