FIV Dr. ALBU DRAGOS 27
Raspunsuri - Pagina 7
mikado spune:
hello fetele!
speranta am fost ...m-am trezit la 5:45 la 7 am fost acolo, mi-a recoltat pentru homocitesina si alte balarii (nu o facusem) si am lasat dosarelul ...pentru tratament luni dupa 15:30, d-na Uscatescu trebuia sa ajunga la casa de pensii era si vineri ...oricum eu m-am dus fra sa sun, fara programare fara trimitere dar a fost tare de treaba d-na Viorica m-a intrebat daca am avut cineva in familie infract ?? oare chiar asa de problematice sa fie mutatiile alea ? revin luni cu vesti
papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic
Anastasia_7 spune:
Mirela2, multumesc!
M-am inrosit toata cand m-am vazut trecuta frumusel pe listuta cu viitoare gravidutze. Doamne, ajuta pentru toate fetele!
Am vazut ca in mai-iunie, perioada in care voi parcurge eu proceduta FIV, voi fi numai eu, singurica?
O sa va fac capusoarele calendar in perioada aceea...la cate emotii o sa am..
Anastasia_7 spune:
Mirela2, multumesc!
M-am inrosit toata cand m-am vazut trecuta frumusel pe listuta cu viitoare gravidutze. Doamne, ajuta pentru toate fetele!
Am vazut ca in mai-iunie, perioada in care voi parcurge eu proceduta FIV, voi fi numai eu, singurica?
O sa va fac capusoarele calendar in perioada aceea...la cate emotii o sa am..
maruscha80 spune:
[/quote]
Maruscha, la ce ecografie te referi?
Ecografia de confirmare a sarcinii, este diferita de ecografia morfologica din trimestrul I.Aceasta se face pe la 12 saptamani, ceea ce cred ca ar fi ok ptr tine in mai.....
Imi pare rau ca te simti rau, dar incearca sa te gandesti la ce este in burtica
21+cu si
[/quote]
asa e cum zici tu, e aia de confirmare a sarcinii...mai degraba.
adica suna logic
maruscha80 spune:
corry, din ce moment se socotesc alea 12 sapt? de la embriotransfer? in cazul asta intru deja in iunie :)
angelica28 spune:
ANASTASIA nu esti singurica in mai-iunie,cred ca voi face si eu ,mai am analizele din ziua 3 si 21 si apoi merg cu rezultatele la dr ,si sper sa incepem demersurile pt fiv ,asa ca vom fi 2 stresate aici,care terorizeaza cu intrebari!
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maruscha80 corry, din ce moment se socotesc alea 12 sapt? de la embriotransfer? in cazul asta intru deja in iunie :) |
Ehe, aici parerile sunt impartite.
De exemplu, la mine, se calculeaza dupa ultimul CM.
Dar cred ca si unde data punctiei a fost la 14 zile de la CM...(adica data punctiei ar coincide cu data ovulatiei)
Dar poti incerca sa-ti calculezi folosind calculatorul de sarcina fiv.Daca nu, scrie aici data CM si data embriotransfer, incercam sa calculam noi
Te pup!
21+cu si
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelica28 ANASTASIA nu esti singurica in mai-iunie,cred ca voi face si eu ,mai am analizele din ziua 3 si 21 si apoi merg cu rezultatele la dr ,si sper sa incepem demersurile pt fiv ,asa ca vom fi 2 stresate aici,care terorizeaza cu intrebari! |
Iuupii!
Ce ma bucur! Macar , pe langa ce ne vom sfatui cu toate fetele aici, ne avem drept termen de comparatie in perioada aceea una pe alta, in timpul dozarilor hormonale,etc...
Ma rog sa fie totul bine
ALTESA spune:
daca nu apare bebe dupa tratament pana in iunie voi face si eu in iulie dar cred ca mai degraba voi face in acelasi timp cu roxana33.
abia o sa am si eu 2 repere si modele in acelasi timp nu?