Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (121)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Noapte buna tuturor.

Mi-e dor de Rodyka; ca ea ne dadea stingerea de obicei. Ca sa nu mai spun ca precis la ei au mai inflorit ceva copaci.

La noi infloresc printre fulgi de nea....

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Chiar se simte lipsa Rodykai!

Noapte buna delfinariu!

Pentru cei bolnaviori - sa fiti sanatosi maine!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata
va asteapta.
Racusor, e frumoasa rochia si culoarea imi place mult. Dar nici eu nu am curajul sa imi iau rochii , doar daca le vad si le incerc.
Asta e cel mai important : sa-ti place ce faci la munca, la altfel e greu tare de tot.
Ilinca, eu am hamul ca era parte din jumper. Dar, asa cum iti spuneam, cred ca intr-adevar, inca nu se poate folosi, desi Raul tinut de manute umbla f bine, dar in ham nu. Cred ca ii e frica. Asteptam pana facem 12 luni.
Alice, bietul baiat, cat a mai patimit ca si-a lasat masian nesupravegheata.. Ei, tu iti permiti sa mananci noaptea muuult. Eu nu mai imi permit sa mananc deloc
Maine e ziua mamei mele si chiar nu am nici o idee de cadou!!. Voi ce le-ati mai luat mamelor voastre de ziua lor? Poate imi dati cate-o idee
La multi ani Letizia si Radu!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

morning fetele!

crispro, gabitzu, diana,

racusor, e f frumoasa si feminina rochita...mai eu auzisem de la o prietena ca si-a comandat cineva rochia de mireasa din China, tot asa de pe ceva site si ca a fost ok...mai multe nu stiu...si rochiile de care zicea Cata sunt f faine, mie mi-a placut una de 450 euro...dar eu una, personal, n-as da atata pe o rochie...

catalina, sanatate Anastasiei...saracuta...

revin!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

am primit iar newsletter de la hainute.ro (sunt clienta veche...) au niste lucrusoare tare dragute pt copii, pt primavara, vara...intrati sa vedeti...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna dimi!

Crisu', ne mai scot din sarite, dar tare ne mai induioseaza puiutii astia.. ce sa le faci, daca sufletul nostru le apartine..

Eladea, am vazut regele.

Cata, sanatate Anastasiei!

Letizia de CarmenAlbu
Radu Gabriel de matusa77

Paula, mamicii tale, ani multi sanatosi si frumosi!
Idei de cadouri nu prea am.. o gentuta? bluzica? esarfa? parfum?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

neatza si de la noi.Sunt rupta,piti a decis ca am dormit destul noptea asa ca la 3 a dat trezirea,urlete neconsolabile,pe la 4 l-am luat in pat unde s-a jucat si ne-a ciupit pana pe la 5 de ne-a zapacit.
Am predare,serverul de la servici s-a sinucis,bona trebuie sa stea cu copilul vecinilor...super super super.
Dar am decis sa ma amuz pe cat posibil de toata situatia,nu ma ajuta cu nimic sa ma smiorcai(desi de dimineata am tras un pic de nas in baie....).
Pe acest ton optimist va doresc o zi minunata si intru mai tarziu daca apuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Bumblebee merci mult. Maine e ziua mamei mele, dar tu ai fost prima care i-ai urat La multi ani!!
Chiar nu stiu ce sa-i cumpar. Ma gandeam sa-i iau ceva de aur, o pereche de cercelusi, asta daca nu imi dati voi alte idei. Geanta tocmai si-a luat si haine nu stiu ce sa-i iau, nu ne potrivim la gusturi
Pufescu, hai ca trece repede ziua!!! Poate o sa doarma mai mult azi , daca nu a dormit azi noapte si o sa ai si tu timp de a tale. Serverul vostru e chiar magar, de s-a sinucis chiar cand ai tu predare...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

eladea, bumblebee - multumesc fetelor.
Asa cum am preconizat a fost o noapte mucioasa cu multi nervi.
Mi-e si frica ca ma trezesc cu protectia copilului la poarta asa urla artista mica cand vede aspiratorul.Deci nu plange, tipaaaaaaaa.Si are o voce de soprana.....

paula -sa iti traiasca mama....cadouri....un coafor complet (mani/pedi/vopsit/coafat - sau doar o parte, parfum, o brosa, o pereche de pantofi sau pur si simplu bani.Depinde care este stilul doamnei.

Andrei in varsta de 8zile are nevoie de ajutor urgent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Pufescu, tinem pumnii. Stiu cum e, cand e sa fie se aduna toate belele, zau daca nu.
Racusorule, si eu multumesc de ideaa cu caise, f buna, o sa o urmez. Chiar nasol la tine cu programul, e rau ca se trezeste asa de dimineata si noaptea.....nu stiu cum mai poti. Ca si eu serviciu si de toate, dar eu ma bazez cu sfintenie ca la 8.30 o pun in pat si gata, pana dimineata la 7 si ceva acum 8 si ceva, nu am treaba. Chiar ma gandesc la tine cat iti e de greu sa ai si noaptea fractionata si dimineata, sa te imbraci si aranjezi printre lapte, mancaresi jucarii. Iti doresc tot succesul sa reusesti sa il faci sa nu se mai trezeasca noaptea

Si, da si mie imi e dor de Rodyka, cu povestile ei

Noi am fost la spovedit si impartasit, dar pana la urma doar pe Larisa am imparatasit-o, ca adultii ii lua dupa slujba. A fost tare simpatica ce mai vorbea ea in biserica si se uita la lumini, se minuna, am dus-o in fata icoanelor si facea "buuu" si le mangaia cu manuta. Si cand a ajuns in fata preotului si-a luat fata serioasa si nu mai vroia sa deschida gura. A stat preotul sa se maimutareasca si nimic. A deschis dupa cateva minute, doar cand a vrut ea. Dar apoi era tare incantata, i-a placut si bolborosea ceva pe limba ei, de radea si preotul, o intreba daca mai vrea. Iar la final ca sa impresioneze definitiv toata lumea, le-a facut si din mana
Dar v-am zis, doar cand vrea ea, ca lui taica-su cand a plecat la serviciu nu i-a mai facut, cred ca a zis ca e destul pt o zi

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput