Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

SALUTARE
Multumim de cafea buna de tot

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI sa cresteti mari sanatosi si sa fiti cuminti

Si noi am incercat ieri out eu am pus in legume,a mancat ceva mai bine
Adelina in patut am puso sa stea sa se joace si sta ii place dar sa nu fie singura in cam.o sa incerc sa o pun in living pe o patura sa ma vada si pe mine prin bucatarie si sper sa fie bine

Am mai vrut sa spun ceva dar nu mai stiu ce
aaa fetita mea de 1 sapt. face in fiecare dimi kk la olita sa speram ca nu o sa isi schimbe obiceiul

CE pregatiti azi de papa de post?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

O sa incerc sa-i dau si putin ceiut si sa-i pun si jumatate de supozitor. Noi am folosit o luna de zile supozitoare cu glicerina pentru ca altfel nu facea, pana nu i-am dat protectis nu am scapat.
Nu cred ca il doare pentru ca nu e marait, dar cand incepe procesul de eliminare se stramba, se strange...deci se chinuie.

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5594188220889091474

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Eu cand tineam post faceam macaroane/paste cu miez de nuca pisat, tocanita de cartofi, fasolica in toate combinatiile, pastai, mazare, musaca cu soia, snitele de post cu piure, cartofi natur cu verdeata si salata si altele, pacat ca nu am mai tinut de mult, poate in curand voi tine iar

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Mai oameni buni, ce ziceti de scandalul Columbenilor? Poate nu o fi Monica prea rasarita, dar Irinel parca nu mai are limita

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

CAMY - bravo Carinei, s-o tineti tot asa!
Noroc ca mi-ai amintit, acum am si sunat-o pe mama care era in Selgros sa vada de un mergator sa se uite si dupa olita.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

oul se da fiert tare?

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Oul fier tare si numai galbenusul pana la 1 an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Oul se da fiert foarte foarte tare, si numai galbenusul. Se incepe cu un sfert, peste cateva zile cu jumate si tot asa... Albus abia de la un an...mare atentie, daca scapati albus poate da niste reactii de nu mai stiti pe unde sa scoateti caciula, vorba aia...

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Buna fetelor,
vroiam sa scriu de aseara dar Alesia nu ma lasat,era tare mofturoasa din cauza dintilor de sus,are gingia rosie si o chinuie tare rau.
Asadar La multi ani! sarbatoritilor de azi
va multumesc mult de urarile si sfaturile voastre ....ieri i-am introdus in crema de legume carne si parmegiano..a mancat mai bine ca de obicei,se vede ca are alt gust....
Vad ca acum tuseste si fata ,ii fac aerosol cu ser fiziologic,sper sa ajute la ceva...toata noaptea s-a foit,cat de la tuse cat de la dinti...of of...
Aaaaa cat despre gingie gelurile astea ajuta la calmare?

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Am terminat treaba prin casa, mancarea fierbe, copilul doarme, asa ca ma apuc de citit din urma si sa fac o scrisorica
MAIMU, vei lua cea mai buna decizie! Daca mi s-ar oferi si mie un loc de munca si un salariu de peste 1700 lei, as baga-o pe soacra-mea dadaca...dar asa, sa ma intorc in invatamant...mai bine stau acasa de tot si vand goblen/totosi tricotati/plumbi de pescuit. Felicitari Mariei pentru greutate! si pentru ta ta ta
ANDREEA, nu am reusit sa vad filmuletul pus de tine ieri...imi deschide albumul meu...
OFFICE, da' la Tulcea nu vii?
ANA, referitor la florile ce le-ai dar ieri...eu vreau flori de camp nu de alea cumparate de la florarie.
JUST_ME, dupa cateva zile ai sa vezi ca Dara nu va mai avea stare, va face si alte miscari. Si despre cat mananca un bebe...eu cred ca azi voi face mai mult de 160ml piure de legume deoarece ieri a mancat tot si parca ar mai fi vrut...dar pana saptamana trecuta, rar manca mai mult de 120 ml.
Asaaaaa....asta a fost pentru ieri...plus ca ieri am uitat (iar) sa urez LA MULTI ANI!!! celor ce au mai adaugat o luna la micuta lor varsta: VERONICA ELENA, MARIA, TUDOR ALEXANDRU, TUDOAR STEFAN SI EDUARD.
Revin cu scrisorica despre chestiunile scrise azi

Mergi la inceput