Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(59)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUANASHANA

Citat:
citat din mesajul lui office

Aoleo, o luam de la capat!..pai daca nu iti place sa se foloseasca cineva de "problemele tale personale" nu te mai folosi nici tu de ale altora! gen frumoasa, desteapta si cu biznisuri!
Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Astea sunt probleme ? Mi se par mai curand atuuri, plusuri.
Mami de Tudor-Alexandru (14.09.2010)

si tu de fapt, de asta intrasei, sa-mi arati mie atuurile...
Luana, nu suntem copii de gradinita..e clar ca suntem pe lungimi de unda diferite...nu am pretins nici ca am nu stiu ce biznisuri, nici ca "crap" de inteligenta sau "pognesc" de frumusete..da, pentru familia mea sunt perfecta! si asta etot ce conteaza! imi pare rau ca altii au probleme...dar nu o sa incep acum sa spun ca eu de fapt culeg castraveti iarna pentru salariul minim pe economie, ca locuiesc intr-o garsoniera cu 10 copii, ca nu ma inteleg cu sotu', ca am probleme cu soacra, si ca imi fac concediul al ciorogarla, numai sa nu se simta cineva deranjat...asta e viata mea..daca am povestit ceva despre ea sau despre mine a fost de foooooaaaarteeeee putine ori si fara a ma lauda! daca ti s-a parut altfel asta e! nu am pot scuza eu pentru ce intelege fiecare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

am venit si noi de la vaccin..a fost taraboi mare, a plans saraca asa cum nu am vazut-o niciodata, nu mai putea nici sa respire si era rosie ca un rac la fata...s-a linistit in cele din urma, suspinand...
avem 8.10kg si 71 cm si ne-a dat vigantolete pentru 1 luna...

office te astept sa te intorci, sa te fac o tura de parc...sper ca vine caldura...,sa vad eu de ce se ia lumea de tine...

voi cat stati acasa cu bebicii? mie mi-a s-a propus un alt post, da ar trebui sa incep din august (initial am zis ca stau un an acasa), si sunt in mare dilema
ar trebui soacra sa stea acasa cu Maria, insa nu pot deloc sa ma hotarasc ce sa fac
trec de la o hotarare la alta (cred ca innebunesc in curand), si m-as duce la servici si as sta acasa cu Maria, pacat ca nu le pot afce pe amandoua ....grea dilema ...trebuie sa ma hotarasc pana la paste...

poze
Maria 1 oct 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

ce fac fetele mele frumoase???

noi am avut o zi buna....dimineata nu prea a vrut sa pape fructe cat treb si i-am dat completare lapte....insa la pranz a papat 180gr pireu de cartof cu galbenus de ou si iaurt...i-a placut la nebunie o sa postez un video sa o vedeti ce a facut dupa ce s-a saturat ....

imi pare rau ca exista conflicte...

mmm la salata orientala vin si eu e si preferata mea

va pupppp
am pus si video de azi
https://picasaweb.google.com/lh/myphotos

Mergi la inceput

Maimu, wow ..felicitari pentru dimenisuni! Sigur, facem o tura de parc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

decizia este greu de luat deoarece te gandesti la copil. Pune in balanta avantajele/dezavantajele si vorbeste cu familia, alaturi de ei poti lua cea mai buna decizie

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Eu nu mai comentez nimic! Dau cate un buchet mare de si Luanei si lui Office si la toate fetele!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Multumim pt urari fetelor. La multi ani si celorlalti sarbatoriti.Noi astazi am papat pt prima data piure de morcovi( eu sincer nici batuta nu as manca asa ceva, nu suport morcovul).Sunt multumita pt cat a mancat in prima zi.
Pupam bolnaviorii si vaccinatii.

iazminn mamica fericita de ingeras EDUARD NICOLAE (14.10.2010)
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/Scaunel#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

eu va spun noapte buna!!! si bebelusi cuminti!!!!

va puupp

Mergi la inceput

Ana, multumesc frumos! Noroc cu unele dintre voi ca sunteti asa bunute si diplomate! Sper sa nu ajungem cu conflictele astea pana pe la 80 de ani si cu ultimele sufari sa ne scoatem ochii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

pfui..dar mi-ati dat de lucru
Grea zi am avut ! am scos una bucata bebe afara , apoi am lasat-o cu mama si am shopinguit un pic .
Domnul a plecat la capitala asa ca i-am facut baie singura si acum ca era terminata.
Azi dimineata ma ca a mea nu face nimic , eeeeeeeee s-a mobilizat gagica si din seara asta se intoarce in mod repetat si obsesiv pe burta , dar de acolo inapoi nu .
Cat are trebui sa manance un bebe la o masa ? (de ex de fructe) exista vreun tabel cu asa ceva ?

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput