Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Noi la capitolul vorbit nu ne laudam cu nimic...doar cu un fel de "brrrrruuuuiiiieee" cu buzele foarte stranse ce inseamna un fel de "nu mai vreau mancare". Treaba asta cu vorbitul e una din cele mai mari temeri ale mele dupa cate am tras cu Bia...
La capitolul mobilitate Darian a facut o intoarcere de pe burta pe spate acum cateva saptamani si cu aia a ramas...in schimb sta bine in fund si daca ii dau mainile se ridica singur in picioare...eu asa ceva n-am mai vazut, indata merge dar daca il pun pe spate acolo intepeneste

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna dimineata!

La multi ani sarbatoritilor!

Eveline, la gustarea de dimineata 150-200 g fructe (echivalentul unui borcanel de mancare), iar la pranz alte 150-200 g legume (tot un borcanel).

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Da mai, uite ca la borcanel nu m-am gandit...am eu unele prin camara mici (eu pt bebe n-am cumparat dar stiu la ce te referi), ia sa incerc si eu sa am o comparatie sa vad cat mananca de fapt (in zilele bune nu acum cand e mofturos).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Daca ar fi sa-i dau azi ousor, pe la ce ora ar trebui? In combinatie cu ce?

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Bineinteles ca am citit, mi-a placut si acum nu mai stiu nika....ia ziceti voi care ati dat spanac la bebei cu ce l-ati facut? Eu m-as fi gandit sa-i dau cu restul de legume (morcovi, telina, pastai, cartof, ceapa) blenduite...insa parca vreau ceva mai simplu. Numai spanac cu ceva...da cu ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Eveline, atentie ca spanacul este laxativ. Se foloseste nunai in cantitati mici. Eu i-am pus cate un cub langa legumele pentru supita si le-am blenduit impreuna!

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

neata! multumim de cafea! eu beau in fiecare virtuala, ca reala nu beau deloc!
La multi ani Alexandru, Sarah, Andrei, Larisa, Ioana, Irina, Alexandru, Tavis si Dara!!!!muuulta sanatate!!!!!

sa aveti o zi minunata!!!!!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

ANCA - Ce bine, si asa ieri nu a facut kk... Am gasit niste retete cu sos bechamel (sper ca asa se scrie) si cu orez. Probabil in combinatie cu orez se atenueaza efectul laxativ.
Inca nu i-am dat ou insa atunci cand ii voi da il voi amesteca cu legume si in ziua respectiva nu-i voi da carne. Sau amestecat cu branza calcica...in jurul pranzului...cred ca merge si amestecat cu iaurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Copilul meu exerseaza in continuare: "ta-ta, da-da, ba-da" si revine obsesiv la "ta-ta"...ar putea incerca si "ma-ma" ca de cand am fost internati n-a mai zis... ieri dimineata cand facea kk se vaita cu vorbe "ai-di-di-diiii"

Mai devreme am vrut sa ii dau masa de fructe si pt ca e constipat, i-am pregatit para simpla, era foarte dulce si culmea,. n-a vrut decta cateva lingurite. Daca ii dau mar simplu, il mananca in cateva clipe. Cum il fac eu sa pape para?

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Eveline, (io care-s mare fan borcanele ) am vazut combinatia spanac+cartof.

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput