FIV Dr. ALBU DRAGOS 27
Raspunsuri - Pagina 19
maruscha80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna_a mersi simonia, o sa inghit ovulul ala, presupun ca nu e asa rau, am citit ca e cu unt de cacao sau ce-o mai fi si maine o sa-l rog pe dr sa-mi dea pastile eventual ca m-am saturat de ele si sper sa-mi dea ceva si de candida aia ca-mi sta pe creier |
anna, nu esti deloc cuminte :). respecta tratamentul exact cum ti l-a dat el, nu risca. eu i-am dat sms si cand am schimbat injectiile,ma refer la clexane, tu faci cum crezi insa eu cred ca e important sa te tii de tratament.
e drept ca eu am avut destul de multe neplaceri, insa daca mi-a zis sa beau 2 litri de apa si 1 litru jumate de lapte, apoi atata am baut chit ca pocneam!
bafta azi si sa ne spui pls cum a fost, mai ales ca imi vine randul maine :)
Anastasia_7 spune:
citat din mesajul lui anna_a fetelor, mersi de grija si sfaturi, dar pana diseara cand merg la eco, nu o fi foc dc nu am pus progesteron 2 zile (am luat pe gura astera si azi dim, si am pus unul ieri pe la 17), eu cred si ca dc o sarcina e sa reziste va rezista si fara progesteron, sunt multe femei care nici nu stiu ca sunt insarcinate pana pe la 2 luni si duc sarcina bine mersi; nenorocul nostru sa nu fim din ele in fine, am sa vb cu Albu diseara, eu sper sa-l conving sa-mi dea pastile si eventual sa pun ovule numai seara, m-am saturat de scurgeri si chestii anastasia, nu prea e nimic compensat sau de fapt este, dar nu prea beneficiem noi de ele. Am o lista de la Min Stanatatii cu toate medicam compenate si ar fi asa (hmm nu o mai gasesc, dar era asa din cate stiu eu) - diphereline e compensat putin, dar din 6 mil cat de costa pt 2 sapt, era compensat cam 2 mil parca; sau chiar mai putin adica din 17 lei fiola, parac era compensat 3-5 lei - menopur e compensat 100% pt copii pana in 18 ani (se pare ca se foloseste si pt baieti cu testicule necoborate sau alte chestii) si pt studente sau femei fara venituri, deci nu ne incadram poti vb cu dr de famile, dar ma indoiesc ca te va ajuta, in ideea sa-ti faca o reteta pe numele altcuiva, ca-si consuma plafonul lui si nu stiu daca-i convine; si oricum iti va trebui scrisoarew medicala de la Albu, si iar am auzit ca nu prea-ti da si cred ca treb sa mergi si pe la casa de sanatatae pt aprobaru; te lipsesti pana la urma |
Da, Anna,asa e, saru'mana pt raspuns.
Am mai cautat pe net informatii, detalii si m-am lamurit in mare.
Dar am zis sa va intreb si pe voi, care deja ati incercat, ati luat pana acum trat.acestea, eu sunt la prima "tura"..
Am asa de mari emotii cum nu am avut nici inainte de nunta, niciodata nu am avut emotii atat de mari.
Acum voi intra in focuri cu pregatirea "trusei medicale",injectiile, pastilutzele, tot, cred ca la cat de zapacita sunt acum, o sa ajung sa le asez pe rafturi ca pe carti, in biblioteca, ca sa stiu ca totul e ok si ca tot ce fac e bine, corect...
Anastasia_7 spune:
Si, fetelor, multa bafta si sa fie de bine in seara asta, annei_a si maine, maruschai80!
Sa veniti cu vesti de foarte bine
maruscha80 spune:
citat din mesajul lui Anastasia_7 Si, fetelor, multa bafta si sa fie de bine in seara asta, annei_a si maine, maruschai80! Sa veniti cu vesti de foarte bine |
merci mult, asa sa fie! :)
corry_28 spune:
Anna, femeile care la 2 luni nu stiu ca sunt insarciante, nu au obtinut sarcina ca tine, prin FIV....
Si apoi, daca ai doi...este si mai complicat...
Daca de acum te-ai saturat de scurgerile de la ovule...ohoooo.
Asta-i o parte usoara a sarcinii, un moft, o sa vezi tu ce te asteapta
Succes diseara, de abia astept sa vii cu vesti!
Maruscha, de abia astept sa citesc si vestile tale, maine
Anastasia, eu mi le-am luat treptat.O fiola de menopur este destul de scumpa...Eu nu am mai stat sa-mi bat capul cu compensarea medicamentelor.Aveam alta grija
Mirela, ce mari s-au facut nazdravanii.Doamne, ce trece timpul...
23+cu si
pestic spune:
Buna fetelor,
Maruscha, Anna multa bafta!!! asteptam numai vesti bune!
Anna nu mai fi rebela ca iei bataita la poponet!
Despre mine stiti.... astept sa treaca timpul
Anastasia ai PM de la mine.
Va pup
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
maruscha80 spune:
dragele mele, spuneti-mi si mie prima eco de confirmare a sarcinii este intraveginala sau pe burtica?
tinuta78 spune:
maruscha, este intravaginala, iar dl dr nici nu va taxeaza pentru ea. Este considerat ca primul consult dupa fiv. Mie nu mi-a cerut bani,nu stiu daca doar pentru ca este cu probleme...?
bafta multa