Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(131)
Raspunsuri - Pagina 6
An@ spune:
Ioana, nu-i asa ca e bine cand sunt si tatii solicitati si noi mai libere ? Si Ana are o perioada in care il solicita pe taxu si el saracu'() e epuizat si depasit de situatie, ca, deh, in aproape 4 ani nu prea a prestat activitati cu fi-sa fara mine. Acum de Pasti, desi eu nu agreez ideea de iepuras, am zis ca totusi sa-i luam ceva dulciuri si atat. El s-a trezit sa-i ia cadou o "fabrica de bijuterii", ceva cu modelino, sa faca pandative, cercei, bratari din pasta modelatoare care se intareste si sa le bage pe ata sau suruburi. Arata bine si e interesant, dar numai de asta nu aveam io chef acum: sa stau sa modelez ghemuita pe scaun . Dar, soarta a fost generoasa cu mine ...guess what? cine sta sa modeleze bijuteriiiiii??? Ana cu daddy!!
Din cand in cand, imi mai trimite sotul cate o privire imploratoare sa-l scap ...nici nu ma clintesc .
37+ si mami de Ana (22mai2007)
ella_74 spune:
Ana,
scaun Inglesina avem noi, e foarte confortabil; am avut si unul Brevi, pe vremea cand foloseam ambele masini, dar pe acela l-am dat si nici nu-l recomand fiindca statea cam inghesuit in el.
pun cateva poze din vacanta cu la Lo:
https://picasaweb.google.com/cinca.clementina/David5?authkey=Gv1sRgCOaZmcCr16_9Tw#5600211176786964450
mica0307 spune:
Hello,
carla felicitari pentru burtica si sarcina usoara. Fetele ce zic?
an@ Inglesina avem si noi, pot spune ca suntem chiar fani, adica avem carucior, scaun masa, scaun masina de la ei. Noi avem un Mille Miglia, singurul lucru care nu imi place la el este ca nu are pozitie de somn si cand doarme in masina ii mai cade capul .
ella foarte frumoase pozele de la Londra. Este prima data pentru Bob acolo? I-a placut in carusel la Legoland?
Saptamana viitoare mergeti la gradi, nu? Ce ai ales?
Si LA MULTI ANI pentru Bob.
De fapt LA MULTI ANI pentru toti sarbatoritii ...inca putin si trecem la alt capitol.
didi anul asta o sa mergem la sora mea pentru 2 saptamani (mai-iunie) si cu Maya. I-am luat si ei viza (cu mari emotii) si o sa mergem in Indianapolis + Florida (cu o vizita la Disneyland).
CarlaV spune:
Didi, Ioana .
Ella, , v-am admirat in poze, ce bine ca ati avut vreme buna, sunteti foarte frumosi! Iar poza cu tine si Ofe este de revista .
-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 8+
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
An@, , ce tare trebuie sa fie sotul cu mesteritul .
Mica, multumesc, fetele ma pupa pe burta si ma mangaie, deocamdata sunt incantate, gelozia va aparea cu siguranta mai tarziu.
Ce bine suna planurile voastre de vacanta! Abia astept sa vad pozele.
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Didi, esti tare cu odihnitul la job, asa zicea si tata .
Disneyland Paris eu zic ca merita oricand, este superb, sper sa reusim sa mai ajungem acolo. Nu stiu daca am zis, noi am luat separat cazarea, zborul, masina inchiriata si biletele in parcuri. Pentru 4 oameni avion, 7 nopti si 3 zile de intrari in ambele parcuri, cazare in apartament mare la hotel de 4 stele, masina maricica inchiriata (Renault Scenic) am dat cam 1400 Euro. Daca mergeam printr-o agentie de aici, dadeam cam 2500 pt 4 nopti la 2 stele si fara masina.
Madi spune:
Multumesc pentru urari!
