Prietene la bine si la greu - 116
Raspunsuri - Pagina 6
monis5 spune:
eu sunt f suparata, ca dimineata l-am schimbat pe Iulian de primul scutec si la al doilea, la interval scurt, facuse un kk cu ceva soda caustica in el, era visiniu tot si cu 2 zone cu basici de parca il pusese cineva cu fundul pe soba . Evident ca pana acum pe seara zonele alea sunt aproape carne vie. A tot urlat peste zi, nici nu vreau sa stiu cum va fi noaptea....
Ceva solutii miraculoase aveti? Ca noi am experimentat doar 3-4 iritatii f lejere care au trecut cu sudocrem.
Crissa as vrea si eu asa program care sa fie ori f dimineata, ori pana tarziu dar care sa-mi lase macar o parte din zi libera. In Bucuresti necazul e ca, pe langa ca programul de 8-9 ore este in mijlocul zilei, mai faci si pe drum 1-2 ore, deci ziua practic nu mai exista . Ce dor imi e de cele 5 minute pe jos pe care le faceam de la serviciu acasa cand stateam la mama.... si mai si lucram 8 cu 16 si apoi 16 cu 48 libere....
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
laurairina13 spune:
Monis, o solutie prea salvatoare nu am, decat ca si noi am patit la fel acum vreo 2 saptamani, am rezolvat curutul cu reviken/cutaden, pus in strat gros gros peste rani, plus spalatul la chiuveta de fiecare data cand schimbam pampers. Cam in 2-3 zile a trecut, te cred ca e greu. Evita baita in apa calda seara, ca ma gandesc ca poate il ustura si mai rau..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 19+ cu Iris Maria
Firefly's shop
BLOGUL MEU
ariadna33 spune:
monis, am experimentat si noi problema in ianuarie si sudocrem, pudra nu au facut fata, am rezolvat cu o crema de galbenele buna (nu-mi amintesc producatorul si mi-au mancat eticheta de pe cutie, dar e ca o vaselina de groasa si cand am desfacut-o am citit ca nu are parabeni, parfum si alte minunatii).
revin...
monis5 spune:
Licu merci. Stii de la ce s-a iritat? Ca eu nu stiu si asta ma enerveaza la fel de mult ca si faptul ca nu l-am vazut / auzit / mirosit imediat cum a facut ca sa-l schimb cum fac de obicei....
ma duc sa ma culc, ca azi am bagat 1 ora de Zumba aerobic , nu cred ca mai servesc curand asa ceva, cred ca mai degraba ma duc iar la Kick aerobic
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
ariadna33 spune:
simina, eu folosesc cerealele FARA lapte inclus de la milupa, sunt de fapt niste fulgi in care poti sa pui lapte de care doresti, 3 feluri:
- multicereale (8 cereale in care predomina graul, merg foarte bine si puse in piureul de legume),
- 7 cereale bio (predomina ovazul, astea merg foarte bine si cu fructe sau cu crema de branzica), sau
- fulgi de orez.
Uite dupa ce ai povestit tu cu Maya ca merge pe varfuri, am constatat ca Emi al meu merge si el pe varfuri cateodata, zici ca e balerina... eu banuiesc ca de la pantaloni i se trage, ii mai cad si atarna si el simte cum calca pe ei, cred ca de aia merge asa... sau pur si simplu se "prosteste" Foarte rar, e adevarat. Pe Dragos l-am vazut o singura data ca merge pe varfuri, a fost imediat dupa ce l-am descaltat de o pereche de adidasi cumparati de mama care cred ca ii sunt mici, a stat cu picioarele stranse in ei afara. Nu s-a mai repetat. Dar nici eu nu l-am mai incaltat cu acei sconcsi.
lili_a spune:
Hello dragelor,
va pup repede ca pic de somn si nu-s in stare sa scriu mare lucru asa ca raspund in viteza la intrebari:
Monis crema foarte foarte buna de fundulet iritat rau este Cicabio de la Bioderma, un fel de apita argiloasa. Eu am dat cu aia, tinut 5 minute fundul liber sa se usuce, apoi Avene Pediatril si intr-o zi-2 s-a reparat
Miany cu dormitul la ea in camera la noi asa a fost de la inceput, primele luni am fost eu oaspete acolo apoi fiecare cu locul sau. In ceea ce priveste suzeta si a mea e drogata si nu prea stiu cum sa procedez, ma gindeam acum ca daca reusim sa plecam pe undeva in concediu plec fara si ii zic ca in deplasare nu sint suzete si poate uita pina ne intoarcem
dana eu am avut greturi pina pe la 16 saptamini, alea crunte in care varsam continuu si ziua si noaptea au tinut doar vreo 2 saptamini de chin, apoi am redus la 3 reprize pe zi Tine-te tare ca o sa treaca, iti trimit si eu o imbratisare pt curaj de aici
simina habar n-am, eu nu mai folosesc cereale de bebelusi, ii dau musli sau ovaz cu lapte de capra din farfurie cu lingurita. Ma bucur ca s-au rezolvat problemele de sanatate
licu tu n-ai intrebat nimic dar simteam nevoia sa o bomban de la distanta pe cucoana doctor la care te-ai dus, pai fiica-mea n-are 10 kile si are 80 cm si nu e nici deshidratata nici anemica ca i-am facut analizele. Trimit un mare pt Amalia bolnavioara
Gata, am fugit la somn, iertati-ma inca o data ca mai mult nu pot zice
laurairina13 spune:
Monis, la fundulet s-a iritat pt ca nu am simtit-o cand a facut,tot asa abia o schimbasem de o tura , si nu ma asteptam sa mai faca caca, asa ca nu am verificat-o la timp. Si eu mi-am reprosat tare ca nu am mirosit-o..
Lili si eu intentionez sa ii cer pediatrei trimitere pt niste analize generale, asa, sa vedem noi ca e fata ok. Ca ne tot bombardeaza cu osteocare/fier asa pe ..'nemancate'
De restu' suntem inca suparati, am chinuit iar fata azi la injectii, s-a bulit branula pusa aseara, dimineata i s-a umflat manutza, a incercat in alt loc alta branula, degeaba..intr-un final i-au facut cu seringa in vena tratamentul. In seara asta am prins alte asistente care sper ca au montat branula ca lumea..ca tare mi se rupe inima sa o aud si sa o vad cum plange cu lacrimi si suspina..Febra e la ordinea zilei, dupa 3-5 ore de la antitermic iar face peste 39, nu mananca decat putin si tot asa..
Magda, in clipele alea doar la voi ma gandeam cat de chinuiti sunteti si prin cate incercari trece micul vostru viteaz!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 19+ cu Iris Maria
Firefly's shop
BLOGUL MEU
magdaz_ina spune:
Monis, noi nu am fost chiar asa de iritati, de obicei tratam cu : spalat imediat si clasicul Bepanthen care noua ne place ca formeaza o pelicula care protejeaza pielea de "atacuri" ulterioare.
Tot clasic este sa il lasi, pe cat posibil, fara pampers.
Despre suzeta noi chiar insistam sa o foloseasca. Iarina doarme acum cu degetelul bandajat in incercarea de a scapa de vechiul obicei, asa ca, iubim suzeta !
www.youtube.com/watch?v=mNK6h1dfy2o" target="_blank">What is that?
ariadna33 spune:
oooof mai Laurici prin ce trebuie sa treceti sa se faca repede bine Amalia si sa isi recapete pofta de mancare Multa sanatate si nu mai pune la suflet tot ce spun doctorii astia de garda din spital, sunt ingretosati de tot ce se intampla in sistemul sanitar si isi varsa supararea tocmai pe mamicile pe care n-ar trebui