Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(59)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Just_me, stai linistita ca le va face pe toate..dar in ritmul ei!
Despre mesele lui bb (cantitati pentru o zi): 150-200 g fructe, 150-200 g legume, 400 ml lapte, 1 iaurt (sau cativa biscuiti sau cateva linguri de cereale).

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput
Mergi la inceput

J_M, ma apropii de marele final!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

vreau si eu . Azi noapte curgeau de parca eram la inceputuri .Beau ceai de salvie si menta , parca azi simt ca sunt mai moi , de obicei la ora asta ma mulgeam ...poate scap si eu curand .Oricum cred ca foarte bine atat

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput

Maimu, depinde foarte mult daca esti pregatita sa lasi fetita cu altcineva, daca ai cu cine sa o lasi, daca acest post este o oportunitate pe care nu vrei sa o pierzi...sunt multe aspecte de luat in calcul dar cu siguranta vei lua cea mai buna decizie!

Mergi la inceput

J_M, sper sa fie bine, repede si usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

hai sa nu mai scriu multe mesaje ci unul luuung, ca vad ca ati avut spor azi si trebuie sa recuperez!
cameluska, mersi de reteta, e prea complicat pt mine, mai bine pun totul la steamer si apoi blenduiesc
referitor la controversatul TV, al meu nu e pasionat! toata ziua merge, ba pe muzica, ba pe stiri dar nu se uita, rar arunca cate un ochi!
oramona, multa sanatate piticutei sa treaca odata!!!
Ana, imi place topul Maiutei!!!are gust!!!si eu sunt de acord cu jocul, cea mai buna metoda de invatare si dezvoltare!
just_me, ai rabdaricaaaa, le va face pe toate! stimuleaz-o cat mai mult cu masaj, la noi cred ca a ajutat f mult ca-i fac tare des! si gimnastica sub forma de joaca la greeeeu! cat despre cantitatea de mancare...eu nu am stat sa masor, mai ales ca al meu e slabut, i-am dat cat a vrut, deci putin [:-D]
nushulica....si tu...offff, ce bucurie pe voi ca va zice mamama!!!
camy, pune-o in patut cand ai ceva de facut sau pe jos! nici eu nu-l mai las singur pe pat, decat rar cu perne in jurul lui, dar cred ca nici asa nu-l mai las de acum! in patut sau jumperoo ca pe jos la noi e rece inca!
Anca, din pacate e adevarata faza cu legumele si fructele romanesti...nu mai sunt ce erau! nu mai avem nimic sanatos ce sa le dam copiilor!
bebecris, Donna, maimu, pupam vaccinatii!Donna, multa sanatate cu tiroida!!!
2ingerasi, si al meu e slabut, dar e f energic! las ca se fac ei mari!chiar azi am fost la nasica lui soramea care are bebe de 7 luni, e asa pufos ca-mi venea sa-l pap are peste 10 kg, dar era si mai linistit decat Darius..al meu e ca un titirez!
eveline, Darian-Darius...seamana...se pare ca si la mofturi mai nou...la fel si noi..fructele mai mult pacalit si legumele mai mult fortat! doar ca am papat eu ce nu a mai fost chip sa vrea el...sunt delicoase! azi i-am bagat carnita, pept de curcan...cu rosie, ardei, ceapa si cartof copt...delicios a iesit, dar se pare ca numai mie mi s-a parut asa! CE FAAAIN CA AVETI GRADINA!
LORA, MUUULTA SANATATE ADELINEI FRUMOASE!!!SA SE FACA REPEDE BINE!!!
Mari78, al meu refuza si paiul, canita cu cioc o molfaie...asa ca ii dau direct cu cana, chiar daca mai mult da pe el, ajunge apa si in gurita...nu mai stiu cum sa fac sa bea apa!
office, in locul fructelor sau al cerealelor, sau in plus fata de acestea? eventual micsorezi o portie de fructe si ii mai dai legume pe langa! ce fain ca-i plac legumele!!!
maimu, din pacate nimeni nu poate lua hotararea in locul tau, dar daca e un job foarte ok, o oportunitate, eu l-as accepta! doar sa nu fie prea multe ore pe zi, sa mai stai si cu pitica!!!

naaaa, ca am scris....nu m-am jucat!!!!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Ade, in locul cerealelor!

Da, nimic nu mai e cum a fost...Au aparut tot felul de teorii, ba ca nu-s bune borcanele ca au nu stu' ce, ba ca nu-s sanatoase fructele si legumele ca au altele...pai si atunci ce sa mancam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

office, pai pune-i cerealele dimi in fructe, eu asa i le dau si ii dai legume si putin iaurtel seara!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

Cu mandrie raportam si noi ta ta ta (nu de alta dar devenisem invidioasa pe alti bebelusi )in seara asta
Stiu ca decizia a mea trebuie sa fie, insa ma hotarasc si rashotarasc de o mie de ori pe zi, sunt convinsa ca oricum o dau o sa ma intreb cum ar fi fost daca alegeam altceva...am pus si + si - in ambele variante fiecare are cate ceva, greu e ...sper sa o pot lua pe cea buna in final
Somn usor !

poze
Maria 1 oct 2010

Mergi la inceput