Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Matzarebela

Gogoshika, Eska felicitari pt vestile bune de la eco!

Corry mie mi-a fost de mare folos masa de infasat pentru ca nu ma aplecam atat, am si dureri de spate. Body-uri eu as lua 4-6 buc mar. 56 si apoi 62-68. Pantalonasi sau body-uri lungi as lua tot 62-68 pentru ca ei cresc repede si toamna e aproape. Biberoane eu am avut 6, cate unul pe fiecare masa ca sa nu stau sa sterlizez toata ziua. Cred ca ajung si 4 buc. Eu le-am cumparat dinainte, nestiind daca voi alapta sau nu.

Imi da si mie cineva parola de la contul comun?
Mie, sincer, toate discutiile astea care au avut loc mi-au lasat un gust amar.

Maria (27 nov. 2007) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

neata burtici
Ireth mersi de observatie nu vazusem ca era mail-ul gol!
va doresc o zi frumoasa si va astept la cafeluta

21+ cu Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

fetelor mie imi pare rau daca s-au creat discutii si va cer scuze ..cred ca s-a strecurat o neintelegere.

Nu am cerut nimanui parola contului vostru.
Eu doar vroiam sa va transmit mesaje despre diferite actiuni, evenimente cu si despre copilashi:
conferinte de psihologie pentru relatia parinte/copil
evenimente cu si despre copii
diferite alte informatii care pe unele ar fi putut sa va intereseze

...

Cu una dintre fetele de la odiseea voastra am fost colega la o alta odisee si ma stie de cativa ani... poate confirma ca ma ocup cu actiuni de genul celor mentionate anterior.

Imi pare sincer rau ca s-a inteles altceva si ca au fost discutii.

PS:Admit ca am postat la voi fara sa ma prezint in clar.. poate pentru ca m-am gandit ca am o semnatura cat se poate de transparenta, care spune multe despre mine.
citez aici primul meu mesaj pentru a intelege toata lumea despre ce a fost vorba
Citat:
fetelor,

daca aveti cont comun de e-mail o sa va rog sa mi-l transmita si mie cineva pe PM

Nasteri usoare si aveti grija de voi.
O Sfanta Sarbatoare luminata!

Va rog nu va suparati pentru lucruri fara insemnate, sambureii vostri nu au nevoie de asta.

Va doresc sarcini usoare in continuare.

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Alinuk...ei uite asta a lipsit...Daca ne ziceai ceva de genul asta la inceput, toata aiureala nu s-ar fi iscat..

Apoi, ne cerem si noi scuze pentru toata tevatura. Si cred ca nu e nici un fel de problema in a-ti da adresa de mail a grupului nostru. Nu stiu daca nu e deja postat pe prima pagina, cum e si la celelalte odisei.

Felicia,de pui (Gabriel) si 24+ cu bulina (Mihai sauAnamaria???)
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariaruxi

Matzarebela

Gogoshika, Eska felicitari pt vestile bune de la eco!

Corry mie mi-a fost de mare folos masa de infasat pentru ca nu ma aplecam atat, am si dureri de spate. Body-uri eu as lua 4-6 buc mar. 56 si apoi 62-68. Pantalonasi sau body-uri lungi as lua tot 62-68 pentru ca ei cresc repede si toamna e aproape. Biberoane eu am avut 6, cate unul pe fiecare masa ca sa nu stau sa sterlizez toata ziua. Cred ca ajung si 4 buc. Eu le-am cumparat dinainte, nestiind daca voi alapta sau nu.

Imi da si mie cineva parola de la contul comun?
Mie, sincer, toate discutiile astea care au avut loc mi-au lasat un gust amar.

marimea hainutelor arata lungimea bebelusului ? aceste marimi corespund cu marsta 0-3 luni ( 62-68) si 56 ( ptr nou nascut ) ?

