Aspirante optimiste>20ani Felicitari dianalaura !

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada86

Fetelor, va rog sa ma ajutati cu un sfat.

Am fost sunata pentru un interviu astazi la ora 14. E o firma mare de lactate din Romania. Problema e ca cunosc o persoana care a lucrat la ei pana in decembrie. Am sunat-o si mi-a zis ca sunt neseriosi in ceea ce priveste salariul. Ca se munceste foarte mult si intotdeauna peste program iar salariul este mic si niciodata nu-l platesc la timp. Cunostinta mea a zis ca salariul pe octombrie l-a luat abia inainte de Craciun...

Si acum nu stiu ce sa fac...
Eram atat de entuziasmata...

http://lt1f.lilypie.com/1krjp3.png

eu zic sa te duci nu trebuie ratat nici un interviu dupa vezi ce si cum oricum nu esti obligata sa acepti; bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada86 spune:

Nu fiti suparate fetelor ( celor carora le-a venit CM)...e o noua luna in care cu siguranta multe dintre voi vor veni cu II

Si eu astept sa vad daca vin uratii...AMR 4 zile...sanii ii am umflati dar nu sunt prea durerosi. In rest nimic altceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Multumesc Mihaela de cafea!
Fetelor, eu sunt intr-o stare....aseara dupa ce am plecat de la munca m-am gandit sa merg pana la dr. ginecolog la cabinet, sa vad daca mai e acolo si sa o intreb pe cand sa merg la eco, sa imi confirme sarcina si sa vedem bebelu. Stiu ca la Stefan am facut prima eco pe la 5 saptamani si 4 zile. Si mai bine nu ma duceam....
Dr mi-a spus ca la 4 saptamani se poate vedea cu sonda, asa ca am tot ramas la control. I-am spus ca mi-a iesit testul pozitiv dar mai pal, si cica asa si iese. Ea nu a vazut teste la care linia de test sa fie la fel de rosie ca si cea de control. Si daca este si a doua liniuta, indiferent cat de firava e, e sarcina. Toate bune si frumoase pana aici. Si se apuca sa manevreze sonda, in stanga, in dreapta...NIMIC...bebele e de negasit. Va dati seama ce m-am panicat. In spatele uterului am o zona cu lichid, nu si-a putut da seama ce e, cica probabil ceva chist care s-a spart, ca daca ar fi fost extrauterina ar fi prea mica pentru a se sparge...In uter a vazut (eu nu) un punct negru mic mic mic...insezizabil aproape...care cica ar putea fi bebele, dar nu se pronunta. Pe de alta parte, daca in ziua 25 testul mi-a iesit negativ, probabil am ovulat mai tarziu, si posibil ca oul sa fie inca in trompe (cica in primele 10 zile poate sa fie inca in trompe). M-a intrebat daca nu ma doare burta (ma gandesc ca e semn de extrauterina), i-am zis ca ma mai inteapa cateodata, dar nu tot timpul...si cica daca sunt dureri doar ca la menstruatie, nu e nici o problema. Plus ca mi-a facut si ecograf normal, si cum apasa ea pe burta cu instrumentul acela..zice "uite ce tare te apas si nu te doare burta, deci e ok".
Acum m-a chemat pe miercurea viitoare la control, si atunci sigur o sa se vada. Daca nu se vede si nu e in uter, si daca hcg e mare, probabil e extrauterina.
Asa ca fetelor eu acum saptamana asta stau ca pe ace, sper din tot sufletul sa fie totul bine si meu sa se duca mai repede in casuta lui si sa creasca la parametrii normali varstei lui.
De aia ziceam ca mai bine nu ma duceam acum, ci direct saptamana viitoare...vedeam atunci ce si cum, ...acum stau cu speranta, dar si cu frica.

diana, mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi

DI......Doamne ce nasol...
cred ca esti intr-o stare de neliniste......

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Katy multumesc
Mirunita Mi se pare ceva atat de departe si de greu de realizat

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Luciana tu cum mai stai cu analizele,zcuze daca deja ai zis ca eu cum am zile in care nu pot sa intru deloc recuperez mai greu

Mergi la inceput

Mada86 atunci iti pregatim

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunita1983

Citat:
citat din mesajul lui mada86

Fetelor, va rog sa ma ajutati cu un sfat.

Am fost sunata pentru un interviu astazi la ora 14. E o firma mare de lactate din Romania. Problema e ca cunosc o persoana care a lucrat la ei pana in decembrie. Am sunat-o si mi-a zis ca sunt neseriosi in ceea ce priveste salariul. Ca se munceste foarte mult si intotdeauna peste program iar salariul este mic si niciodata nu-l platesc la timp. Cunostinta mea a zis ca salariul pe octombrie l-a luat abia inainte de Craciun...

Si acum nu stiu ce sa fac...
Eram atat de entuziasmata...

eu zic sa te duci nu trebuie ratat nici un interviu dupa vezi ce si cum oricum nu esti obligata sa acepti; bafta

Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit

Da Miru, ai dreptate. O sa ma duc.

Numai ca ma gandesc ce sa zic atunci cand ma vor intreba de ce am renuntat la jobul anterior. Motivele mele adevarate sunt ca intotdeauna trebuia sa stau pana pe la 6-7 ( de la 8 dimineata ), aveam 2 fete de care trebuia sa am grija si toate prostiile pe care le faceau ele mi se spargeau mie in cap ( ele erau protejatele sefului si chiar daca incercam sa explic ca eu le-am aratat de 1000 de ori cum sa faca, tot ele aveau dreptate ), niciodata nu mi se recunosteau meritele si intotdeauna aveau ceva sa-mi reproseze, iar banutii...erau foarte putini ( deci efectiv nu eram motivata sa continui sa ma lupt cu morile de vant ).

Poate veti spune ca nu sunt motive serioase...dar efectiv nu mai induram stresul. In fiecare zi venea extrem de nervoasa acasa si nu aveam liniste. Pana s-a enervat al meu sot si mi-a zis ca ne vom descurca cu siguranta, dar el vrea sa renunt la job ca sa-mi gasesc linistea...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunita1983

Mada86 atunci iti pregatim

Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit

Sa te auda DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Katy multumesc
Mirunita Mi se pare ceva atat de departe si de greu de realizat

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Si mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

neata fetele
va doresc o zi linistita si poate vrea saorele sa iasa ca si la capitala ii urat tare

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Mada dar postul e similar cu cel dinainte? motive poti gasi o gramada :ca era prea departe ca nu iti convenea programul stiu eu..in orice caz evita sa zici de rau de fostul angajator

Mergi la inceput