FIV Dr. ALBU DRAGOS 27

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

Am si eu o intrebare... adresata celor care au avut hiperstimulare. In cat timp v-a trecut, ca a inceput sa ma enerveze starea asta.

Eu sunt in a doua sapt de dupa embriotransfer si am inceput sa am simptomele acestea neplacute acum fix o saptamana. Ma intreb daca vor trece pana la Paste...

merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Pentru fetele ale caror soti au probleme cu calitatea spermei si urmeaza sa faca FIV in urmatoarele luni, am "cules" cateva sfaturi, am stat azi si am citit pagina cu pagina pe mai multe site-uri, forumuri si aici si pe alte site-uri, inclusiv pe site-ul lui tutunaru, despre infertitlitate. De luni, incep sa caut si eu produsele si, cat mai avem putin timp, sa incercam totusi sa ingrasam in ajun purcelul, cum se spune...pana la urma, fiecare spermatozoid castigat si insanatosit conteaza, nici nu ma mai fixez pe milioane...
1) Omega 3
2) Napraznic- mai ales pt forme anormale, spermatozoizi cu defecte cap-gat-coada
3) Polen
4) Vitamina E
5) Macca
6) Ginseng
7) Laptisor matca
8) Profertil( pe acesta il putem comanda numai pe site, nu se comercializeaza inca in Romania)
9) FER 14-
http://www.fer14.ro/cand_este_util.html

Sa accesati pagina sa comparati substantele din compozitie si alte info.
Sotul meu are ca diagnostic ultim OLIGOASTENOTERATOZOOSPERMIE SEVERA , iar ce am enumerat mai sus sunt produse recomandate pe topicurile despre aceasta problema. Am vazut ca au fost si rezultate frumoase, inainte de FIV , dupa administrarea lor.
Din toate astea, noi am luat in trecut omega 3, napraznic, vit e , polen si ginseng, dar cand inca incercam natural...

Mergi la inceput

Daca a cumparat sau folosit sau mai stie cineva despre acest produs, FER 14,ne-ar fi de ajutor sa stim mai multe...
Am mai gasit aici cateva date/indo:
http://www.desprestiri.ro/fer-14

Nu stiu daca este permis aici sa dau link si de la alt site-forum, mi-e teama sa nu fiu penalizata...am mai gasit o discutie despre imbunatatire sperma si recomandari date de dr in acest sens, inainte de FIV.

La clinicile din Ungaria,inainte de FIV, se recomanda administrarea de FIV 14, avand o formula completa pt toate probl.legate de sperma.

Pe acelasi site despre FIV 14, am gasit si postarea aceasta:

"Sunt una dintre cele/cei care au citit recomandarea ta, in cautare de solutii pentru imbunatatirea spermogramei. Confirm reteta. Am urmat-o, timp de 3 luni, si avem rezultate. Spermograma este acum normospermie, dupa 2 ani de oligospermie. Datorita tie si a rabdarii noastre puse la grea incercare timp de 3 luni, acum avem o schimbare radicala a situatiei. Trebuia sa-ti scriu si sa-ti multumesc.

A facut trei luni acest tratament:
Branca Ursului/Dacia Plant- 6 capsule pe zi* 2-2-2
Napraznic/Dacia Plant- 6 capsule pe zi* 2-2-2
Seleniu de la Walmark- 1 pastila pe zi
Zinco C (zinc+vitamina C) de la Berko- 1 pastila pe zi
Ultimele doua luni- polen cu miere
Coenzima Q 10, o luna da, una nu.
Vitaminele A si E- 10 zile pe luna
Acid folic de la Zentiva
B Complex
L-Carnitina "

Cu siguranta, majoritatea dintre noi au incercat sau cunosc deja produsele, dar, gasindu-le, le-am enumerat totusi si aici si poate le reluam(cine are nevoie) sau le incercam pe cele noi, pe ultima suta de metri...

Mergi la inceput

scuzeee, sunt atat de obsedata si stresata cu FIV, ca am incurcat FER 14 cu FIV 14 pe alocuri, mai sus....era vorba tot de FER14...

Mergi la inceput

....am impresia ca nu am scapat de streptococul pt care am facut trat.o luna cu antibiotic si restul...maine ma duc sa iau o proba noua, sa am timp pt trat.in caz de Doamne, fereste...

Nu mai spune nimeni nici o vorbulitza?
Eu nu m-am putut tine deoparte de calculator in totalitate nici in weekend

M-am hotarat cu trat.pt al meu barbat si maine voi face o comanda pe
http://www.fer14.ro/ sa incepem pregatirea din ambele parti, si cu mine si cu el, macar sa stim una si buna, ca am facut totul sa fie bine. Si niste omega, napraznic si polen.Si in rest, mai departe, cu Dumnezeu inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Mikado, merci! M-ai pus pe ganduri cand ai spus ca te-a intrebat Uscateasca de infarct in familie. Eu m-am operat anul trecut de fibrom la Albu, operatie clasica, cezariana si dupa am avut niste palpitatii si inca mai am. Am fost pe la doctori si mi-au spus ca sunt sanatoasa tun, ca m-am speriat eu atunci si de aia. Eu nu sunt asa convinsa pt ca nu ma sperii cu una cu doua, chiar nu mi-a fost frica la operatie. Ma gandesc ca aceste palpitatii au fost si din cauza acestor mutatii, de care nu stiam, si poate ca inainte de operatie sau dupa era bine sa imi dea ceva pt coagularea sangelui.
De abia astept sa ajung si eu la Uscatescu sa vedem ce zice.
Am programare la ea la Medsana pe 7 mai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Buna fetelor,
Eu aseara am facut Pregnylul. Maine ma duc la punctie.
Va rog mult, cele care ati mai facut FIV, imi puteti spune cam cum decurge punctia si cat dureaza pana poti pleca acasa?

Multumesc mult!
Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Buna Pestic. In principiu punctia nu dureaza foarte mult, depinde si de cati foliculi ai. Noi am asteptat cam mult pana am intrat. Trebuia sa o fac la 11 si am intrat in sala la 12:30. Te adoarme si nu mai ai habar ce se intampla. Dupa, mai stai un pic in salon sa se asigure ei ca esti ok. Eu n-am avut nimic dupa anestezie. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pestic

Buna fetelor,
Eu aseara am facut Pregnylul. Maine ma duc la punctie.
Va rog mult, cele care ati mai facut FIV, imi puteti spune cam cum decurge punctia si cat dureaza pana poti pleca acasa?

Multumesc mult!
Pupicei

Hai, Pestic, mai ai un picut!
La fel si eu; ca si Speranta: am asteptat.....
Dar poate ai noroc
Eu nu am adormit de tot, si cred ca din cauza asta m-am simtit cam nasol dupa anestezie ( cred ca au exagerat cu anestezicul).
Nu doare, nu simti nimic.Stai linistita

22+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Multumesc Corry. M-ar interesa cam cat dureaza toata procedura. Eu incep la 09.30 si as vrea sa stiu cat o sa aiba de asteptat sotul

Mergi la inceput