21+ cu Ruxandra Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Neata burticutze
Matzarebela La multi aniiii

Sper si eu sa fie totu bine si sa nu ne mai suparam ca nu asta e scopul odiseei noastre
Si eu azi raportez cursuri de la 12 la 20 va doresc o zi usoara fara incidente neplacute
Erik am vazut ca esti din iasi poti sa mi spui la ce doc mergi si unde vei naste?

Am pus si eu trei pozici noi ..la 25 sapt

Gasca

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Legat de bodiuri...In spital cand am fost cu matza, il imbracau intr-un body maaare cred ca 62 sau 68. Ceea ce cred ca ia si beneficiat.
La noi in Olanda, fie vara cat de vara nu depaseste maxim 30 de grade (si alea maxim 1 saptamana-2). Restul verii 20 cam 25 de grade. Iar noaptea sunt 10 maxim 15...n-am avut decat 2 zile si 2 nopti de canicula toata vara trecuta. In Romania e cu totul alta problema. Aici sincer nu stiu cum sa procedexz din cauza vremii foarte capricioase.

Ma gandesc sa iau 2-3 hainute de nou-nascut si restul mari. La matza am dat multe, foarte multe hainute noi, nefolosite, asa ca vreau ca puiul meu chiar sa le foloseasca lucrurile astea.

Azi immi fac curaj sa merg in oras. Chiar vreau sa cumpar ceva bulinutei...ma bate gandul sa iau niste hainute de fetitza..cine stie poate chiar am o papusica.

Pentru alinuk mailul comun e strumfi2011. Cred ca ar trebui postat pe prima pagina a fiecarui capitol. Un alt lucru, ar fi bine ca toate fetele sa aiba albumele la privat (poate sa il faca doar o fata sau fiecare in parte, desi cred ca e mai bine sa faca doar o singura persoana, pentru eficientizare). Adica doar prietenii grupului sa aiba acces la aceste poze.

Felicia,de pui (Gabriel) si 24+ cu bulina (Mihai sauAnamaria???)
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Da Alexia, 50-56 sunt pt. nou-nascuti, 62-68 sunt pentru 3-6 luni, 74-80 sunt pentru 9-12 luni, etc. in functie de lungimea copilului. Marimea 50 e mai mult pentru copiii nascuti prematur.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariaruxi

Da Alexia, 50-56 sunt pt. nou-nascuti, 62-68 sunt pentru 3-6 luni, 74-80 sunt pentru 9-12 luni, etc. in functie de lungimea copilului. Marimea 50 e mai mult pentru copiii nascuti prematur.

multumesc frumos ! chiar ma gandeam cum este cu marimile , ca pe multe nu scrie marimea ci doar 0-3 luni sau new born . pana acum ce am luat sunt de new born (4-5 body-uri) , de acum incolo am sa iau 0-3 luni . Astea or sa imi fie bune si dupa prima luna , nu ?

21+ cu Ruxandra Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza si de la noi ,

AlyMih.....ce burticutza micutza si finutza

22 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Buna dimineatza burtici !
Eska,Gogoshika, felicitari pt rezultatele bune la eco!
Mazarebela, la multi ani!!!
Eu ieri am avut o durere ingrozitoare de cap si nu am vrut sa ma bag in discutiile create....... asa ca ... no comment!Cum decideti voi , eu sunt de acord.
Mai nu stiu ce-i cu mine dar as dormi intr-una , dimineatza cu greu ma urnesc din pat.
Aaa! Roxy , mersi pt parola , asa pot sa va fac complimente :Roxy , pufi , Oxidoni, Corry , Lulusor,sunteti superbe.(daca mai sunt fete care au pus poze , scuze ca nu m-am uitat inca) Si Kg nu se cunosc asa ca mandriti-va ca sunteti niste gravidutze sexy.
Si eu am luat 9 Kg , dar nu cred ca se vad chiar asa .. in afara de fata care s-a facut patrata.
Va pup si va doresc o zi linistita si fara evenimente neplacute

26+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput