FIV Dr. ALBU DRAGOS 27
Raspunsuri - Pagina 9
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pestic Buna fetelor, Eu aseara am facut Pregnylul. Maine ma duc la punctie. Va rog mult, cele care ati mai facut FIV, imi puteti spune cam cum decurge punctia si cat dureaza pana poti pleca acasa? Multumesc mult! Pupicei |
Pestic, sa fie totul bine maine si sa treceti cu foarte bine si treapta aceasta!
pestic spune:
Fetelor va mai intreb ceva ... sper ca nu sunt prea stresanta ... e vreo problema daca am unghiile de la picioare date cu oja? Mi s-a spus ca nu am voie cu parfum .. produse cosmetice parfumate sau care contin alcool ... oare ar trebui sa imi curat unghiile?
Anastasia_7 spune:
Pestic- Nu cred ca este vreo problema, sincer, eu nu cred. De parfum stiam si eu, dar de lac sau oja unghii, nu. Poate ca parfumul ar putea avea o influenta asupra anesteziei, daca este mult prea puternic, dar oja sau lacul de unghii nu vad ce legatura ar putea avea. Poate stiu fetele mai multe, nu stiu....
pestic spune:
Mi-a raspuns d-na Vaduva de la Medlife. Nu e nici-o problema cu oja. Multumesc mult Anastasia!
pestic spune:
Am reusit!!!!!!!!! Mi-am pus semnatura!!
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pestic Mi-a raspuns d-na Vaduva de la Medlife. Nu e nici-o problema cu oja. Multumesc mult Anastasia! |
mikado spune:
buna
pestic, mult succes!
speranta hai nu intra in panica, mergi la dr. pentru tratament , ai sa vezi ca va fi bine
papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic