Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (121)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Ilinca, am avut la Radu ham , l-am folosit max. de 2 ori, el mergea muuult mai bine de manute, sau doar de una, cu hamul se apleca in fata si il tineam ca pe un catel. Cred ca hamul poate fi folosit doar daca copilul merge binisor singur, hamul sa fie doar asa de siguranta daca se impiedica, oricum n-ai timp sa il ridici cade intr-o sec.
Catalina cam de ras cum ai povestit tu , dar de fapt e cam de plans, bine ca nu s-a intamplat nimic grav.
Crispro, linisteste-te cu somul se va regla el la un mom. dat , poate cand o sa umble si o sa oboseasca mai mult si o sa doarma mai usor.
noi ne pregatim de culcare. Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Eu am o fobie cu blocatul usilor, ma gandesc ca daca se intampla ceva cu mine/noi in masina (de ex. accident) e mai greu sa ne scoata afara

Racusor ce faine sunt rochiile de la Bien Savvy...cred ca si pretul e pe masura. Cam cat costa una? Eu sigur nu ma bag la ceva foarte scump, ca tinutele noastre (eu doua , sotul si copilul una), darul si alte cheltuieli, plus concediul, sparg bugetul anul asta

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

cica vreo 20 mil

dar de rochia asta ce ziceti?

http://www.superbweddingdress.com/wedding-dress-china.asp?hw_id=4986

cica daca bagi toate masurile exact iti trimit rochia si arata ca in poza...eu nu prea am curaj sa ma bag, nu pentru rochia de nasa, dar iubesc rochia asta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Lauri_ca, Eladea , deci nu prea merita hamul, tocmai mi-ati economisit 50 de lei
Racusor, f. frumoasa rochia.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

OANA si eu sunt busuioc

cum ai facut tu "margelutele"?

noapte buna delfinariu

eu am pus ficat la congelator asa...am fiert ficatul si apoi...in punga: o bucata ficat, un nod, alta bucata ficat, alt nod si tot asa...la final arata ca si margelele
cum e mami si cu serviciul si acasa cu Andrei, cred ca esti tare obosita

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

aha, eu am pus in pungute separate

e greu, pentru ca la serviciu am multa treaba, trebuie sa fiu foarte concentrata si atenta, si sa lucrez in 6 ore cat pentru 8-10 asa ca sunt in priza mereu, si ca sa fac treaba cum trebuie

acasa ziua incepe devreme, fa-i de papa, da-i sa pape, joaca-te, cand ma intorc acelasi lucru, noaptea treziri multe...nici nu imi vine sa ma culc imediat ce adoarme el, ca sa mai fac si altceva...

si cica vreau sa si invat, dar nu reusesc decat pe metrou sa citec (nu reusesc sa ma conectez la forum )

dar nu ma plang (inca ) pentru ca imi place ceea ce fac, si acasa si la job... inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Eu voi avea noapte alba....iar are muci, iar nu poate respira, iar se trezeste plangand din 10 in 10 min.

Andrei in varsta de 8zile are nevoie de ajutor urgent

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Eu voi avea noapte alba....iar are muci, iar nu poate respira, iar se trezeste plangand din 10 in 10 min.

Catalina

ufff, sanatate multa!!! si noapte linistita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Alice - Super tare faza

Crispro - of, of ... bine ca scrii tu ca sa avem grija si noi. Si eu mai ma supar (cand trage de par imi vine sa o las sa plec) si apoi imi pare tare rau cand vad ca ea rade, nu isi da seama ca face rau. O iau si o pupacesc pana rade in hohote si imi trece si mie durere.
Ilinca - si eu sunt la fel cu usile - nici nu stiu cum e mai bine pana la urma.
Andreea (Eladea) - foarte dulce!
Oana - asa am facut si eu dar l-am facut pasta intai - m-am gandit eu ca se decongeleaza mai repede asa, l-am modelat "chiftelute" si apoi nod, nod, nod...

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

racusor - multam.

O alternativa ok pt. diverse evenimente ar fi karen millen. Elegante si rezonabile ca si pret. Normal, pe site sunt ceva mai ieftine dar avand magazin in Romania nu livreaza .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
mai patesc si eu cu filip de-astea...desi pica de somn, nu se lasa...si il leagan cat il leagan, apoi il las in camera singur, se pune pe marait, scancit, plans...il las putin, apoi intru la el si il adorm...il oboseste maraitul/plansul...(acu nu va imaginati ca-l las sa urle in disperare...)

Si eu in ultimele 3 seri nu am stiut ce sa-i mai fac, urla si la mine in brate de oboseala si nu vroia sa doarma - am lasat-o dupa ceas 3 minute sa planga, m-am dus la ea am luat-o, am linistit-o si am pus-o in patut - a adormit instant. Evident eu o mangaiam printre gratii - daca ati vedea ce de vanatai am pe maini - astia cu patuturile nu se gandesc si la mamici?!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Racusor multumesc de ideea cu caisele.

Cat priveste rochia, imi place foarte tare cea selectata de tine. Daca imi aduc bine aminte tu esti inalta asa incat ti se potriveste. Eu am 1,60 asa ca nu cred ca mi-ar sta bine.

Eu voi merge cred la magazinele din mall. Ma gandesc ca trebuie sa gasesc ceva. Mai ales ca am vazut ca au aparut si cateva cu rochii de ocazie. Eu cel mai repede ma hotarasc cand vad la fata locului asa incat nu ma bag sa comand ceva de pe vreun site.

Nici nu stiu la ce buget sa ma incadrez insa voi vedea atunci mai aproape. Sper sa vina sora mea la mine sau mama candva in lunile de vara ca sa am si eu timp de cautat.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput