Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(59)
Raspunsuri - Pagina 10
camy81 spune:
Eveline sa speram sa o tinem tot asa eu m-am gandit caci cu cat o pun mai repede pe olita o sa se obisnuiasca mai rpd cu eaTu vrei sa il pui pe Darian in mergator sa til iei sa il ai din timp?
Ramona si eu asa cred ca irinel nu are limite a cam intrecut masura si eu nu o cred pe Monica capabila sa o maltrateze pe Irina,sau da? vorba aia e ca un copil spune intotdeauna adevarul ei nu stiu sa minta eu nu mai stiu ce sa cred prea mult tam,tam cred eu
Am mai intrebat si zilele trecute voi dati iaurt danonino la bebei?
Eu cred ca o sa fac azi cartofi fierti cu rosie,ridiche si ceapa verde alta idee nu am...
ancamak spune:
Camy, adauga si niste masline, salata si va iesi o minunata salata orientala. Mare succes a avut cea de aseara!
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut
ancamak spune:
fetelor, voi ati dat si fier si calciu in acelasi timp?
Poze Andrei-Ionut
eveline spune:
CAMY - iau premergatorul ca sa-l pun in el, se ridica singur sustinut si da sa paseasca...e timpul, cam tot asa si Bia a stat.
Danonino nu-i dau deoarece produsele danone au in compozitie lapte praf...nu ca ar fi rau, Bia "bobineaza" la greu toate felurile de iaurt danone, insa pentru asta mic as fi vrut ceva mai "natural" (mult spus...in sensul ca fara multe adausuri). Am optat in final pt Milli (cica..are numai lapte si culturi de nu-s care pt iaurt).
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
oramona spune:
Camy, felicitari pt Carina. Eu nu o sa-i dau danonino si nici iaurt de la Danone, cred ca o sa-i fac eu sau ii dau Muler, Tnuva.
Eu m-as intoarce la munca, numai dupa un an daca mi-as gasi ceva in Piatra Neamt, ca ultimul meu joob e la Focsani si acolo nu ma mai intorc.Asa ca daca se va ivi ceva mai repede de 2 ani, o sa accept.
Citeam despre adaptarea la viata in 3 a noastra si ca cele care mai au un copilas stiu mai bine sa gestioneze situatia. Eu pana vara trecuta stateam singura la Adjud, ma vedeam cu fata mare si taticul la fiecare sf de saptamana, cand veneam la Piatra NEamt sau in concediul stateam cu ei. De cand am intrat in prenatal m-am mutat cu totul la Piatra Neamt si uite asa in doua luni de zile a trebuit sa am grija nu numai de mine ci de 4 persoane fuul time . Sa invat sa fiu mamica, sa ma descurc cu bebe mic, copil mare si tatic, nu ma plang si sper sa ma descurc n fiecare zi cat mai bine.
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#
Arianna11 spune:
Am pus poze noi
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
camy81 spune:
Anca buna ideea cu masline mersi
Eveline si eu asi vrea sa o pun in mergator dar nus de ce am asa o retinere ca nu fac bine ca o pun asa repede oare e bine pt. osciutele lor?
Despre Danonino cred ca si eu am sa renunt la el mi se pare ca e prea fainos o sa incerc si altele sa vedem poate avem succes mai mare
De la ora 11 jumate incerc sa o culc(aceia era ora ei de culcare) mai devreme am mers iar la ea sa ii mai dau titi iar la un mom. dat se opreste ea din papat lasa titi si se uita in ochi mei si graieste din gurita ei MA...MA parca vroia sa spuna"tu mami de ce incerci sa ma culci nu vezi ca mie nu mi-e somn?" oare la cate lunite trebuie sa aiba doar cate un somn pe zi?
plec sa pun cartofi la fiert
office spune:
Mari, nu mai zic nimic de venit...iti spun pe PM daca ajung in zona!
Daca stiam ca "deranjez" atat de multa lume cu discutia despre calatoria mea taceam din gura!cred ca nici daca zburam pe luna nu se comenta atat!
Va doresc oricum Sarbatori luminate si sa sper sa va revad multumite, fericite, cu bebici sanatosi, frumosi si voiosi si muuuuult mai linistite! Va pup pe toate!
Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008
ancamak spune:
Citat: |
citat din mesajul lui office Mari, nu mai zic nimic de venit...iti spun pe PM daca ajung in zona! Daca stiam ca "deranjez" atat de multa lume cu discutia despre calatoria mea taceam din gura!cred ca nici daca zburam pe luna nu se comenta atat! Va doresc oricum Sarbatori luminate si sa sper sa va revad multumite, fericite, cu bebici sanatosi, frumosi si voiosi si muuuuult mai linistite! Va pup pe toate! Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008 |
Drum bun si sa va intoarceti cu bateriile incarcate.
Poze Andrei-Ionut