Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (121)
Raspunsuri - Pagina 9
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Fetele care iau vita din Mtero, am luat si eu vita poloneza pt Bianca, am fiert-o si congelat-o dupa modelul Oanei (arata ca un sirag de margele ). De care tip de carne ati luat? Eu am luat gulas. ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
pe mine ma pufneste rasul cand deschid congelatorul...am o colectie de margele
vita am luat vrabioara de manzat
e super buna ca am mancat si noi
Ilinca nasi de 2 ori
...cred ca o sa fim si noi nasi, sa vedem daca am si dreptate si ne propun miri
Adriana poate ne vedem in Antalya, ar fi super...deci tu la Green Palace...noi la Delphin Palace
Catalina eu cred ca ii dadeam una peste ceafa de sa-i treaca cheful de spart masini...
Kata eu fac legume la wok ies super pun cateva picaturi de ulei de masline, legumele - ai grija legumele au neoie de timpi diferiti pentru coacere - si la sfarsit sos worcester sau soia etc
Crispro hai mami ca ai si tu voie sa te mai descarci din cand in cand
citat din mesajul lui lauri_ca Eu pun cadita mica in cada mare si se balaceste acolo frumos de tot, mi se pare si mai igienic decat in cada noastra si nici nu aluneca ca e mai aderenta fiind din plastic. mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010 |
da, buna ideea dar cadita noastra nu incape in cada ca sa ajunga sa stea pe fundul cazii se blocheaza undeva la 10 cm deasupra
asa ca dezinfectez cada si sta pe covorasul lui
citat din mesajul lui ochidut eu am o obsesie cu incuiatul masinii dinauntru..... Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
si eu, aceeasi obsesie
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
eladea2005 spune:
ilinca, si eu am avut un ham la Eric, dar l-am folosit f putin...nu mi se parea ca are siguranta in el si era f greu de manipulat...
dar pe mine ma doare spatele zilnic de morrrrrrr...plus ca am o scolioza de toata frumusetea...care acu isi face de cap si mai si...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
daca tot monopolizez forumul, sa va arat un moment de meditatie...:))
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crispro spune:
Fete dragi, multumesc de incurajari, ca de obicei niste dragute!
Ilinca, deci Victor a fost mai inspirat decat Vlad si te-a facut mai repede sa razi. Bravo lui!
Eladea, ce faini baieti ai!!! si ce ii place lui Filip in baie, plin de jucarii pe langa el, super!
eu merg la nani, noapte buna si linistita!
Sa-l ajutam pe Alex
catalina2307 spune:
De acum incolo voi avea si eu aceeasi obsesie....incuiat masina, blocat usi, eventual buton panica.
Sotului meu ii ardea de glume....ca nu stie hotul la ce pericol s-a expus sa intre in masina peste mine, Anastasia fiind acolo.
Cert este ca ne-am cam speriat toi...in fine bine ca s-a terminat asa, am povestit intamplarea doar pt a atentiona mamicile care stau relaxate in masina deschisa.
Cam imi imaginez ce s-a intamplat...din masina au iesit 3 persoane, sotul meu a luat cheia fara sa inchida, cineva statea la panda si a dat semnalul. Individul venea la fix de pe o strada laterala, cu telefonul la ureche, a deschis usa fara sa ezite o secunda. Si a dat de nedormita blonda soptitoare la ureche plus una bucata copil. Cine si-ar fi imagina ca in masina este bagat tot familionu' plus elemente auxiliare.
Andrei in varsta de 8zile are nevoie de ajutor urgent
ooana spune:
citat din mesajul lui racusor2010 OANA si eu sunt busuioc cum ai facut tu "margelutele"? noapte buna delfinariu |
eu am pus ficat la congelator asa...am fiert ficatul si apoi...in punga: o bucata ficat, un nod, alta bucata ficat, alt nod si tot asa...la final arata ca si margelele
cum e mami si cu serviciul si acasa cu Andrei, cred ca esti tare obosita
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
btz_ovi spune:
ELADEA ce scump e Filip.Ai 2 copii frumosi foc.Stii ca ERIC e febletea mea nu?;;)
Si da,mie mi se pare ca seamana foarte mult unul cu celalalt.
CATALINA vai ce patanie.Bine ca nu s-a intamplat ceva mai grav.
RACUSOR ce faina e masa.Insa ce preturi pe site.Am vazut ca baby walkerul de la VTECH e 29 lire iar pe amazon in jur de 18
CRISPO draga,suntem oameni,este absolut normal sa ne mai iesim din fire,sa plangem,sa tipam,sa urlam.Nu putem fi mereu zambitoare,bine dispuse si intelegatoare.
Nu trebuie sa te simti vinovata,cred ca fiecare mamica se enerveaza.Si eu mai tip la Paul noaptea in general (de cand ma termina cu suzeta) insa a 2a zi imi cer scuze,il sufoc cu pupici si imbratisari,el imi trage palme si tot asa.Ma iubeste si il iubesc.
Si al meu s-a obisnuit sa se urce pe unul din noi,isi pune urechea in zona inimii (am o poza pe FB cu Ovidiu si el in pozitia descrisa de mine) si adoarme.Pot sa spun ca in acele momente ma simt cea mai fericita mama din lume (mai am cate o "picatura de apa" in coltul ochiului)
Ha ha MIcHELLE ce tare-i filmul.
Si noi cu siragul de margele:ficatei,vita,pui
va pup,nb
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
ilinca79 spune:
Eu am o fobie cu blocatul usilor, ma gandesc ca daca se intampla ceva cu mine/noi in masina (de ex. accident) e mai greu sa ne scoata afara
Racusor ce faine sunt rochiile de la Bien Savvy...cred ca si pretul e pe masura. Cam cat costa una? Eu sigur nu ma bag la ceva foarte scump, ca tinutele noastre (eu doua , sotul si copilul una), darul si alte cheltuieli, plus concediul, sparg bugetul anul asta
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
Alice_Elena spune:
catalina, eu am vazut acu 3 ani, tot in bucuresti, cum i'a furat unui tip masina din fata mea. aceeasi schema, el a coborat, altu s'a urcat si a plecat cu masina lui. bine, faza a fost haioasa ca el coborase sa se bage in seama cu noi, eram 3 gagici in masina si stand de vba, una din fetele care era cu mine zice "tocmai ce s'a urcat cineva la tine in masina". dar foarte calma. cand am intors noi capu ala a si plecat apoi da tel la politie mergi da declaratie bla bla
katalina, multumesc mi'ai facut ziua mai buna
ma duc sa spal vasele ca am mancat la 11 noaptea ca vaca. mara a dormit azi 1 ora jumate si dupamiaza 2 ore jumate. sper sa isi fi pastrat ceva somn si pt noaptea asta
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)