Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(26)
Raspunsuri - Pagina 18
fragrant8 spune:
neata-neata!
intrebare pt roxx: in galeria ta de poze cu torturi, am vazut unul albastru,cu o cravata pe mijloc; ce-ai folosit pt decorare fondant sau martipan? ma bate gandul sa fac un tort mai "oaches" de paste, si de cand am tot cautat modele pt torturile de botez, am facut o fixatie pt astea cu fondant (sau martipan, ca tot nu stiu care si cum is)
gabiv - insanatosire rapida! rezista eroic Ilinca de 7 saptamani...
ziki-
Citat: |
o paranteza mica: mie smileyurile nu mi se par accesorii de captatio benevolentiae, mi se par doar niste mutrite sau gesturi care ajuta la mimica, in cazul in care cuvintele lipsesc (vezi cazul meu, cu vocabular rarut |
n-am catalogat smiley-urile drept accesorii de cb; ceea ce numeam eu artificii de cb sunt tactici de genul - intr-o situatie controversata enumeri argumentele pro si contra, dar in final nu iei o pozitie clara, (in cel mai bun caz insinuezi doar in care parte-nclini), fie din populism, fie pt a sta departe de polemica.
ei, ceea ce-mi place mie teribil la anka e ca luarile ei de pozitie sunt f clare si transante, nu e nimic echivoc in stilul ei, dar nu o face la modul iritant, din contra mie mi-e f simpatica;
iar o alta chestie care o diferentiaza e ca foloseste cu economie emoticoanele (spre deosebire de mine).
deci nu era nici o legatura intre emoticoane si "artificiile de cb"; o fi fost exprimarea mea confuza;sau poate, pt mai multa claritate ar fi ajutat mai multe emoticoane
loutzy - ti-am raspuns la pm
tierry spune:
Doloress pai din ce-am citit BRGE netratata (deci boala de reflux gastro-esofagian, nu refluxul simplu, fiziologic) cica ar putea da esofagite, astm, probleme respiratorii, hernie hiatala si cate si mai cate Acum nah, nu stiu daca chiar asa o grav o fi, tu poti sa imi zici daca la Patrick au fost probleme.. dar parca nu. Deci, poate n-o fi asa cum zic medicii. Eu i-am dat azi primul pliculet din cocktailul de medicamente, parca a fost mai bine. A scos 2 garuri seci, deci fara saliva+lapte si nu a mai fost asa agitat. Acum om vedea..
BTW, ca mi-am adus aminte: a meu face asa, cu buzita de jos, inauntru nu stiu cum sa zic, parca il mananca gingiile... maica-mea a zis ca e semn de pregatit dintisorii... da' asa repede?!
Bun ca si ai vostri bebei mai vorbesc cu becu' Si noi vroiam sa schimbam lustra da' acu nah, cum sa ii intrerupem conversatiile?
loutzy spune:
Fragrant8 merci mult de raspuns. O sa ma interesez mai mult si in privinta gasirii unui loc de munca.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
Andutza_B spune:
Salutare si de la noi, tare putin am intrat saptamana asta, am avut o saptamana plina. Pentru cine mai tine minte nemultumirea mea legata de firma de mobila: incredibil, dar adevarat -in urma mailului nervos, m-am trezit cu echipa de montaj la usa, neanuntata, care a rezolvat tot. Deci se putea! E prima data cand fac asa ceva, sa reclam un serviciu prost. Ceea ce e ciudat: ma simt aiurea acum, vionvata... ca nu sunt obisnuita cu asa ceva, sotul meu si cu mine suntem nistre "fraieri" cu diploma!
Multumesc pentru raspunsurile la SZ-urile mele: temperatura din camera si scoica de masina! Si multumesc si pentru raspunsurile legate de intorsul la serviciul, desi ala nu era un SZ
Sa vad daca am reusit sa recuperez : madalina, eu, personal, nu iti recomand pampersii portocalii, sleep&play. Am avut si noi un economy pack si abia am asteptat sa se termine, trebuia sa o schimb de haine la fiecare schimbat de scutec. Acum avem din alea albastre, normale, sunt super, de vreo doua saptamani nu s-a udat/murdarit deloc.
Insanatosire grabnica Anei cu ochii maslinute, Soniei si lui Gabivalceanu. A, ieri, cand am apucat sa citesc, era si Patrick de Doloress bolnavior, azi am aflat ca e mai bine, Doamne ajuta! Am ratat pe cineva? Daca da, mii de scuze, rectific: tuturor buburuzelor si mamicilor de buburuze bolnavioare- multa sanatate!
Mai, si Miruna regurgiteaza/vomita chiar si la doua ore dupa masa...si inca mult, uneori am senzatia ca da afara si un sfert din cat a papat. Dar eu asa auzisem ca e normal, pana se maturizeaza flora intestinala, drept pentru care nu mi-am facut griji. Numai daca ar vomita in jet mereu mereu si ar scadea in greutate mi-as face griji. Sunt o mama relaxata sau inconstienta?
Simo, . Atat am avut de zis!
Nici la noi nu au avut efect probioticele, i-am dat protectis o luna si atat.
Nu mai stiu ce am vrut sa mai zic... Am fost la ortopedie si noi, in sfarsit. E bine. Dar eu am un pitic, mi se pare ca Miruna prefera sa stea cu capul doar in partea dreapta, nu si in stanga... E grav?
Revin daca imi mai aduc aminte ce si cui trebuia sa mai raspund!
Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)
fluturas2010 spune:
fetele, va multumesc din suflet pt felicitari si ii urez la multe lunite lui Eduard, sa creasca mare si sa fie sanatos..ca mumos e...
ieri am fost prinsa de la prima ora cu finalizarea pregatirilor pt masa, tortul tiramisu foarte frumos si bun, coafor si seara musafiri...am petrecut cel mai frumos din viata mea, chiar daca simplu, acasa..acum cu marea noastra realizare..micuta Clara, care a fost in forma maxima, cuminte si numai zambete ore in sir..la 11 noaptea s-a culcat, desi facuse baita la 9, cred ca nu vroia sa fie singura de ziua mamei ei si dorea sa ne satisfaca cu prezenta cat mai mult...
de maine iar o sa disparem la tara..
vrem sa vina caldura!!!ca nu mai suportam vantul asta...
gabivalceanu spune:
Dragile mele, multam pt urarile de bine. Ma indop cu paracetamoale... fac frectii... ce sa fac, fir-ar ea de viroza. Ma doare si capul crunt. Cel mai frica mi-e cind creste dementa de febra peste 39 si nu mai scade cu paracetamol si vine ora mesei... ma apuca disperarea, fac dusuri.
A, am gasit printre lucruri o scrisoare de-ale Ilincai pentru Sophie.
G
gabivalceanu spune:
FLUTURAS, ce frumos...
E bine la tara, ai ajutor banuiesc... Poate ne vedem si noi totusi, acum ca Ziki ne-a tras clapa...
G
Mayane spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florintunde Mayane;da..au zis fetele ca poate fi si pe numele sotului alocatia.Cum se simte Darius/E somnoros si azi?Sonia doarme de azi dimineata..cu mici intreruperi la solicitarea meapapa 3 minute si iara doarme ---------------------------------------------------------- Tunde -mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta |
Tot somnoros. Acum am terminat a patra masa pe ziua de azi. A dormit mai tot timpul, cu exceptia unei jumatati de ora in care ne-am mamilit si am facut concurs de scos limba
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
pufoasalaura spune:
nu stiu daca bebeilor vostri li se intampla,dar,noi de aprox.1sapt.ne cam balosim si facem balonase la gurita.cam care ar putea fi cauza?
Mayane spune:
Si eu sunt in clubul cu balonase si balutze. Poate incep sa apara dintii? Sper ca nu inca, fiindca abia s-a imprietenit cu tzitzi.
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)