FIV Dr. ALBU DRAGOS 27

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

of tinuta ...eu recuperez cu cititul si nu-mi place deloc ce vad....
anna tu esti nebuna? sadica? pai ce-are doamana draga daca simti o usoara scurgere? daca e bebe, atunci da-i inainte cu progesteronul, ca asta e produs in mod normal de ovare in timpul sarcinii, dar pana la 3 luni, e posibil sa ai deficit si asa ai sa pierzi "comoara in adancuri infundata". De la 12 luni va produce placenta progesteron si vei scapa de scurgeri...oricum, progesteronul nu se intrerupe brusc, dar vad ca nici n-ai facut-o. Intreaba-l pe maretul doctor daca nu cumva poti face intra-muscular (desi asta inseamna guguloaie in fund , o caruta de bani si nervi sa procuri progesteronul injectabil). Iar cu candida...mda, te inteleg, ne-a iesit si noua si am luat tratament 12 zile, ar fi trebuit sa traim si "ca fratii", dar nu ne-a iesit...deci mda, te inteleg si cu asta. Insa la tine candida, scurgerile sunt nesemnificative in comparatie cu o sarcina. Pup fata cu scurgeri!

Mirelush - sa-ti traiasca iepurasii

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

multam de urari fetelor

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

capitol nou

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput