Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(131)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Liv,
Stiu ca se poate de la orice pediatru dar vroiam sa vorbesc si de vaccin, ca la ea le-am facut pe toate, de la nastere.
Analizele de gradi le-am facut la Medicover Unirea si nu au pediatru in clinica, ca ma gandisem sa cer aviz de la ei.

De luni mergem la gradi.
Am pregatit ghiozdanul; a vazut ca-i pun schimburi si a spus: "mami, de ce-mi pui chilotei ca eu nu fac pishu pe mine niciodata? "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

ella bafta luni!poate o sa fie mai usor de data asta daca e si Saby acolo.

liv dr Adrian Elisei este numai la CMU Unirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Didi, sanatate la copii, poate are legatura si cu alergenii, cum zice Betty.

Ella, noi luni nu vom fi la gradi, mai ramanem la mare.

Mi-a varsat cea mica apa pe laptop si nu-mi functioneaza niste taste, e un chin sa scriu, cred ca nici in garantie nu mi-l face .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 8+

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Salutare capsunei,

Ne mai primiti pe aici?HRISTOS A INVIAT!(cu mica intarziere)

Vreau sa urez in primul rand 'LA MULTI ANI!", tuturor capsuneilor care au implinit 4 anisori!Sa fie sanatosi si norocosi in viata!Doamne, ce mai trece timpul!
Multumim de urari tuturor!
Am petrecut destul de putin si fara mare fast cei 4 anisori anul acesta.Am fost vizitati de cativa prieteni apoi vineri exact pe 22 am plecat in Bulgaria pt Sarbatorile de Paste!Desigur, pt David doar cadourile au contat si plecare asa ca...a fost f fericit!

In rest ce sa va spun?David merge la gradi, ii place tare mult, a evoluat f mult si suntem tare mandrii de el!

Am intrat destul de rar pe forum si atunci doar am citit cat am apucat din ce vorbeati.
Se intreba si de vaccinul de 4 ani.Noi ne-am programat pt miercurea viitoare pt vaccin care este gratis si din cate mi s-a spus de dr este cel mai ok vaccin, nu e nevoie de altul in plus.

Am vazut cateva poze de capsunei care tare au mai crescut! la toti.
Felicitari si proaspetelor viitoare mamici care tare curajoase mai sunt! pt voi.
Noi inca ramanem la un singur bebel.

Avem ceva poze in semnatura daca vreti sa ne vizionati.

Altceva.....va uram toate cele bun si...sa ne auzim cu bine!

Bafta Bob la gradi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANI LIVIANA si tot ce iti doresti

ella asteptam vesti de la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Liv, LA MULTI ANI!!! Sanatate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau.

m/am mobilizat si am pus cateva pozici cu cei trei magnifici. Eu normla ca nu apar ca sunt mai tot timpul in tinuta obligatorie a unei mamici de bebe, pijama sau pantaloni scurti. Nici nu mai stiu de cand nu m/am mai machiat. Macar sunt sigura ca sambata voi fi manichiurita, pedichiurita, frezata si MACHIATA, gata sa/mi duc puiul la botez.
Atunci voi pune poze si cu mine promit.

Alyna, ma buicur ca ai mai intrat pe la noi. Multi pupici la DAvid.

Liv, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!

Ella, de abia astept serialul "Bob la Gradi".

Doxinu, tu pe unde mai esti??? Ce mai face Stefan???????

pozeeeee https://picasaweb.google.com/andreeabutan/30042011?authkey=Gv1sRgCJjvnUs5rksQE#

Andreea , mamica Elizei 13.05.2007 si a lui Andrei 26.02.2011 http://picasaweb.google.com/andreeabutan/ItaliaCONCEDIUUUUUUUUUUUUUU#" target="_blank">poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

La multi ani, Liviana .

Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 8+

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Multumesc frumos pt urari, fetelor!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

La multi ani Liviana!
Vas ai o familie foarte frumoasa! Arata-te si tu in poze. Nu conteaza ca esti in pijama sau pantaloni scurti. Ai un motiv pentru a fi mai neglijenta cu tine acum si esti mandra de motivul acesta, asa ca arat-o .

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput