Prietene la bine si la greu - 116
Raspunsuri - Pagina 5
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Da-mi si mie o idee de a incepe "operatiunea olita", ca la noi nu merge.....o pun pe olita , sta mai mult tinuta 1-2 min degeaba, apoi ai scoate "castronelul" si isi baga picioarele in gaura |
exact asa face si Sabina, nu-i place deloc olita...eu ma gandeam sa ii cumpar una din www.piticulvesel.ro/store/piticulvesel_viewItem.asp?idProduct=494" target="_blank">asta ca a noastra e simpla si nu o atrage deloc
sincera sa fiu, eu nici nu am insistat, daca am vazut ca nu vrea odata, de doua, de trei ori, am lasat-o in pace
legat de laptele cu cereale, eu asa ii dau, lapte la cutie cumparat din supermarket plus cateva masuri de cereale Nestle (8 cereale)
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
angi_san spune:
Buna ziua, fete dragi!
Lumi_R, sar'na de intrebare. Suntem bine, Ana e in continuare manechin, 9,700kg si 80 cm. A papat binisor in ultima vreme, sper sa nu o laud si sa se razgandeasca. Se refera la ea ca "Ana" (avantajele numelor scurte si usor de rostit), raspunde la toata lumea cum o cheama.
Cam de o saptamana asa, are scaune dese. Nu diareice, usor moi dar cam intre 4-7 pe zi. Nu mi se pare chiar ok, asa ca am dus probe la Cantacuzino, dar pana luni nu stim nimic. In rest nu are nici un alt simtom.
Alearga, vorbeste si ea cateva cuvintele bisilabice.
Pup toate fetele, revin daca mai pot ca am si eu cateva intrebari.
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miany75 Ancutza cam asa procedam cu suzeta,dar nu prea tine,mai ales cand e f.obosit.. somnul de zi unde si-l face tot la ea in camera?! ma gandeam sa incep cu asta...si treptat,sa trecem si la somnul de noapte tot la el in camera...nici nu stiu cum e mai bine.. mai am o temere: ca ar putea cadea noaptea din pat,la cat se foieste...bine,distanta nu e mare vreo 30cm...( acu sunt si eu ca aia din poveste cu drobul de sare) ms de ponturi!!! miany fericita mami de DAVID ANDREI |
uite ca am uitat sa-ti spun ca asa am inceput si noi, doua zile am culcat-o doar la pranz acolo, apoi am trecut si la somnicul de noapte
legat de cazutul din pat, cred ca toti se foiesc si e firesc sa ai temeri, eu ii rulez o pilota si o pun la marginea patului si nu a reusit niciodata sa treaca peste ea, iar cand se trezeste noaptea se da jos pe la capatul patului, nu pe laterala unde ii pun pilota
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
gabitza35 spune:
Simina eu mucosilor le dau cerealele lor cu LV de la cutie,LV folosesc si la gris,orez,si la fulgii de ovaz.Cam 2 zile pe saptamana primesc lapte de migdale in loc de LV in combinatiile enumerate -mai putin cu gris sau cu ce presupune lapte fiert.LP primesc doar in biberon seara la culcare(20.30-21) si dimineata ,pe la 6 cand il beau semiadormiti... cand il termina,lasa biberonul prin patut si isi continua somnul... recuperez eu mai tarziu sticluta
Lumi R...
Suzeta are si Eva,o foloseste la culcare,o cauta noaptea prin patut prin somn cand ii cade.Ziua ,doar daca o vede o cere.Probabil va trebui sa incepem si noi timid incercarile de a o scoate din peisaj ...nu prea am idei cum sa fac asta fara sa se lase cu plansete. Mai aman un pic momentul
Cred ca de la 1 mai demaram trainingul pt olita... am trecut de o saptamana la pampers chilotel (de la libero nr 5 si pampers de pe net,site Tina) am fost si sunt multumita de ambele produse,nu a curs nika din ele si nici nu s-au iritat (Monis).
mami de gemenasi
poze
many_bani spune:
Miany iti spun cum am scapat noi de suzi, dar nu stiu daca la varsta asta ar mai functiona. Pe la 11 luni a facut mucisori si respira greu, am profitat si nu i-am mai dat suzi. Cand s-a facut bine a cam inceput sa o caute dar nu era la vedere nimic din ce ii putea aduce aminte de ea(lant, port suzeta etc) Cel mai greu era seara la culcare, pur si simplu se zvarcole, a tinut cam 2 sapt. timp in care ma mai luptam si cu mama si sotul, ei erau de partea lui Vlad. Mai era avantajul ca nu stia sa o ceara. Acum cand ii arat suzi rade.
mami de Vlad (29.10.2009) si 9+
Multumesc Doamne!
ralu_seby spune:
Sunt in mare graba, am o zi chiauna la serviciu, dar tr sa scriu repejor 2 idei:
- Noi am facut Prevenarul: 3 doze Prevenar 7 tulpini, cel "simplu" si ultima doza la 15 luni Prevenar 13, fara reactii adverse, fara probleme (de altfel, Matei nu a reactionat negativ la niciun vaccin pana in prezent).
Ancutz, legat de acea olita, am cumparat si noi una la fel pe galben, din Carr4, cu aprox. 70 lei, dupa ce am citit despre ea pe net, ca cica isi face treaba, le mai distrage copiilor atentia de la "treaba". Ideea e ca mi se pare f joasa, tr sa coboare funduletul f mult si la ridicat e mai nasol, cred ca va calca in ea (nici Matei nu face la olita, nici nu am insistat pe aceasta tema ce-i drept, dar stiu cand face ca devine brusc serios si mai nou se lasa pe vine).
I-am cumparat alta olita din piata, in jur de 20 RON...ca un scaunel, ma gandesc ca e mai usor de folosit, in plus vasul de acumulare e detasabil, mai usor ca la cea descrisa anterior.
Diseara mergem la teatru, la o piesa de Cehov, eu cu tati si cu o pereche de fini. Can't wait!
floricik spune:
Salutare.
Eu sunt rupta de oboseala, ma dor ochii ingrozitor...mai am si 4
Maine plecam spre zburlita. Nu mai avem rabdare.
Lili, ca tot ma intrebai de Ema..murim de dorul ei, o sun mereu iar ea mititica de multe ori pupa sau pune capul pe telefon.
Licu imi pare asa rau ca Amalia e bolnavioara. Ce rau e ca nu pot vorbi sa ne spuna ce au...Hmmm asa cum ai povestit tu de pedi am patit-o si noi, ne-a zis ca nu are nimic si fix in seara aia a facut temperatura mare. rechinasa.
Dana eu am avut greturi cand eram gravi non-stop inclusiv noaptea. La fix 11 saptamani am scapat de ele. Ma mai ajuta limonada ff acra facuta de tati cu apa minerala.
Simina nici Ema nu "servste" olita. Exact cum spui tu: sta maaaxim 1 minut pe ea apoi se ridica si isi baga picioareleLa propriu.
Raluci trimis mail.
Lumi, jos palaria pt tati.
Gabitza, imi place noua ta semnatura.
Si noi suntem prietene cu suzi, dar doar la culcare. De multe ori cand se maraie noaptea in somn incerc sa-i dau suzeta dar nu o vrea.
Mai am un pic de treaba si plec acasa.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
Lumi_Richard spune:
Annabelle raspunde cu "da" si "nu" la intrebari:daca vrea lapte,papa,sa doarma,sa mergem "bye-bye",anumite obiecte etc. In schimb,dupa ce face in pampers,daca o intreb: "ai facut poo?" nu raspunde, pozitia de "desfasurare" este in continuare,in picioare, asa ca ma gandesc ca nu o fi momentul.... Plimba olita prin casa,se aseaza pe ea in fata oglinzii,dar nici intr-un caz nu accepta sa stea acolo mai mult de un minut!
crissa13 spune:
Buna seara,
E a 3-a oara cand ma apuc sa scriu si eu 2 cuvinte, sper sa reusesc de data asta.
Am vazut multi bebei bolnaviori, multa sanatate si insanatosire grabnica.
Si Robi a facut o pneumonie(cel putin asta a fost diagnosticul dr)care s-a manifestat doar cu tuse . Nu a facut febra, nu a fost mai marait, manca bine, doar tusea (inca mai tuseste putin, dar nu mai are nimic la plamani conform consultului de azi). Partea naspa e ca s-a iritat urat la cuculet de la antibiotice.
Dana eu am scapat de greturi in trimestrul 2 de sarcina.
Simina nici Robert nu vrea sa stea pe olita, doar se joaca cu ele.
Lumi foarte tare tati!!
Despre suzeta si dormitul in alta camera nu pot sa spun mare lucru pt ca noi nu "servim" asa ceva. Sper doar sa reusiti repede sa il dezvatati pe David.
Monis foarte frumos weekend ati avut.Cu serviciul sper sa reusesti sa ii mai amani. Eu momentan sunt impacata cu faptul ca am inceput-o, dar am si un program ok, chiar daca ajung acasa cand sunt dupa masa pe la 21:30 - 22. Pana acum l-am gasit pe Robi treaz.
Floricik imi inchipui cat e de greu fara Ema, si cred ca e asa de dulce cum pupa ea pe mami prim telefon. Sper sa fiti cat mai repede impreuna. Macar stai linistita ca e pe maini bune, cu bunica.
Vroiam sa mai zic cate ceva, dar ma striga Robi.
O seara buna tuturor!