Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(131)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Liviana, la multi ani frumosi, cu sanatate si iubire si rasfat de la baietii tai!!

Am vazut poze frumoase cu puii lui Vas: mi se pare ca Andrei seamana cu sor-sa. Iar don'soara ce fitze are in poze, ce atitudine .

L-am vazut si pe Bob de Ella in deplasare la London...imi place (mereu mi-a placut) cum il imbracati, asa trendy, cu gulerul ridicat la tricouri . Si mie mi-a placut poza cu tine si clona. EDIT: cum a fost prima zi de gradi?

Mica, ce frumos ca mergeti si cu Maya in SUA. Mai povesteste-ne de Maya!

Multumesc Mica, Ella, pt recomandarile cu scaunul. Pana la urma am cumparat Inglesina Mille Miglia, i-am facut proba, e frumos, dar intr-adevar e cam ...vertical , dar ne asteptam la asta, ca doar imi spuseserati si voi si mi-a zis si vanzatorul...sa vedem cu o fi la drum lung cand o dormi Ana.

Noi suntem tot "la oferta" (2 in 1 ), desi am avut zile aglomerate cu umblat prin magazine, coafor, schimbat buletin, dar vad ca nu s-a declansat nimic. Desi de vreo 2 nopti e cam zbuciumata si ma astept dintr-un moment in altul sa mi se rupa apa . Oricum de acum e binevenita oricand, ca am facut 38 sapt.

Incerc sa pun niste poze facute de Pasti...EDIT: aici

38+ si mami de Ana (22mai2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Liviana, la multi ani!!! cu sanatate fericire si noroc..si tot ce iti doresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Multumim pentru sustinere dar n-avem notati cu gradinita fiindca desi vineri directoarea a zis ca e ok sa-l aducem cu analize partiale, in weekend mi-a spus ca dr centrului nu e de acord sa-l aducem decat atunci cand avem toate rezultatele; are dreptate, nici mie nu mi-ar conveni sa-mi duc copilul la gradinita si sa stiu ca acolo cineva a trisat.

Ana, multumim; apropos de imbracat, fiindca deja am rezervat 2 vacante la mare pentru vara asta, am facut azi inventarul in dulapul lui si drept urmare am plecat la shopping la H&M, ca nu-l vizitasem in RO.
A fost prima repriza de shopping cu la cabina de proba si a fost foarte distractiv; i-am distrat si pe cei din cabinele vecine fiindca in timp ce-l probam cu niste blugi striga : "hai ca astia nu-s buni, ca nu sunt skiny" sau " vezi sa nu-mi prinzi cuculetul la prohab" :)
N-am targuit tot ce ne trebuia, dar am gasit printre altele sapca alba cu protectie pe ceafa, ideala pentru mare; si pe deasupra la un sfert de pret fata de ce platisem anul trecut la mothercare.

Liv, te-am urat si pe mess, te urez si aici: "La multi ani , forta si putere ca sa fii la fel de sprintena ca pana acum!"

Mica, cand plecati? de ziua Mayei? va sfatuiesc sa plecati cu un carucior sport, ca altfel, va fi foarte obosita, indiferent cat va veti misca cu masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Multumesc frumos pentru toate urarile!

Ella, sarumana, chiar ca daca m-ar lasa puterile ar fi f greu pt toti ai casei!
Am petrecut ok, nu spectaculos, in sensul ca desi am fost sarbatorita am muncit cel mai mult. Sambata m-a apucat elanul si am scos cele 200 de rasaduri (!) afara in gradina (am profitat ca erau ai mei si au supravegheat copiii), iar duminica am organizat un gratar pt parinti, socri si cumnati. Ieri insa am fost libera de la job, insa spiritul pragmatic nu m-a lasat, asa ca in loc de distractie am preferat sa cumpar cu sotul galerii de perete si sa dam comanda pt niste draperii super frumoase.
Oricum vom sarbatori in 2 la Amsterdam caci vom pleca sambata.

An@, nastere usoara si stai cumintica zilele astea. Arati f bine, doar burtica a crescut, iar An@ se vede ca este extaziata cand petrece timp cu tine. Si baietii mei imi culeg zilnic floricele de pe camp, urmaresc papadiile care au puf sa le sufle si fac tot soiul de traznai. Sotul le-a dat liber la groapa cu nisip si nu va spun cum aratau la sfarsitul zilei de duminica.
Didi, prajitura recomandata de tine a fost f buna, intr-adevar!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

an@ pai atunci sa scoatem fetele ca sa fie pregatite .

ella Maya nu a mai mers in carucior de la 1 an....nu ma astept sa faca figuri ca e obosita tocmai in Dineyland. Plecam pe 22 mai.

liv distractie placuta la Amsterdam. Neaparat sa vizitati si cateva muzee, nu numai cafe shop-uri .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Liviana, iti spun si eu "La multi ani" cu intarziere...
Stefanul meu inca nu prea face nazuri la imbracat, e bun ce ii iau eu...dar sa merg cu el la cumparaturi e jale! Nu sta locului o clipa..alearga printre rafturi, prin tot magazinul..e un chin pentru mine.
Acum sa va intreb ceva: V-ati operat careva capsuneii de polipi? Eu am consultat deja 4 doctori si toti au zis ca neaparat trebuie sa ii scot.

diana 7+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Dianalaura, multumesc. Zici ca acum e greu cu pustiul care alearga printre rafturi? Stai sa vezi cum e cu 2.
Daca doctorii ti-au recomandat asa, e bine sa-i scoti. Am avut o prietena care numai asa a scapat de racelile repetate ale fetei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Liviana, la multi ani cu intarziere! Multa sanatate si impliniri! Am vazut ca mi-ai scris de ciuperca, dar eu nu am mai intrat pe DC de mult. Vorbim la telefon, daca e. Grozava ideea cu plecatul in 2 la Amsterdam, distractie placuta!
La multi ani si capsuneilor care au implinit deja 4 ani, sa fie sanatosi si norocosi!

Mergi la inceput

Alma, am dat o parte din ciuperca la altcineva, insa ea continua sa se inmulteasca, asa ca tot iti voi putea da, poate la sfarsitul lunii. Ce mai face Mara, cand merge la gradi?
FlorentinaRoman, unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Azi, prima zi de gradi... Am intrat, l-au intrebat cum il cheama, el a raspuns " o si am 4 ani". L-am schimbat si asta a fost. Fara urlete, fara nimic.
Inca nu-mi vine nici mie sa cred...

Mergi la inceput