Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Merci. Nu am fost atenta mai devreme, piciul meu are chef de joaca cu mine.Am sa vb cu sotul si daca nu-l dai intre timp poate il luam noi.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

La Multi Ani stumfilor ce astazi mai adauga o luna in buchetul vietii.

Lorich pune-i fetitzei caciulita dupa ce o scoate din apa. In felul asta nu o mai ia frigul de la cap, in general de asta racesc ca au capul ud, in rest sunt acoperiti cu prosopul. Eu asa am facut si nu au fost probleme. Iar nasa ar tb sa aiba panza de mir, un prosp sub panza si eventual o paturica ceva si sa o tina invelita bine sa nu o ia cu frig.

Tierry am zis ca si noi vb la beculetze si la carusel nu mai zic il cearta , rade la el si vb non stop. Am reusit sa o filmez in cele din urma sa se vada cat e de haioasa.

La Diana rade cel mai tare cand vine spre ea si parca constientizeaza ca e si ea un copilas, chiar cred ca face diferenta care si cum suntem.

Am vazut ca au fost ceva discutii de preoti. Eu sper sa nu se fi suparat Bebelu, nu am citit din urma ca nu reusesc din cauza timpului,dar ea are un sot extraordinar si chiar ii multumesc, el fiind unul din preotii care au participat la crestinarea Rebeccai si zic eu ca am avut un botez extraordinar. Intradevar sunt si cativa care nu respecta intr-u totul calea , dar astia sunt putini si chiar nu tb facuta o polemica pe tema asta. Fiecare isi trage pacatele..... Am f. multi prieteni preoti si sunt f. diferiti unii de ceilalti, dar nici unul in momentul in care au pasit in biserica nu ii mai recunosti, se dedica cu totul lui Dumnezeu si ii apreciaez f tare pt asta.

Danina mami de Rebecca- Elena (26.12.2010) si Paula-Diana (20.10.2004)

Diana si strengarita familiei in primele luni

Poze DIANA SI REBECCA - POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Gata, am impachetat copilul cel mare si l-am trimis la gradi ca de ieri n-a mai facut febra. A facut ceva motocuri, insa cand i-am zis ca o sa iasa afara in parc cu fetele lui i-a mai revenit inima la loc. Am observat o schimbare in bine cat a stat acasa, vis-a-vis de Kevin. M-a induiosat tare ca la vaccin a plans si el cand a inceput Kevin sa planga si tot facea "saracul Kevin" apoi zilele astea, am crezut ca-mi va fi greu insa a fost tare cumintel si chiar i-am lasat pe amandoi singuri cat mergeam la baie si nu si-au scos ochii! Deci cred eu ca gelozia vine mai ales din faptul ca eu raman singura cu bebe.

Multa sanatate puiutelor bolnavioare, TUNDE si LORICH Al meu se tine tare. Raceala aia de la nastere vad ca n-a luat-o, conjuctivita nu (desi am facut toti in casa), si nici viruselul asta al lui Patrick. Daca tot seamana cu mine (din ce in ce mai bine) macar sa semene si la sistemul imunitar beton.

SIMO- nici la noi nu au avut efect cine stie ce picaturile probiotice. Colici n-a avut el deloc, dar speram sa regleze regurgitatul, dar nimic.

TIERRY - bine ai revenit! Noua doctorul nici macar nu ne-a dat medicamente. Ce efecte are refluxul pe termen lung?

Am fugit, am de facut de mancare ca bate vantul prin frigider, n-am reusit sa fac nimic cu ei acasa. Am facut un chec impreuna cu Patrick, in speranta ca va manca si el ceva ceva, nimic, tot maica-sa l-a balotat pe tot. Sambata merg dupa rochita pentru botez, presimt ca o sa blestem la greu checul ala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Simo;sarumana...bebe Darius de Zumzu e nespus de frumi..unul dintre febletele mele.
Deocamdata i-am dat oscillococcinum 1/4 de tub..si vit C.5 picaturi..

Mie mi-a respins dosarul de la CICcica e trecut cont de al meu si nu al sotului-pe numele lui vin banii..si sa-si faca cont care e p numele lui..niste prosti L-AM PREDAT PE 23 MARTIE..
-deciMirelush..am vrut sa zic,ca stau slab cu bugetul..sa vad saptamana viitoare ce rezolv.E SUPER PRETUL!..care plateste -duce

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Da Tunde..e clar si corect ca trebuie contul sa fie pe numele lui,daca dosarul e pe numele lui

oricum, un cont se deschide in cateva minute, nu e problema.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Da Tunde..e clar si corect ca trebuie contul sa fie pe numele lui,daca dosarul e pe numele lui

oricum, un cont se deschide in cateva minute,

Stiu..dar contabila mi-a pregatit dosarul..n-am vaz nici o hartie de acolo..o baba proasta!de ce a trecut tocmai contul meu acolo...

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Ahhh! Bine ca mi-ati amintit... Ca pe 19 se duce al meu sa ridice certificatul de nastere... Sa-i fac dosarul pentru alocatie.
Alocatia poate sa fie pe numele lui?

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Buna fetele!
Eu nu stiu cum reusiti sa scrieti asa mult si sa faceti asa multe lucruri!!!

La bebele meu inca nu i a trecut ciuperca din gurita si acu are limba alba, il dau cu glicerina dar degeaba.Parca are si afte in gurita si pe buze i au aparut azi.Ce as putea sa i dau pana luni?

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

tunde fifitza bolnaviora sa se faca bine repede repede.
doloress ma bucur ca Patrick e mai bine. ce strong e bebe Kevin, nu se prinde nimic de el, bravo !

Copilul meu a inceput sa sforaie, si se trezeste asa din somn tusind, cred ca se ineaca cu mucisori.am bagat ser si am pus in functiune batista bebelusului...a iesit un mucisor, dar mic. iar cand trageam din nara stanga, parea ca iese ceva, dar nu iesea nimic, si el se stramba si se ineca asa. o avea mucisori in gat ?

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vasilasanita

Buna fetele!
Eu nu stiu cum reusiti sa scrieti asa mult si sa faceti asa multe lucruri!!!

La bebele meu inca nu i a trecut ciuperca din gurita si acu are limba alba, il dau cu glicerina dar degeaba.Parca are si afte in gurita si pe buze i au aparut azi.Ce as putea sa i dau pana luni?

Vasi;solutie cu nistatina pt bb mic.Prepara la farmacie..

Carmen;da..curg secretiile in gat..de acolo tusea si sforaitul..sa nu faca polipi..baga si tu mult ser acolo

Mayane;da..au zis fetele ca poate fi si pe numele sotului alocatia.Cum se simte Darius/E somnoros si azi?Sonia doarme de azi dimineata..cu mici intreruperi la solicitarea meapapa 3 minute si iara doarme

Tunde

Mergi la inceput