FIV Dr. ALBU DRAGOS 27

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_a

corry, pai am interupt eu asa ca m-am saturat de buline'n dansa
si am facut si o candida, pt care nu mi-a dat decat niste gynophilus initial si apoi a zis sa nu le mai pun nici pe alea; si dc tot merg maine am zis sa fie mai curat pe acolo ca sa vad dc mai e candida sau nu, eu zic ca mai e putin
iar data trecuta cand am facut examenul de secretie abia au vrut sa-l faca ca facusem pauza la progesteron numai in seara dinnainte; si ziceau ca treb 48 ore, asa ca de ieri dimineata nu am mai pus, nu o fi foc pt atata numai,sper

ma anna :), da-i sms lu' domn' doctor si intreaba-l daca e ok sau nu. stiu ca nu-ti place utrogestanul, sincer nici eu nu ma omor fiindca na, sunt ovule, curg, e naspa...insa sunt f necesare pentru sustinerea sarcinii la inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

:( nu mai am chef de ele si vreau sa fie curat pe acolo; ca ma enerveaza cumplit si candida aia; nu pot sa cred ca am facut-o de la cele 5 zile de antibiotice de dupa punctie, nu au fost asa multe, dar din alta parte nu aveam de unde sa le iau
uite mai pun unul acum, dar diseara si maine nu mai pun pana nu ma vad cu Dr la eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

multumesc mult speranta2. semnele sunt cele 2 dungi rosu si albastru de pe "dop" ? Acolo a incercat si sotul sa o rupa. mi se parea mult mai normal sa fie la gat, in zona subtiata. duminica am dat vina pe el ca o fi strans-o prea tare in mana. ufff. de parca nu eram eu destul de stresata ca trebuie sa imi infig ace in burta Bine ca menopur nu fac decat cateva. Clexanul e cu seringa preumpluta, deci mult mai simplu. Si ca o constatare, menopurul nu il simt deloc cand il injectez, clexanul doare putin.

tinuta tu ti-ai facut analize pt trombofilie ?

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

tinutza, draga mea,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

tinuta, imi pare rau
ana, ia duphaston sau inghite utrogestanul.
inghitit, se absoarbe mai putin, dar nu deloc.

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

mersi simonia, o sa inghit ovulul ala, presupun ca nu e asa rau, am citit ca e cu unt de cacao sau ce-o mai fi si maine o sa-l rog pe dr sa-mi dea pastile eventual ca m-am saturat de ele
si sper sa-mi dea ceva si de candida aia ca-mi sta pe creier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Buna, fetelor. Sa va intreb pe voi, ca deja ati inceput majoritatea trat.fiv, este ceva compensat din aceasta schema (diphreline, menopur, pregnyl...)? Eu nu aveam idee despre asta, dar cautand aseara pe net info despre ele,efecte, etc... ca in 2 sapt.trebuie sa le am luate, ca incep si eu trat, am gasit diverse pareri, ca ar fi compensate, ca au fost sau nu aprobate ca fiind compensate de Casa de asigurari, ca sunt compensate 100%, dar tb sa ai acordul Casei de asigurari, ca de fapt Statul nu face cunoscuta aceasta info pt a nu beneficia in exces de ele cei ce fac FIV si sa nu mai castige statul la buger cat castiga acum, etc....etc...Oricum voi intreba si la medicul de familie, dar pana ajung la el zilele acestea, m-am gandit sa va intreb pe voi ce ati auzit.
Bine, noi nici nu ne-am gandit la varianta asta pana aseara, ca ar putea fi posibila, banii pt bebe au fost pusi deoparte indiferent ce, insa m-a surprins sa vad azi noapte info acestea...si m-am gandit sa va intreb pe voi ce stiti despre asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

ana ai grija dr Albu nu e de acord cu utro luat pe gura
semetabolizeaza in ficat si nu ajunge unde trebuie
pune l intravaginal

noi am facut ieri 4 luni, am trecut pe cereale
azi am facut vaccinul de 4 luni si am fost tare cumintei
de luna viitoare trecem la mancare solida
sa te tii atunci
pupi si aveti grija de voi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

neata

ana ai grija dr Albu nu e de acord cu utro luat pe gura
semetabolizeaza in ficat si nu ajunge unde trebuie
pune l intravaginal

noi am facut ieri 4 luni, am trecut pe cereale
azi am facut vaccinul de 4 luni si am fost tare cumintei
de luna viitoare trecem la mancare solida
sa te tii atunci
pupi si aveti grija de voi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

mirela2,mamica de 3 flacai, se simte cat de mandra esti. Acum ma uitam ca baietzeii gemeni sunt nascuti chiar a doua zi de Craciun, o adevarata minune !

Fetelor, in leg. cu mesajul pe care l-am postat putin mai devreme, cu compensatele, cred ca intre timp m-am lamurit singura care e situatie...ma miram eu sa fie altfel.Bine ca nu mi-am facut vise

Acum va intreb altceva,voi ce sugerati, cum e mai intelept? sa imi iau pe rand injectiile si restul trat. sau pe toate odata? Ma gandesc la faptul ca e posibil sa se mai modifice cate ceva in schema de trat, pe parcurs, la monitarizari si oricat de nerabdatoare sau grabita sunt eu acum, pe ultima suta de metri, sa nu ma pripesc..
Voi cum ati procedat?

Mergi la inceput

fetelor, mersi de grija si sfaturi, dar pana diseara cand merg la eco, nu o fi foc dc nu am pus progesteron 2 zile (am luat pe gura astera si azi dim, si am pus unul ieri pe la 17), eu cred si ca dc o sarcina e sa reziste va rezista si fara progesteron, sunt multe femei care nici nu stiu ca sunt insarcinate pana pe la 2 luni si duc sarcina bine mersi; nenorocul nostru sa nu fim din ele
in fine, am sa vb cu Albu diseara, eu sper sa-l conving sa-mi dea pastile si eventual sa pun ovule numai seara, m-am saturat de scurgeri si chestii

anastasia, nu prea e nimic compensat sau de fapt este, dar nu prea beneficiem noi de ele. Am o lista de la Min Stanatatii cu toate medicam compenate si ar fi asa (hmm nu o mai gasesc, dar era asa din cate stiu eu)
- diphereline e compensat putin, dar din 6 mil cat de costa pt 2 sapt, era compensat cam 2 mil parca; sau chiar mai putin adica din 17 lei fiola, parac era compensat 3-5 lei
- menopur e compensat 100% pt copii pana in 18 ani (se pare ca se foloseste si pt baieti cu testicule necoborate sau alte chestii) si pt studente sau femei fara venituri, deci nu ne incadram
poti vb cu dr de famile, dar ma indoiesc ca te va ajuta, in ideea sa-ti faca o reteta pe numele altcuiva, ca-si consuma plafonul lui si nu stiu daca-i convine; si oricum iti va trebui scrisoarew medicala de la Albu, si iar am auzit ca nu prea-ti da si cred ca treb sa mergi si pe la casa de sanatatae pt aprobaru; te lipsesti pana la urma

Mergi la inceput