Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(59)
Raspunsuri - Pagina 13
andreea88 spune:
lora ma bucur ca sunteti acasa .....
feteleee
succes borcanelul cu cartof,morcov si carne de vita a mancat tot...
puuuppp
oramona spune:
Uraaa, ce ma bucur ca "bolfosenia" este acasa, o pupam cu drag.
Histamina, multa sanatate lui Sebi.
Office, sa va distrati mult si te asteptam sa ne povestesti. Sarbatori pline de lumina
Pisicul meu ar manca el cate ceva, daca apuc sa-i bag in gura, dar nu deschide gurita mai deloc, nu da semne ca nu i-ar place, dar nu vrea, nici legume, nici fructe , dar sa se faca bine si o sa insist mai mult.
fetele.
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#
mari78 spune:
La multi ani bebelusilor sarbatoriti azi !
Lora bine ati revenit acasa !
Histamina muta sanatate lui Sebi !
Office drum bun, distractie placuta si Sarbatori fericite !
Ariana pupici pe obrajorii pufosi ai Alesiei ! Imi plac toaletele ei .
2ingerasi sa ma treci si pe mine pe lista pentru rochite, macar una tot iau. Cu transportul (taxa) cum ramane?
Oramona, in legatura cu dermatita atopica : cine v-a pus diagnosticul? Pediatrul ? Ca si noua pediatrii ne ziceau ca e DA, dar dermatologul a zis ca nu e, ca e mai mult o dermatita de contact si ca Anca are pielea uscata (ca majoritatea bebelusilor) si ca de aceea e mai pronuntata. Mi-a spus doar sa hidratez bine pielea, cum vad ca e un pic uscata, sa dau cu crema . Noi folosim Lipikar Baume de la La Roche Posay. De cand o hidratez bine, abia se mai vad bubitele.
Mai, dar ce de bunatati faceti voi acolo pentru bebelusi...azi am introdus si noi broccoli (cam tarziu...), a fost un succes. Am papat eu restul cu putin unt topit
Gata, aproape am terminat curatenia. Am spalat geamuri, perdele + calcat perdele, etc. Mai am cateva geamuri jos si o perdea, dar las pe maine. M-a ajutat mult Teodora care a stat cu Anca si s-au jucat. Am fete mari
Mai vroiam sa mai scriu, dar am uitat cui...
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari78 Ariana pupici pe obrajorii pufosi ai Alesiei ! Imi plac toaletele ei . Mari, mami de Teodora Maria (26.03.2006) si Anca Ioana (4.09.2010) www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze poze noi Teodora 2 ani+ si Anca |
multumim Mari
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
bebecris26 spune:
Buna ziua dragi mamici si bebici!
Nu am avut timp sa citesc din urma. Noi nu am mai facut vaccinul ieri, l-am facut azi. Pana acum e bine, nu a facut febra, doar putin marait. Se pare ca ne ies si dintisorii de sus, e gingia alba, de aici si faptul ca nu mai papa cu lingurita, probabil il doare cand papa. Are 7.800 si 70 de cm. Dr zice ca arata foarte bine, numai ca eu mi-as fi dorit sa fie mai grasan, bine ca e sanatos. Mi-a spus sa marim doza de vigantol la 3 pic, fier 6 pic pe zi si sa-i dai 10 zile calciu. E cam alb si pare putin anemic. In rest suntem bine, Doamne ajuta.
Am pus cateva pozici noi.
Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#
am 6 lunite
oramona spune:
Mari78, dr.pediatru si MF mi-au zis ca e DA si nu cred ca se inseala ca are fata tare iritata, nu doar uscata si chiar supureaza putin. Acum dupa tratament si 5 zile de Advantan Milk, cu care am dat-o eu dupa ce s.a iritat si mai tare de la A derma e ok. Sper sa nu revina iar, ca mereu trece cu tratament si intr-o sapt e din nou tare rau. Acum am facut comanda de nu stiu ce lapte de corp si sper sa fie ok pt mentinere. Iar dr o sa ne dea si mostre de Trixiera(sau cum s-o scrie) ca daca la A Derma a facut alergie nu vrea sa o cumparam si sa nu fie ok. Sper sa gasim ceva care sa mergea pt intretinere si sa ramanem bine.
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#
andr33aaa spune:
Fetelor, azi facem 7 lunitze!!! Va multumim ca v-ati gandit la andrei, el va trimite tuturor cate un pupic!
Lora, ma bucur sa aud ca sunteti bine!
Oramona, si eu ma lupt cu dermatita atopica, dupa ce am incercat multe creme Andrei a reactionat foarte bine la Avene Trixera. Din pacate Advantan Milk are rezultate foarte bune, si la noi a mers perfect, dar mie mi-a spus dr. sa nu-l folosesc mai mult de 3 zile pe luna, strict pe zona afectata. Asa ca eu il evit acum. In afara de crema, i-am schimbat si laptele, acum ii dau hipoalergenic. Nu stiu sigur daca tu mai alaptezi sau nu.
Cat despre divergentele de pe forum, sincer as prefera sa fie purtate pe pm, sau mai bine deloc. Suntem atat de aproape de Paste, hai sa gasim forta sa fim mai ingaduitoare.
Cate un pupic special pentru ceilalti sarbatoriti ai zilei!
LoraG76 spune:
Am si eu un moment de respiro, ca a adormit. Ce statea ea numai la mine-n brate, acum e si mai si. Da-s bucuroasa ca mananca f. bine, si-a revenit aproape complet. Momentan mai tinem regim - orez fiert, morcov si pastarnac fiert, branza de vaci si lapte fara lactoza, Milumil HN25. Si cate-un biscuite din cand in cand. Oricum, nu prea-i multumita de regim, ori nu-i tine de foame, ca bea mult mai mult lapte decat inainte.
Va multumim mult ca v-ati gandit la noi! Va trimite Adelina la fiecare cate un pupic!
Nu-s prea coerenta, ca-s terminata de oboseala..in prima noapte n-am putut dormi ca n-am putut...asa, degeaba, iar as'noapte mi-a fost mie f. rau - CM plus o durere de cap ingrozitoare...acum nici reactii nu mai am normale. Da' bine ca-i bolfosenia bine, asta e imp.
Am avut noroc si-am dat de-o dr. f. de treaba care era de garda si ne-a cazat intr-o rezerva super, ca in spitalele noastre conditiile cam lasa de dorit, din pacate.
Externarea ne-o face abia luni, are branula si are-o treaba sa traga de pansamentul cu care e acoperita si vom merge la 12 ore pana duminica seara la tratament.
Cam atat despre noi. Ma duc sa vad ce gasesc de mancare prin frigider, ca bate vantul.
V-am pupat!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
pop_adelina spune:
camy, nu e prea recomandat nimic din marca "danone"! incearca covalact, campina, napolact(ca tot esti din cluj) felicitari pt primul "mama"! cat despre nr de somnuri, vecinuta mea de un an jumate acum face tranzitia dintre 2 somnuri si un somn! are zile si zile...!
Anca, nu se da fier si calciu in acelasi timp pt ca fierul inhiba absorbtia calciului sau invers, nu mai stiu exact
Arianna, superbe pozele, ai o fetita minunata!!!
office, mie imi place ca ne zici de calatoriile tale, imi mai imaginez si eu ca plec...
ghiocela, felicitari pt dimensiuni, lasa ca e bine si slaba si aspra!! faine trucuri, o sa le incerc si eu felicitari si pt mersul de-a busilea..de abea astept si eu sa-l vad mergand asa!
histamina, multa sanatate la pici!
Lora, ma bucur ca sunteti bine! pupici Adelinei! offf ce nasol e cu branula ca acum e marisoara! noi am avut la 2 sapt si ne-am chinuit putin doar la schimbat cu ea!
bebecris, pupam vaccinatul! cum adica vrei sa fie mai grasan? e f bine!!!noi cred ca nu o sa avem atat la 6 luni!!
oramona, vezi ca Advantan milk poate da dependenta, nu trebuie folosita timp indelungat!cred ca stii, dar nah...ma aflu si eu in vorba
acum sa va zic si depsre noi! azi mi-am facut curaj sa fac rocada hainelor, desi vremea e urata, am scos hainutele de vara! ce bine mi-a prins...mereu ma entuziasmez cand ma gandesc ca vine vara...m-am saturat de frig si stat in casa! am pus si hainele de gravida intr-o cutie si le pastrez pt sora mea, ce emotii m-au napadit..mi-e dor de burticuta Darius a fost cumintel, ca a stat sora-mea cu el! vai cat e de bine cu ajutor!!!!!! la capitolul mancare, de dimi la fructe am avut asa: mar cu banana, suc de portocale si cereale! a fost ok, a papat bine! la legume, am tot stat si m-am gandit ce si cum sa fac sa-i placa si sa pape si am gasit solutia: usturoi am pus un cartof copt, rosie, ardei, rdacinoasele, ceapa(scoasa dupa fierbere, branzica calcica, carnita si la sfarsit, un sfert de catel de usturoi! un pic de ulei de masline si mamamamama ce bunatate, imi venea sa pap eu tot! eu mor dupa usturoi, mananc fff mult, in orice combinatie, asa ca si lui Darius i-a placut muult si a papat tot tot!!! nu mi-a venit sa cred! apoi am stat si m-am gandit daca e ok sa-i dau usturoi de pe acum si acum am emotii sa vad cum va reactiona! voi ce ziceti? mie pediatra mi-a dat liber la tot mai putin fasole, conopida...de astea f "balonabile"
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!