tiparul copilului blond

tiparul copilului blond | Autor: nicavica

Link direct la acest mesaj

buna mamici,am un pui mai sensibil ,mai ales pe partea orl,iar doctorita orl,mi-a spus ca-i specifica sensibilitatea lui crescuta,tiparului de copil blond cu ochi albastri-al meu e saten deschis cu ochi verzi-caprui-.voi stiti ceva de asta?am mai citit pe alte forumuri,dar nu-s lamurita.voi stiti ceva ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Adica ?
Ce isneamna exact sensibilitatea asta pe latura ORL si ce legatura are cu culoarea parului/ochilor ???

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

E hai ca p'asta n-am mai auzit-o! Eu am acasa un blond cu ochi albastri si n-are nici o treaba cu sensibilitaturile

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc 9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

cercetatorii britanici ... se mutara in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Poate facem studiul noi aici (un sondaj). Acum, trebuie definit si gradul de sensibilitate la care se face referire. Ce mie mi se pare senisbil, pentru altu-i multumitor de rezistent. Ce mi se pare mie blond, pentru altul e saten.
Si revenind, de asta o fi mijlociul meu asa sensibil! Eu am acasa 3 blonzi, blonzi. Numai mijlociul e cu ochi albastrii si polipi, bronsiolite si febra 40 cam la orice viroza. Restul 2 care nu au ochi albastri, nu-s asa sensibili (fac mai rar bronsiolite, nu au polipi si nu am vazut chiar febra 40 pe termometru- 39 cu 6 sau cu 8, deja e parfum, deci ii vad mai rezistenti pe blonzii mei cu ochi caprui).
Or fi studii statistice si nu le stim noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Blondu' cu ochi albastri de gasca din dotare in doi ani de cresa si 4 ani de gradi s-a imbolnavit cam odata pe an de "rosu'n gat", o varicela, o rubeola si un oreion. In clasele 1-4 a lipsit 2 saptamani de la scoala pt operatia de apendicita. Nici macar muci nu avea. Si il duceam la inot saptamanal in aer liber toata iarna (in apa termala)
Mie mi-a zis doctora de familie de sindromul de copil blond, dar s-a referit la ochi, la oboseala ii mai fugeau ochii si se uita stramb.

Acum la 14 ani copilul recunoaste ca exista un singur fel de sindrom de copil blond, dar se refera la cap:)))

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Sa nu radeti, insa si eu am primit aceasta explicatie pentru blondul cu ochi albastri din dotare!
Si, intr-adevar Matei e foarte sensibil pe partea de ORL; avem, din pacate, 8 otite la activ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

probabil se refera numai la baieti; eu am 2 blonde cu ochi albastri si nu au sensibilitati orl si medicii pe care i-am vizitat pana acum nu ne-au mentionat niciodata acest sindrom.

dar sora-mea mi-a zis cand eram mica ca o sa imbatranesc nasol ca sunt blonda cu pielea alba si cred ca incep sa-i dau dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicavica spune:

nu stiu la ce se refera,banuiesc ca la faptul ca se imbolnaveste des.noi in 6 luni am facut 4 otite,ultima-inca nu-i vindecata complet-a insemnat 3 antibiotice,din care 1 injectabil....stiu ca trebuie operat de polipi,dar trebuie sa fie sanatos pt operatie,ceea ce el nu e....de-asta am intrebat pt ca nici eu nu stiu ce inseamna exact.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

O bazaconie absoluta si totala! Si chiar ai pus botu' la asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

si baiatul meu cel mare e saten cu ochii albastri,dar nu se imbolnaveste des[ma refer la raceli].insa are o sensibilitate a ochilor,face des conjunctivita si cred ca cei cu ochii de culoare deschisa sunt predispusi la alergii oculare.

Mergi la inceput