Eu sunt acasa, in medical. Ana a avut o viroza urata saptamana trecuta si acum am luat-o eu. De-abia azi am reusit sa ma ridic din pat.
ella_74 spune:
Mica,
Am mai fost cu la LO fix acu 2 ani, tot de ziua lui dar atunci , asa cum spuneam, ne-a fost mai usor fiindca eram cu carucior.
La gradi mergem unde e si Saby, adica la Fecioara Maria; am ales-o pe asta fiindca nu ne urcam in masina, e in spatele blocului; activitati fac din ce-am vazut si auzit, curtea nu-mi place , ca e pe ciment dar cica o vor amenaja; e deschisa tot anul, adica nu inchid in august asa cum fac celelalte gradinite private pe care le-am vizitat; am considerat asta un avantaj.
Am incercat tot la Bambi dar, in ciuda scorurilor mari, nu au locuri libere; ma gandeam ca pe criza asta, nu mai stai pe lista de asteptare, dar m-am inselat.
Ma bucur ca ati luat viza; sa-mi spui si mie secretul :); vrem sa plecam si noi la niste prieteni care ne tot asteapta de ceva vreme si ne impiedicam de viza; cand mi-am luat eu anul trecut, toate cuplurile cu copii erau respinse de plano, n-am vazut familie cu copil sa ia viza; motivul: nu puteau face dovada ca se vor intoarce in tara; faptul ca detii aici afaceri sau imobile nu e un motiv, fiindca ofiterul de vize spunea ca le poti instraina prin procura; asta era explicatia pe care am auzit-o , data cuiva care facea scandal in ambasada ca i se refuzase viza, era de fapt o familie cu 2 copii.
Didi,
pozele poate nu sunt relevante, am pozat la intamplare, dar dupa parerea mea Legoland e un loc unde merg copiii mici, adica sunt multe locuri de joaca cu lego, dar sunt acoperite si noi am umblat mai mult pe afara fiindca era o vreme superba, sunt multe trenulete suspendate sau pe apa.
ma bucur ca l-am dus acum fiindca mai mare, poate n-ar fi avut ce sa faca pe acolo.
Ne tenteaza si pe noi Disney, dar vom face pe ruta Londra-Paris fiindca e mult mai simplu pentru noi sa ajungem si la clona si sa mergem si Fr; din Londra luam trenul si in 2 ore suntem la Paris.
madaiulia spune:
Ana de Madi!
Cu intarziere Doxinu!
Androix!
Mai poftiti pe la noi!
Ella foarte frumoase fotografiile de la Londra.
Imi faceti si mie pofta de plimbare cu povestile. Noi suntem pe ultima suta de metri cu cautarile pentru vacanta de vara.
Abia astept sa ajunga sotul, sa mai iesim si noi in lume.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
lbelciug spune:
Hristos a inviat! A scapat vreun ousor vopsit neciocanit de capsunei? La noi a fost intrecere pe spartul oualor.
La Multi Ani pt capsuneii serbati zilele astea!
Didi, sunt prin zona, dar prinsa rau cu treburi la servici, ieri abia am respirat! Distractie placuta sambata! Civilizat D al tau cu toaleta, ai mei se opresc la primul gard daca e vorba de pipi.
dianalaura, felicitari pt bb2, sa fie sanatos si tu sa ai o sarcina usoara, ai greturi sau te-au ocolit?
Ella, faine pozele! Ce e ala Tanzen? Unde e mai exact Legoland, langa Londra? Cred ca a fost in extas Bob cand a vazut dinozaurii. Se pare ca v-ati distrat si voi o data cu baiatul, frumos asa. Bafta multa cu gradi!
Madi, sanatate multa!
Madaiulia, sa ne spui si noua unde decideti sa mergeti in vacanta!
A facut vreun capsunel vaccinul de 4 ani (Ella?)? Am inteles ca cel gratis se face doar prin med de familie (Infanrix 3), la CMU se poate face doar vaccinnul Adacel si costa 180 ron.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)