Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(26)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Draga Sophie,

Sunt Ilinca, fetitza de care se plinge mami la mamicile de pe forum... Ea nu intelege nimic: eu o iubesc asa de tare, incit nu pot dormi decit brate in brate cu ea... Cind voia sa ramina gravida, sa stea cu mine in brate, sa-mi simta inimioara, sa-mi mingiie capsorul balai i se parea fericirea suprema... Acum, mai zilele trecute, ii spunea lui tati ca pentru ea fericirea suprema e sa doarma 3 ore legate... Nehotarita si nedecisa mama mai am! In fine, nu despre ea voiam sa vorbesc. Voiam sa-ti propun, aflind ca nici tu nu vrei biberon, sa facem o asociatie: Asociatia Celor Care Nu Primesc Decit Tzitzi. Eu nu doresc bibe, suzeta, lingurita, paharel, seringutza, nimic! Indiferent cit s-au chinuit cu mine, eu reusesc sa ma tin tare si sa-i refuz sistematic. Au aplicat si regulile scrise de mama ta pe forum, ha, ha, ele scriu/ele citesc...
Te las acum, ca ma lupt sa fac niste anticorpi...

Te salut cu drag,
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Uitati aici www.babycenter.com/0_milestone-chart-1-to-6-months_1496585.bc" target="_blank">un tabel cu ce face bebe pana la 6 luni.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Draga Ilinca ,
Eu sunt Andrei bebelusul mumos al lui missmj .Am vazut scrisoarea trimisa catre bebelusa Sophie si ma simt marginalizat cumva.Ai vazut ca si mami meu s-a plans de mine ca nu vreau deloc tzatza falsa pe care ea tot incearca sa ma faca sa o molfai, dar nu m-ai invitat si pe mine sa fac parte din Asociatia Celor Care Nu Primesc Decat Tzitzi. Este din cauza ca am putica ? Vreti sa fiti doar voi fetele ? Faceti discriminari d'astea sexuale?
Te si ii trimit si o mamei tale, sa se faca bine repede.

P.S : sper totusi ca pana la urma sa nu ne mai streseze cu cauciucurile alea, noua ne place naturel

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Super tare scrisoarea, Gabi!

AMR:7 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Si al meu face balutze la gura si multe balonase, si isi mananca pumnii...incearca cu toate fortele lui sa bage tot pumnul in gura si ii vine sa vomite .

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

fac capitol

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Fetelor sunteti de comedie cu scrisorelele voastre.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

ce fac mamicile mele dragi azi?
noi suntem somnoroase rau de tot, de dimineata nu facem decat sa mancam si sa dormim; nu stiu ce vom face la noapte, dar nu conteaza la cat de cumintica este si cum o lasa ea pe mami sa doarma in fiecare noapte, chiar nu conteaza o noapte alba ;
acum revenind la subiectele zilei vreau sa va spun ca si noi avem balute si facem chiar si balonase, dar pediatra ne-a spus ca este posibil sa fie din cauza de dinti;
vreau sa va spun ca tare imi place de fiecare mama de pe acest forum si am avut de invatat de la fiecare dintre voi cate ceva; numai si numai cu ajutorul vostru pot sa spun ca sunt o mamica informata ;
chiar aseara inainte sa adormim ii spunea husandului din dotare ca tare multe lucruri am invata de forumul asta dar cel mai important SUNT O MAMICA LINISTITA, CU UN COPIL, CUMINTE DIN CAUZA VOASTRA; VREAU SA VA MULTUMESC CA EXISTATI;

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian_feb2011 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Si noi avem balonase la gurita dar sa nu va aud ca e de la dinti ca imi dau demisia! Dintii sa vina peste 5-6 luni nu acum cand inca de supara burtica.
Anduta eu zic ca esti o mama relaxata. Nici eu nu ma impacientez prea tare ca piciu regurgiteaza si la 2-3 ore destul de mult - si eu nu ma pot intitula o mama chiar relaxata. Merci mult pentru contra-recomandarea scutecelor acelea. Poate ma apucam sa cumpar si imi luam tzeapa. Piciu meu sicu scutece bune da kk pe afara.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput