Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(59)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Va astept cu mic dejun si cafea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neataaa!

De cand astept o cafeluta! Multumesc, MARIUK!

ADELINA, multumesc! Pupici pentru Darius cel activ!

OFFICE, JUST_ME...sunteti fenomenale, n-as fi rezistat cu pompa atata vreme!

MAIMU, grea decizie... eu planuiesc sa stau pana la 2 ani acasa, dar mai cochetez cu ideea de a ma intoarce mai repede, mi se pare ca m-am rupt cu totul de munca si ma tem ca nu voi putea tine ritmul...

Referitor la legume-fructe mai naturale...avem si noi un petec de pamant in curte unde putem pune diverse...dar eu am oroare de gradinarit. Acum avem salata, morcovi, patrunjel. Nu stiu daca mai e ceva, nici pe astea nu le-am pus eu... Mai avem in curte capsuni, zmeura, mure, si ceva pomi fructiferi - visini, mar, cais, piersic...are Tudor unde sa se catere cand va creste.

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Neatza!
Vin si eu la o cafelutza...si ma duc sa citesc din urma...revin

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5594188220889091474

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Neataaaa!

Mai, mie nu mi-e clar cum/cu ce masurati voi cantitatile de legume si fructe.
OFFICE - Tu imi vii in minte ca tu ai dat ultimul exemplu..cum faci? Cum adica 150-200g de legume sau fructe? Eu ii pun lui Darian 3 linguri mari sau trei sferturi dintr-un castronel....

M-am hotarat...maine fac un bors mare cu de toate si inainte sa-i pun sare ii iau lui Darian deoparte...nici bine n-am inceput si deja m-am saturat sa-i fac separat...si mai fac pastai cu usturoi..si am sa incerc sa-i dau si lui. Azi incerc spanac, sa vedem.

MAIU - Sper sa iei cea mai buna decizie. Eu as sta pana la 2 ani acasa cum am stat si cu Bia dar daca maine mi se ofera ceva fain zau ca ma intorc.
ADELINA - Las ca se fac ei papaciosi

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata si de la noi.

LORA, multa sanatate Adelinei. O pupam cu mare drag si sa nu mai vada spitalul mult timp de acum inainte

Mari, multumim de cafeluta, e excelenta,, mai ales acum cand eu pun numai putina cafea in cana si completez cu lapte. Am zis sa incerc si varianta asta, fara cioco si cafea, sa vad daca e vreo diferenta legata de dermatita.

Pisoiul meu e la fel, nu prea tuseste, febra nu mai face, dar deabia respira, are tot timpul nasul infundat, imi vine sa plang de mila ei .Multumesc fetelor pt sfaturi

Donna, Bebecris, cum sunt bebelusii vaccinati? un mare pt toti.

Fetelor va

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata ...
buna aroma de cafea

Astazi avem multi copilasi de pupat: Sarah, Larisa, Ioana, Irina, Dara, Alexandru, Andrei, Alexandru, Tavis sa cresteti mari si sanatosi

Lora, speram ca Adelina este bine si sunteti deja acasa
Idalis, nu te-am mai vazut demult
Oramona, sa treaca mai repede la "pisoi"
Just_me, vezi ca-i totul in ordine, doar trebuie rabdare

Eu mancarea o "masor" in vasul de blender, dar asa pt. curiozitatea mea, ca oricum el mananca cat vrea

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna dimineata!

Ne alaturam si noi cu o ceasca de cafea.
O zi excelenta!

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

CAMI, ORAMONA, DOINA - pentru voi am eu o decofeinizata fierbinte si aromata (nu de alta dar asta beau si eu...cel mult mixta).

La multe lunite si anisori fericiti pentru Alexandru, Sarah, Andrei, Larisa, Ioana, Irina, Alexandru, Tavis si Dara!!! (enumerati cronologic, scuze ca n-am pus domnisoarele primele)

ORAMONA, pupam pisoiul dulce! multa sanatate! Ai incercat Humex spray? cica ar fi deosebit de eficient...

Editez, ca am uitat: Tudor nu a facut febra dupa vaccin, stare generala ok. doar obisnuitele ifose . Are 8kg si 69cm (nu stiu de ce dar can il masor eu iese mai lung decat la cabinet...)

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Gata am reusit sa citesc tot
Lora, multa sanatate Adelinei si un de la Matei sa treaca.
oramona, multa sanatate pisoiului.
office, just me, ma alatur si eu grupului de dat la pompa, dar la mine productia scade zilnic, ma rog sa mai am macar pana facem 6 luni.
-am toti vaccinatii
Maiu, eu nu m-as duce la munca pentru nimic in lume deoarece consider ca primii 2 ani din viata bebelului sunt cei mai importanti pentru formarea lui din toate punctele de vedere si bunicii/bonele au alte conceptii despre viata fata de noi, mamicile.
Adelina, lasa ca va papa el.
Ne laudam si noi cu primul cuvant, daca se poate numi asa, spus "GOGO" - de ce? eu ii spun gogosica si cateodata Gogo asa se explica acest cuvant, deci am un copil narcisist - glumesc.
O zi buna si fara dispute!

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5594188220889091474

Mergi la inceput

Donna, multumesc pentru cafea ma bucur ca ati trecut cu bine peste vaccin, mie mi-e foarte teama de cel de la 6 luni pentru ca de fiecare data a aparut o schimbare in comportament: dupa cel de la 2 luni nu a mai vrut sa suga, dupa cel de la 4 luni nu mai vroia sa doarma (bine ca si-a revenit)...la 6 luni ce va mai face
LA MULTE LUNITZE, SARBATORITILOR SI DE AZI SI DE IERI, ca am uitat sa spun. Trimitem un mmmmaaarrrrreee!!!!

Mergi la inceput