Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(131)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

didi ce tare ai fost cu telegramele .
Pana acum cateva luni pentru copii (daca parintii aveam viza si calatorisera in SUA) puneai la drop box si a doua zi luai viza. Acum insa a trebuit sa mergem noi la interviu (doar parintii, fara Maya), sa stam iau la coada, sa pregatim o gramada de acte, sa vedem in fata noastra o gramada de refuzuri)...insa o fost ok, nu ne-a intrebat mare lucru, a contat foarte mult ca noi am mai fost in State si ca sora mea e acolo. Asa ca Maya are viza pe 5 ani si noua ne-au mai ramas doar 4 ani .

ella a fost stresant sa pregatim iar toate actele, aplicatii online etc decat interviul in sine. Poate revin la drop box pana mergeti voi sa depuneti pt viza.

liv eu am facut o programare la CMU pt 12 mai pentru vaccin Maya la medicul nostru de familie. Pentru ca asa mi-a spus si el ca se face doar prin medicul de familie si se face gratis (sper).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna fetelor!
Ce fain tre sa fie sa iti faci planuri de vacanta...noi pe acasa, in general. Sotul meu lucreaza toata ziua (pleaca dimineata la 7 si vine seara cam tot pe la 7 -7.30), si pe cand isi programase concediul...li s-a amanat...dar in fine, macar el isi poate lua concediu vreo 5 zile, chiar daca aflam in ultima clipa, nu putem sa ne facem un program din timp. La mine e si mai nasol, eu lucrez la un magazin de electrocasnice, si sunt singura, si am program inclusiv sambata. Asa ca mai greu cu liberele. Colega mea care a fost inainte avea tot concediul de anul trecut neefectuat, plus vreo 3 zile de pe 2009. Am reusit totusi prin 20 martie sa imi iau 2 zile (vineri si sambata) libere, si sa dam o fuga la Braila la socrii, nu il vazusera pe Stefan de aproape un an.
In fine..asa e...voi intra eu in maternal si atunci va fi mai usor .
Voi cum stati cu copiii? De fapt cu racelile lor? Ca eu is disperata..din rinoadenoida acuta nu o scoatem...ba am facut si pneomonie interstitiara. Vreau sa ii scot polipii, mi-au recomandat mai multi doctori...insa pentru asta trebuie sa fie sanatos macar 2 saptamani inainte, ceea ce pentru Stefan e mare lucru in ultima vreme...e ok o zi, doua, trei...si apoi iar incepe: muci, nas infundat..tuse...ba seaca, ba productiva...
Azi am fost si mi-am facut analizele pentru sarcina, si i le-am refacut si lui Stefan. In noiembrie am depistat ca era alergic la lapte si caseina..mi-a iesit la analizele de sange Panel 3, si acum i le-am refacut...hemoleucograma completa, IgEtotale, IgE specifice, IgA, Igb, IgM...si tot tacamul. Banuiesc ca are si paraziti intestinali, ca in ultima vreme mananca prost si se scarpina la fund, zice ca il mananca. Vreau sa depistez ce e, sa il vindec...acum ca am anuntat la munca oficial ca sunt insarcinata, poate daca dr imi recomanda, ma voi interna cu el in spital cateva zile, sa scapam de muci si tuse.
Mama, m-am intins de numa! Liviana, am noroc ca nu am greturi, de fapt in 2 saptamani de cand stiu ca sunt insarcinata am avut asa senzatie de greata doar de vreo 4 opri , din care de 2 ori ieri. Dar nu voma, doar asa o senzatie naspa...oricum e mai mult decat cu Stefan, cu el nu mi-a fost greata deloc, singura problema in sarcina a fost acidul din luna a 7-a si faptul ca am retinut multa multa apa, de eram un butoi ambulant.
Si daca tot am scris mult..Stefan are 106 cm si 17.5 kg.

diana 6+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, medicul de fam al fetei e la CMU sau cum ca n-am prea inteles? Cele gratis sunt doar de la med de fam. Noi am ramas tot la Taropa si va trebui sa merg la Vitan. Vreau sa o schimb, imi e f incomod sa merg acolo, insa nu stiu pe cine sa iau si sa fie mai aproape de Ghencea....
DianaLaura, bravo, e bine fara greturi, iti doresc nici sa nu ai! Cine te va ajuta cu bebe, iti va fi greu daca sotul lucreaza/lipseste atat de mult.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

diana felicitari pentru burtica!

liv medicul nostru de familie este dr Elisei de la CMU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Cu bebele ma va ajuta cine o face si cu Stefan, adica parintii mei. Ei il scot si pe Stefan de la gradi, si eu dupa ce ies de la munca pe la 6, ajung acasa, fac ceva de mancare sau pun haine la spalat, apoi vine sotul si mergem impreuna la ai mei dupa Stefan. Am noroc ca mama lucreaza in asigurari, si nu trebuie sa fie la birou 8 ore pe zi, e si munca de birou, dar si de teren. Cu Stefan a fost mai usor cand era bebe, ca stateam la ai mei, ne-am mutat cand Stefan a facut 1 an. Ne-om descurca noi, sanatosi sa fim. Si apoi Zalaul nu e mare, are vreo 65 de mii de locuitori, in 10 minute ajungem cu masina de la mine la mama, chiar daca stam in cartiere diferite.

diana 6+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Vaccinul e gratis, Liviana. Si noi mergem luna viitoare.
Acum am fost cu piciulinul, care s/a comportat exemplar, dar doarme de atunci aproape tot timpul. Mi/a spus ca unul din efectele e somnolenta. Cand se trezeste e vesel dar in 15 minute il ia somnul iar.

Andreea , mamica Elizei 13.05.2007 si a lui Andrei 26.02.2011 poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Liv,
si noi tot la Taropa suntem si de cand a plecat de la CMU e greu sa ajungem la ea; si-a deschis clinica in Baneasa si trebuie sa strabatem tot orasul pana la ea.
Am nevoie de avizul de intrare in colectivitate si chiar as fi avut nevoie sa ajung la ea.
Mi-a fost si mie recomandat dr Elisei la care merge Mica cu Maya.

Tanzen e un joc cu forme geometrice care trebuie potrivite intr-un tipar astfel incat se formeaza diverse figuri.
Tanzenul pe care l-a primit de la Ofe este pentru 8+ si contine 700 de planse; dar e dificil si pentru fiindca nu contine decat fugurile care se obtin, nu si tiparul in care trebuie potrivite piesele; facea acasa unele mai simple.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare,

Chichi, ce zici de data asta suntem pe aceeasi lungime de unde?
mi-a placut cel putin in poze, ca-s la job, nunta regala :)
ce frumos..ce vise..

David are o tuse, o sa il vizitez pe pediatru azi, dar dupa 16 sper. mai are o piciulina tusea asta cu febra..si a trimis-o acasa cu paracetamol: Cica e virala?!..momentan se pare ca are dreptate pediatru, dar macar ceva pt nervii mei sa imi dea..o trimitere la psiholog si terapie ca e nou sa fie febra si tuse si sa zica ca-i virala..si io care credeam ca le stiu pe toate

io plec..mi-am facut orarul pe ziua de azi imi e si rusine sa mai mai scriu dupa ce am cittit-o pe Dianalaura.
la 14 avem program de vacanta la scoala de sport, asa se explica de ce plec la 13..si sunt cu bicicleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Didi, nici eu nu mai stiu nimic despre bolile copiilor, de cand cu alexadra, a facut 3 zile febra numai noaptea, ziua uneori parea ca noua, apoi a fost mai matzaita, a trecut cu nimic ... alta data febra mare o noapte, vomitat, cica puroi in gat - amigdalita pultacee, am mai scris, nu i-am dat antibiticul dat de o dr cam panicoasa parerea mea, nu a avut nimic nimic dupa o zi ... mai tuseste si a mea, sec mai mult si noaptea in special, eu zic ca e alergie la noi merge bine extract de coacaz negru, e bun pt alergii ...

de luni merg la lucru, am emotii mari ca nu mai stiu nimic parca ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Clem, avizul de intrare in colectivitate ti-l poate da orice pdiatru. Eu pt vaccinul gratuit vreau sa merg la Taropa. Dr Elisei unde mai are cabinet la stat, in ce Policlinica, stiti? Cum il/o mai cheama? Nu ne-am intalnit cu acest dr pana acum.
Didi, sa stii ca am facut prajitura divina cu cafea si lichior de cioco, e reteta recomandata de tine. O vom testa in w-e. Sanatate lui D!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput