Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(59)
Raspunsuri - Pagina 14
iazminn spune:
La multi ani si din partea noastra pt sarbatoritii zilei. Noi astazi am papat f bine morcovelul.De maine cred ca-i dau si mar ras. Nici noi nu ne intoarcem de pe burta pe spate, zicea pediatra ca e grasut si din cauza asta. Sper sa se intoarca curand. Sunt suparata ca nu gasesc in nici o farmacie saculet de hranire pt bebe. Cred ca o sa comand pe nett dar dau pe transport mai mult decat costa el.Nici cartof dulce nu am gasit. are ceva daca-i dau din asta obisnuit?
iazminn mamica fericita de ingeras EDUARD NICOLAE (14.10.2010)
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/Scaunel#
histamina spune:
pt fetele cu bebelusi cu derma atopica
exista un gel de dus de la La Roche Posay numit Surgras.e fff bun.
exista lenjerii hipoalergenice,costa mult,dar merita inmilionit banii.
ca sfat:nimeni ,in afara de voi, nu pune mana pe bebe.
daca alaptati,excludeti orice are potential alergen.atentie la soia! are multa histamina si echivalaeaza cu 5 pastile de estrogen ppe zi.stiou ce spun si e perfect real.
idalis spune:
Azi am sarbatorit cu multi musafiri asa ca nu am mai intrat. Va multumesc pentru urari.
Vin si eu cu cateva intrebari :
A incercat cineva Dexeryl crema pt dermatita? Ne-a fost recomandata noua si nu stiam dc e buna sau nu.
Fetele care au mers pe NAN1, cand ati trecut la NAN2 nu s-au strambat bebelusii? Eu inca alaptez, dar i-am dat de vreo 3 ori NAN1, acum am luat NAN 2 si mi s-a parut ca are un gust ciudat. Oricum l-a refuzat categoric :)
Pediatra ne-a recomandat analize la 6 luni pt bebe. Cum fac sa-l duc nemancat, ca el papa inainte de a deschide laboratoarele
Referitor la revenirea la munca, si eu vroiam sa ma intorc la 6 luni dar nu e inca posibil pt ca nu as face fata cu atatea nopti nedormite, asa ca mai asteptam putin.
O noapte linistita
donna79 spune:
Buna dimineata!
Poftiti la cafelute, cu si fara cofeina, dupa plac!
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar
doina_1984 spune:
neatza!
donna, multumim pentru cafeluta dar eu nu pot sa beau nimic pentru ca mergem la analize. Vreau sa-mi fac si mie pentru ca de 4 zile ma simt cam rau: tremura carnea pe mine, am ameteli, dureri de cap. L-am trimis pe sot acum sa vada daca e coada ca sa nu merg sa stau cu copilul pe acolo, sper sa reusim sa ajungem azi, daca nu luni.
adelina, nu stiu ce sa zic de usturoi, la mine pediatra a comentat si la ceapa.
idalis, trecerea de la NAN1 la NAN2 o sa o fac dupa 6 luni, deci mai avem 10 zile, pediatra a zis sa fac trecerea direct pentru ca au acelasi gust...acum sa vedem.
O zi buna cu multe plimbari
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5594188220889091474
oramona spune:
Buna dimineata!
Donna, multumim tare de cafeluta, eu pun mult laptic si putina cafea sa vad daca e ok.
Fetelor, stiu ca nu trebuie folosit mult Advantan Milk, o dau cand chiar nu se mai poate, ce-mi plac obrajii ei catifelati si ce rar ii vad , poate o sa gasim solutia magica pana la 1 an, ca am inteles ca apoi se mai reduce dermatita. Ea nu papa LP ci numai LM.
Lora multi la bolfosenie.
Revin ca plange.
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#
ancamak spune:
neatza! Multimim Donna de cafeluta, eu mai astept un pic si trec la cea reala.
Afara este innorat, dar macar sa nu mai ploua ca vreau, vreau sa ies la plimbare. Ieri deja m-a apucat depresia. Am lasat copilul cu tasu si am merg la magazin de unde am luat multa, multa ciocolata.
Nu pot sa fac nimic azi, deoarece mama face pomana. Asa ca de luni fac un pic de curatenie.
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata!
Multumim DONNA de cafea!
Eu am mii de nervi De dimineata am gasit pureci in casa imi vine sa o omor pe aia care da mancare pisicilor sub geamurile oamenilor, printre care si la mine E o tampita care le hraneste mai nou noaptea, ca ziua ne-am tot luat de ea. Azi fac plangere(iar) la asociatie iar luni merg la sanepid si anunt si politia. Nu se mai poate trai asa cu animala care hraneste pisici