2011-2012 : Clasa I

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Si la noi tot 3 copii pleaca la scoala, Ioana si 2 baieti

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noi azi incheiem gradinita.
Au fost 4 ani extraordinar de frumosi dtpdv

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Noi avem serbarea sambata!!!Fiica-mea are emotii pt ca serbarea va avea loc la teatru.Se bucura ca termina grady pt ca...nu mai trebuie sa doarma la pranz!!!Vrea sa-nceapa scoala pentru ca-i curioasa cum e "domnu" si vrea sa invete..."chestii"!Din toamna voi vedea cat de tare vrea sa-nvete "chestii"!Toate cele bune pt mamicile viitorilor scolari...si nu numai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

am trecut structura anului scolar pe prima pagina ca sa o avem sub ochi.
suntem de pe acum scolari sau vara asta suntem doar copii?

R

Mergi la inceput

copii
mai prelungim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

roxanaz,ma alaturi celor spuse de mamagiuliei,...macar pentru 2 luni jumate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare,

am citit si io mai in diagonala..ma depaseste pe alocuri traditiile romanesti.sper sa mai apara si mamici din alte tari.
io voi urmari subiectul pt ca vom invatata pas cu pas lb romana. o clasificare a ABecedarelor aveti cumva..?

Copilul meu isi doreste tare mult sa mearga la scoala, nu stie sa scrie decat foarte putin recunoaste, literele liniute is bastonase nu va face. a avut primul inverviu la inscriere din martie, cand a fost si prima evaluare. pe lista de inscriere la scoala la care suntem arondati am trecut sa fie cu pretenul lui.
Ce stie sa faca: sa povesasca destul de bine si succind ceea ce a auzit, sa isi rezolve tema primita, sa decupeze si sa munuiasca foarfeca, sa lucreze in echipa..asa pt un copil de 6 ani.
pt ca e in copil mai mare decat colegii lui, il voi inscrie si la scoala de muzica. el a mai fost dar anu asta l-am omis. Are un coleg care implineste 5 ani in august 2011, de ex.

Ghiozdan vom lua dupa ce va decide desenulwww.schulranzen.com/?ad=a_Schulranzen&gclid=CI2p7_bluqkCFYeVzAod9V3g_A" target="_blank">cam taote is la fel
serbarea lor va avea loc in 8 iulie, vor prii acel cornet facut in gradi cu care vor merge la scoala. Tot in prima zi vor cunoaste si invatatoarea. Vacanta vor avea din 22 august, prima saptamana i-am inscries, pe el si pe frat-su la alta gradi, prima zide scoala la noi in land va fi in 17 septembrie. Clasa intai va incepe sambata, o sapt mai tarziu decat restul claselor..

Ce nu va face copilul meu: teme in vacanta :)

Temele cu parintzi sunt foarte importante, io ii voi ridica zilnic la 16.40.

mai scriu?! sper sa mai apara cineva sa nu fiu singura pe dinafara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Hop si eu...si Luca merge in septembrie la scolita? ne primiti in grup?

Si la noi la scoala este mareee secret..asta cu listele ..deci nu stim daca am reusit la doamna dorita.

Apropo de ghiozdane..de ce trebuie sa fie scumpe ghiozdanele? Sunt.mai cum? Nu dati! Dar chiar nu stiu!Nu-i mai interesant sa luam in fiecare an altul??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Kim, te primim, cum sa nu!
Ghiozdanul "mai ieftin" risca sa ramana repetent pana la sfarsitul anului, la cum si cat se pune in el, la cum se tine pe jos prin clasa...la ce batai se pot incinge cu el, si spun asta din amintirile mele de scolar (asa faceau colegii mei, nu eu)
De asta eu cred ca un ghiozdan bun, care ce-i drept e mai scump, merita, si poate ai si norocul sa te tina doi ani...
Off, vedem noi ce si cum, cat de curand!

edit pt corectat ceva greseli

Mergi la inceput

Anual, da, lunar nu
acum fiecare isi cunoaste odorul a mea e mai asa, free spirit si nu prea vrea sa aiba grija de lucruri

Mergi la inceput