Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (121)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Racusor face progrese Andrei.

Si vreau sa te mai intreb cum procedezi cu caisele rehidratate? Adica ce fel de caise cumperi si cum le rehidratezi? Prin fierbere? Multumesc.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Roxana, am luat caise uscate de la Naturalia si le las in apa plata de seara pana dimineata sau de dimineata pana seara, depinde la ce masa ii dau sa pape. se umfla si sunt foarte moi si gustoare apoi, parca ar fi din dulceata

si sa iei de alea maro, cica sunt uscate mai sanatos decat alea galbene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am fost la masaj (dureros) si culcat copil. Al meu nu doarme nici afara, ca in carucior nu sta, in ham nu vrea sa adoarma ca nu sta atat de sus cum ii place. Ca lui ii place sa stau cu barbia mea pe lateralul capului lui (numai bine ca vad ca am o iritatie la barbie/obraz, cred ca de la cum stau cu partea aia pe parul lui, in brate tinandu-l). am incercat sa nu mai insist cu culcatul, daca am vazut ca nu merge, dar e marait, se freaca mereu la ochi, casca, in timp ce il legan i se dau ochii peste cap de somn, dar tot nu ii inchide...mare minune ca a adormit in masina (desi numai pt 7 min), ca si pe masina adoarme dupa minim 40 min de plimbat.no, cam asa sta treaba...

Racusor, cate stie Andrei, bravo!!!

Lala, nu stiam ca v-ati mutat la ai tai. Vad ca si tu ai flacau mare, face o gramada!

Vlad inca are bubite, exact ca si pana acum. maine imi vine sarea de baie de la topfer, cu tarate, abia astept. Ca aici in oras nu am gasit de cumparat.

Puiut, nici nu stiu ce sa zic cu mancatul... la capitolul dormit nici noi nu stam bine. cu mancatul is norocoasa... mancarica din borcanel nu ii place?

Si sa va zic ce prostie am facut azi??? eram stresata ca nu reuseam sa il adorm, se vedea ca e rupt de somn, eram stresata ca aveam masajul de la 5 si stiam ca sotul nu il poate culca. Era deja 4 si ceva (dupa masa), am zis ca ii dau si papa, am intrerupt leganatul. Ca m-am gandit ca poate nu doarme de foame. Si l-am pus in scaunul de masa, i-am pus bavetica la gat (care era murdara de la pranz, ca nu apucasem nici macar sa o pun la cosul de rufe si sa aduc alta; ca sa nu mai zic ca am mancat doar dimineata, atat. nici apa nu am baut, ca nu am apucat). si i-am pus bavetica, am vazut ca e murdara, am luat-o jos si am zis plngand " of, ca nu mai pot, mai copile", si am plecat sa duc bavetica in baie. Si s-a apucat copilul pe un plans de spaima, ca nu am stiut cum sa ajung mai repede la el (era si obosit, si s-a speriat de mine, ca m-a vazut plangand). Am pus mana pe obrajorul lui si a tacut. dar inca se uita mirat. Asa ca i-am vorbit frumos, cu drag si calm, i-am dat papa, si apoi in brate la leganat. Atat de prost m-am simtit, si atat de tare mi-a ramas intipaita in minte imaginea aia, ca el plangea a spaima, cu ochii mari, si ii tremurau manutele...is o bleaga!!! apoi s-a culcat si m-am pus eu pe plans. Si inca tot is necajita si ma tot gandesc ca speriu bietu copilas...

Trimit mesajul asta si mai citesc ca is numai la pag 4-5

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

Ilinca am vazut niste hainute de ocazie ptr pitici tare frumoase la prenatal.

Si noi vom fi nasi in septembrie dar cred ca la vara ma apuc de cautat. Daca creste Teo ca din apa si ii raman hainutele mici...

24.06.2010

cand ii cautam hainute de botez lui Filip, am intrat si www.bebecurier.ro/colectia-aquaria-baieti" target="_blank">aici...sunt adorabile hainutele, modele f deosebite...si eu zic ca merg si pt ocazii, nu doar pt botez...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:

Ilinca am vazut niste hainute de ocazie ptr pitici tare frumoase la prenatal.

Si noi vom fi nasi in septembrie dar cred ca la vara ma apuc de cautat. Daca creste Teo ca din apa si ii raman hainutele mici...

24.06.2010

dar rochie de nasa de unde te gandesti sa iei?

eu ma gandeam la bien savvy, dar cica daca nu au pe stoc dureaza 3-4 luni sa o aduca, si parca nu m-as duce de pe acum sa imi iau rochie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

bumblebee -

Esti mortala. Ai postat la subiectul cu hotul un mesaj pt odisee si e ca nuca in perete. =))))))))))))

Mai fetelor, nu am avut prezenta de spirit. Am fost atat de blocata incat nu m-am gandit decat sa nu trezesc copila. Asa ca singurul lucru care a iesit din gura mea a fost o soapta in urechea hotului "Ce intentii ai?".

Catalina

Andrei in varsta de 8zile are nevoie de ajutor urgent

ioio Cata...m-a pufnit rasu citind postarea asta, dar stiu ca nu a fost deloc de ras...bine ca n-ati patit nimic...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010
i-am cumparat o jucarie faina - ca o masuta de activitati - si stie sa isi bage singur bilele , sa traga de maneta ca sa faca zgomote, lumini..inca astepta dintisorii (cred ca i-a aparut al doilea, dar trebuie sa mai verific ) nu mai stiu...sunt la dat raportul

ce jucarie??? ca exact din asta caut eu acum, nu stiu daca sa ii iau de iepuras sau sa mai astept sa ii iau de ziua ei

cu kg, pofat de dulce si postul si eu patesc la fel

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

http://www.elc.co.uk/Brilliant-Start-Activity-Table/121781,default,pd.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Asa e tu fete, ne trebuie rabdare multa cu copilasii. acum seara i-am cerut iertare de o mie de ori.

Credeam ca ii ies 3 masele acum si a 4-a la o sapt , doua dupa. Dar nu, ii ies toate 4 acum, ca la fiecare se simte un mic coltisor cat o gamalie de ac. Apoi si pana ies de tot...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Asa e tu fete, ne trebuie rabdare multa cu copilasii. acum seara i-am cerut iertare de o mie de ori.

Credeam ca ii ies 3 masele acum si a 4-a la o sapt , doua dupa. Dar nu, ii ies toate 4 acum, ca la fiecare se simte un mic coltisor cat o gamalie de ac. Apoi si pana ies de tot...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

of Cristina, iubita...imi esti asa draga...dar sa stii ca toate trecem prin momente de-astea, mai rabufnim, chiar de fata cu copilu...si eu am patit-o, si nu o data...deh, asta e, oameni suntem si noi...chiar daca pe urma mi-a parut f rau si mi-a ramas in minte scena respectiva...

eu stiu ca tu nu-ti maltratezi copilul si ca-l iubesti tare tare tare... lui i-a si trecut, a si uitat...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

KATAAAAAAAAAAAAA...nu stiu cum de mi-a scapat...iertare....

sper ca e bineprimita si azi urarea:

LA MULTI ANI PUIULUI TAU SMECHERAS SI FRUMUSEL, CA MI-E TARE DRAGA MUTRITA LUI!!! SA FIE SANATOS SI NOROCOS TOATA VIATA!

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Roxana, Kata, Iuliana, Eladea, multumesc mult. Am unde sa caut acum.

Deci asa, noi tauroaicele (Bumble, Kata) suntem piper rosu?

Kata si eu am admirat-o pe iubita lui Nastase ce buna bucatareasa e. Am gatit si eu azi salata Tabuli ...dar in seara asta ai vazut-o pe Tonciu?

Paula, ce ham i-ai luat lui Raul? Am vrut sa iau si eu saptamana trecuta dar am vazut ca pe toate scrie 12 luni+ si m-am gandit sa nu fac vreo prostie ca poate ii forteaza cumva scheletul. Chiar vroiam sa intreb fetele cu copii mai mari daca si de la ce varsta au folosit.

Cris si eu am plans azi, ca nu mai stiam ce sa fac cu el, si inchipuie-ti ca s-a apucat de ras ca nu stia ce fac...si mi-a venit sa rad si mie instant, ma gandeam ca uite ce toanta is ca rade de mine si copilul

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput