FIV Dr. ALBU DRAGOS 27
Raspunsuri - Pagina 17
mikado spune:
Hristos a inviat!
va pupacesc pe toate
tinuta, offf imi pare tare rau sunt alaturi de tine
papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic
samira33 spune:
tinuta,imi pare rau.
pestic,pentru endometrioza se tine un "tratament" complex ce presupune si o dieta speciala.La sectiunea "Asteptand un ingeras" exista un topic al fetelor care se lupta cu endometrioza si acolo poti gasi multe informatii utile.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pestic Hristos a inviat! Tinuta imi pare rau . Sunt alaturi de tine! Ana, mai bine da un mail si intreaba daca trebuie sa intrerupi tratamentul. Eu astept sa treaca timpul.... As avea niste intrebari. Ne-a spus dna embriolog ca vreo 2 ovocite aveau aspect de endometrioza .... Mie Albu mi-a zis, cand am facut laparoscopie ca am o endometrioza incipienta, gradul I, si ca este atat de micuta ca nu a putut sa o inlature laparoscopic. Acum zice ca dna embriolog a vazut mai bine la microscop .. ca dansul a vazut doar macroscopic.... nu mai inteleg nimic . Ma intreb oare in ce stadiu e pana la urma endometrioza.... Cam ce sanse am sa raman insarcinata? A facut vreuna dintre voi tratament pt endometrioza? Sunt cam bulversata si cred ca ideile mele sunt cam alambicate scuze ca m-am intins!! Va pup MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote |
Pestic, te pup, fetita! Nu am mai indraznit sa iti scriu, sa te intreb cum te simti, ca acum , de Sarbatori, am fost toate cu familia, cu musafiri, vizite, etc...
Gasisem acum ceva timp chiar aici pe site un dialog deschis pe tema aceasta , l-am cautat si aceasta e adresa, cu cazuri de fete care au ramas gravide pe endometrioza.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99810
http://www.romedic.ro/endometrioza/endometrioza-si-sarcina
Sunt f multe info pe net despre endometrioza si impactul ei asupra fertilitatii sau sarcinii.
Dar eu cred ca totul depinde de gravitatea cazului, de cat de avansata e, de varsta, corpul femeii, alte afectiuni pe care le-a avut in timp sau in prezent, etc....
Dar eu te sfatuiesc sa nu te mai gandesti acum la acest aspect, mai ales ca esti cu 2 puiuti la purtator. Te poti gandi doar dupa ce nasti, sa incerci sa opresti afectiunea la stadiul incipient la care este acum, daca asa au spus si d-l dr si d-na embriolog.
Cel mai bine este sa ii intrebi la o noua consultatie pe d-l dr si pe d-na embriolog, sa vezi ce iti recomanda si ei.
Acum e important prezentul, sarcina sa decurga normal si frumos, iar tu sa fii sanatoasa si linistita.
QiaoBing spune:
Hristos a Inviat !
tinuta imi pare f rau ca treci si tu prin asa ceva. poti sa faci beta la 48 de ore sa vezi daca mai e in crestere.
fetelor, am si eu nevoie de un sfat. Trebuie sa fac menopur de 75. Prima injectie am avut-o chiar duminica de paste. voi cum taiati fiolele ? cu mana sau cu pila ? nu am mai avut de mult nevoie sa tai fiole si pe cea de duminica sotul a zis ca o rupe el cu mana si a facut-o zob . azi trebuie sa fac iar si mi-e groaza sa nu patim la fel. m-as duce la policlinica, dar trebuie sa fac si clexanul si parca nu as alerga atata prin oras, plus ca la policlinica anul trecut mi-au facut vanataie.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
Anastasia_7 spune:
Am recitit ce ai scris si acum ma gandeam la altceva...pestic, tu ai dori sa incepi un trat.contra endometriozei acum, in timpul sarcinii? Te consulti cu dr si vedeti cum si ce faceti, ca sa fie mai bine. Important este ca tu si puiutii sa fiti bine
inna08 spune:
Tinuta,imi pare rau.Ai trombofilie cumva?
10+
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
speranta2 spune:
QiaoBing, vezi ca fiola are un semn. O rupi cu mana, dar sa ai in mana un prosp ceva, sa nu te tai, ca n-o sa reusesti sa spargi perfect fiola, cum ar trebui. Succes!
anna_a spune:
corry, pai am interupt eu asa ca m-am saturat de buline'n dansa
si am facut si o candida, pt care nu mi-a dat decat niste gynophilus initial si apoi a zis sa nu le mai pun nici pe alea; si dc tot merg maine am zis sa fie mai curat pe acolo ca sa vad dc mai e candida sau nu, eu zic ca mai e putin
iar data trecuta cand am facut examenul de secretie abia au vrut sa-l faca ca facusem pauza la progesteron numai in seara dinnainte; si ziceau ca treb 48 ore, asa ca de ieri dimineata nu am mai pus, nu o fi foc pt atata numai,sper
pestic spune:
Fetelor multumesc mult de raspunsuri.
Pe net am mai citit cate ceva. oricum o sa citesc si ce mi-ati trimis voi. Voiam sa stiu daca vreuna dintre voi s-a confruntat cu problema asta.
Anastasia nu ma deranjezi niciodata iubita. Tratament nu vreau sa fac acum ... Daca imi ajuta Dumnezeu si astia mici se prind ... sarcina in sine este un tratament f bun. Daca nu se prind (Doamne fereste!) vreau sa imi fac un plan de bataie... dar o sa trebuiasca sa vorbesc cu Dnul Doctor ... sa ma lamuresc in ce stadiu sunt si ce tratament pot face.Nici nu am cu cine vorbi despre asta ... ma descarc si eu la voi... Nu am spus nimanui de FIV pt ca ar incepe toti cu intrebari si pareri si am nevoie de liniste acum ...
Va pup si va multumesc ca sunteti alaturi de mine!!!
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
aristica spune:
HRISTOS A INVIAT!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite