2011-2012 : Clasa I

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Cosmina din pacate au dreptate vanzatoarele. Ghiozdanul trebuie sa fie mare. Un ghiozdan de cls I contine cam asa: 1 caiet mic, 1 manual si 2 culegeri la mate, idem la romana plus o carte si un caiet la limba straina (sau, dupa caz echipament de sport sau carte + caiet + caiet special; cunoasterea mediului, etc). Pune si tu 6 carti mari (format A4) si 2 caiete plus un penar plus o cutie cu mancare plus sticla de apa plus un tricou si o pereche de adidasi intr-un rucsac obisnuit si vezi .....

Monica a inceput scoala cu un ghiozdan mai micut ca si eu ziceam ca tine. Dupa 2 luni am cumparat ghiozdan mare ca era evident ca nu-i incape tot in el si mergea cu inca o plasa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mie mi se pare ghiozdanul nostru enorm, insa e clar ca asa trebuie

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Sorana,la cate "+"-uri vad mai sus...parca incepe sa-mi fie mila de mine...pt cat voi avea de carat zilnic!Asta e!Trebuie sa-mi reorientez cautarile catre un ghiozdan mai mare,deci!Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Gradinita lui Dragos este una privata si nu au medic. Am primit fisa de evaluare de la gradi - in care este specificat ca este apt pentru gradi si voi lua de la medicul de familie adeverinta ca este apt pentru scoala si o lista cu vaccinurile efectuate. Sper sa fie ok.

De ghiozdanul cu role ce spuneti? Am vazut unul foarte frumos cu roti de silicon. Pe Dragos cand l-am intrebat a spus ca vrea ghiozdan de pus in spate.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Ieri am fost si eu la scoala cu fisa de evaluare si o adeverinta cu "apt pentru scoala", pe care am luat-o de la cabinetul gradinitei, nu m-am mai dus la medicul de familie.
Maine dimineata o sa iau si dosarul medical de la gradi - au spus ca nu mi-l pot da decat in ultima zi de frecventare. O sa-l duc si pe acela la scoala dupa 20 iunie.

Liste nu s-au afisat deloc la scoala referitor la clasa I.
Am mai vorbit un pic cu doamna invatatoare. Ne-am vazut pe lista dansei . Am intrebat si eu de ghiozdan si a spus ca nu imi recomanda troller ca e greu pentru ei pe scari, vor avea clasa la etajul 1.

Maine e ultima zi de gradinita pentru fiica-mea...... imi dau lacrimile, zau asa. Si la serbarea lor am plans de sarea camasa de pe mine . Si ea e un pic nostalgica, parca nu-i vine sa creada. "Cum? Si nu mai merg la gradinita deloc? Niciodata?!!"
Offffffff........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Fetele, ati terminat gradinita? Ati plans?
Pe Ioana o mai duc pana la sfarsitul lui iulie (la ei e deschis tot anul). Serbarea o au pe 26 iunie si apoi incep cursurile de inot si vreau sa le faca.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

...si noi terminam gradi vineri cu petrecere la ''tree hause''...dar vom merge la gradi pina in 18 august cind plecam in concediu...asa ca despartirea v-a fi un pic mai simpla zic eu...apoi vine scoala !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am terminat gradi, serbarea a fost fff frumoasa, n-am plans ca era prea frumos cupilu` meu ca sa plang
Mai mergem pana joi si gata.
Giulik a intrat in sevraj ca ce va face atatea zile acasa pana la scoala
Asa ca sper sa mearga la un curs de inot si vom mai vedea, inafara de programul zilnic de iesit in parc cu prietenele, ce vom mai face.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Am terminat si noi gradinita!
Bucurie mare pe copii ca incepe vacanta! Am lacrimat putin la serbare, trebuie sa recunosc, ca astia mici erau asa de frumosi...si vorba aceea ii stiu de cand erau mititei, pe unii de cand erau bebei mici si ne jucam in parc, la groapa cu nisip, sau faceau primii pasi...sau vorbeam de diversificare, noi mamicie! Si acum fiecare cu drumul lui, pleaca pe la toate scolile din Bucuresti, al meu va avea doar un coleg cu el in clasa!
Avem o saptamana program de parc dimineata si seara, tenis in weekend, apoi megem la mare.
Apoi, vom vedea, mai pleaca cu bunicii, merge la tenis, vrem sa incercam si ceva inot...avem de terminat si caietele de la gradi, ca asa le-au zis doamnele ducatoare
Chiar, nici nu stiu daca sa il las fara nimic ca pregatire de scoala, sa sa lucram ceva cu el...si daca da, atunci ce anume?
Trebuie sa amenajam si camera de scolarel..., sa luam ghiozdan, penar, si ce ne-o mai trebui...dar pana una alta e in vacanta si vrem sa se bucure de ea.
PS ... in seara asta mi-a lipsit pregatitul pt "maine la gradi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

noi avem azi serbare, pleaca 3 copii la scoala, asa ca serbarea va fii si pt piticuti si pt viitorii scolarei.

Ilinca si Rares

Mergi la inceput