Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (121)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

catalina, incredibila povestea...bine ca nu a reactionat altfel hotul si n-ati patit nimic...

Tot uit sa va intreb ceva: noi vom fi nasi anul asta (de 2 ori ) si vreau sa-i iau lui Victor un costum, nu neaparat cu sacou, poate fi si cu vesta. Ati vazut cumva din gresala in ceva magazin sau online, ca eu tot caut si n-am gasit nimic inca.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

uite aici costume superbe...si nu te uita ca sunt de botez ca au marimi pana la 2 ani
http://fabricademagie.ro/Hainute-de-botez-baieti/

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Catalina felicitari pentru prezenta de spirit pe care ai avut-o!
Eu am un fix cu blocatul usilor chiar si cand sunt eu la volan...Cum urc in masina blochez usile....

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Alina, draga mea, off, cred ca si pe mine o sa ma doara cand se termina LM-ul, dar ai facuat atatea pt asta! Fii mandra de eforturile si de ce ai realizat! Un brat de pt tine!

Michelle, de pomina Diertboard-ul.

Cata, cred ca muream de inima acolo, bine ca a fugit!!

V al meu e si el in clubul bebicilor care fac misto de mami toata ziua si noaptea. Doarme 2 reprize de 40 de minute pe zi. MAi face si exceptii, dar mult prea rar. Nu insist sa il culc, il las cum vrea el, dar ii este somn si urla muuuult.

Puiutz, nu stiu ce sa spun mami.. eu as incerca o combinatie gen: ficatel/galbenus, cartofior, dovlecel cu iaurt.. orez cu lapte, ori cu niste morcovel, ardei, ceapa. branzica cu mar copt, ori cu mamaliguta si cu putin iaurt (ca sa-i dea consistenta care ii convine). Nu te stresa ca nu vrea pasat mai mare, are timp, ia-le pe rand, prima data sa vezi daca-i prinzi niste preferinte, dup-aia incetuc umblati si la textura. Te cred ca iti este greu, dar stii ca piticotii astia "miros" stresul, simt eforturile si ori profita ori se incapataneaza si mai tare.

Vreau sa ma laud. Am facut bors de putina in casa!! Mama, ce acritura a iesit.

Kata, eu acum am pregatit la wok niste paste de orez cu: piept de pui (taiat suvite), morcov, telina, patrunjel, ceapa, taiate julien. Intr-o lingura/2 de ulei de masilne am pus le-am rasturnat pe toate si le-am lasat cateva minute, cat sa se faca pieptul de pui, legumele raman mai crocante, cu sos de soia si condimente chinezesti (am un mix) dar si fara condimentele astea, iese super si e gata in cateva minute. Si eu tot piper rosu.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

bumblebee -

Esti mortala. Ai postat la subiectul cu hotul un mesaj pt odisee si e ca nuca in perete. =))))))))))))

Mai fetelor, nu am avut prezenta de spirit. Am fost atat de blocata incat nu m-am gandit decat sa nu trezesc copila. Asa ca singurul lucru care a iesit din gura mea a fost o soapta in urechea hotului "Ce intentii ai?".

Andrei in varsta de 8zile are nevoie de ajutor urgent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Cata, am sters mesajul, nu?

Luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Cata, am sters mesajul, nu?

Luna 8

Daaaaaaaa.

Andrei in varsta de 8zile are nevoie de ajutor urgent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Vroiam sa o spal la masina deoarece este mare,prafuita si greu de manipulat de o fragila ca mine (a se intelege ca mi-e o leneeeee ) insa nu m-as risca sa o stric.Ehh,asta e...asta va fi sarcina lui Ovidiu pe diseara

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

haha...asta-i un alt test pt el, nu?

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Michelle1981 - Eu o las singura in cada mare de vreo luna - e tare fericita, mie imi e mai usor - nu am nimic care sa o tina(scaunel baie) o tin eu - trebuie atentie mare ca se tot zvarcoleste, intinde sa ajunga la jucarioare, mai ia cate o gura de apa dar nu am ce sa-i fac. O bat usor pe spate si o luam de la capat. Fain e cand sta in 3 labute si cu o manuta prinde jucariile. Ii place ca poate merge bine in apa. Evident ca vrea tot ce nu are in manuta. Ii pun apa in asa fel incat cand stam in 4 labute sa iasa spatucul afara (implicit capul). fara clabuci si alte minuni. La sfarsit o tin in picioare o spal, o clatesc cu dusul si gata.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

si eu il las singur in cada mare...ii pun apa pana mai sus de buric...iar el se balaceste in voie...chiar daca ar fi sa cada sub apa, nu are ce sa se intample, ca nu e apa mare...oricum, sunt langa el....

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

diana, :)) sa stii ca pt ei sunt un fel de maini. mara tot timpu vrea sa apuce cu picioarele. jucarii, biberonul, patura. cateodata si reuseste. da e haioasa cum se concentreaza ea acolo sa prinda ceva.
noi am ascultat muzica si ne-am dansat, nu mai pot mi-e cald si am obosit. mara canta acum dai daaai daii. ( a zis marius ca o angajeaza la parcari sa dirijeze masini ca tot timpu zice dai dai )

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

hihi, asa face si Filip...daca ii dau o sticla de ex, sau o carte, jcuarie mai mare, o apuca si cu labutele si cu mainile...eu ii zic maimutica...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Ioi, ce ma enerveaza copilul asta cand face asa figuri la somn... azi a dormit 30 de min, de la 11 la 11 juma. de atunci nimic. Casca, se freaca la ochi, l-am leganat de 2 ori cate juma de ora, nimic. I-am dat papa, iar legant, nimic. Am mers in oras, in ham, ne-am plimbat. Pe masina in drum spre casa a adormit. 7 min, pana am ajuns acasa. l-am dezbracat, l-am leganat iar, nimic. NU MAI POT!!!!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

mai patesc si eu cu filip de-astea...desi pica de somn, nu se lasa...si il leagan cat il leagan, apoi il las in camera singur, se pune pe marait, scancit, plans...il las putin, apoi intru la el si il adorm...il oboseste maraitul/plansul...(acu nu va imaginati ca-l las sa urle in disperare...)

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput