Aspirante optimiste>20ani Felicitari dianalaura !
Raspunsuri - Pagina 10
mirunita1983 spune:
Diana nu te stresa bebe sigur e ok ;uneori doctori mai mult te sperie decit te linistesc
mirunita1983 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mihaelafalt
Inseamna ca a ajuns mirosul de cafea la voi, ce ma bucur ca am fost de folos. Moni imi pare rau de ziua 1, totusi sa fii cu speranta ca exista o noua luna si o noua sansa.De analiza nu stiu exact ce sa zic ca eu nu am facut, asteapta un pic si o sa intre cineva care stie si o sa iti spuna. |
da e bunaaaaaaaaa
mirunita1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucianamoga Neata si de la mine Mersi de cafea Eu declar z2 Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
lasa ca luna viitoare nu o sa mai incapem cu liniutele
mada86 spune:
Buna dimineata fete frumoase!
Am venit sa beau cafeaua cu voi
http://lt1f.lilypie.com/1krjp3.png
lucianamoga spune:
Katy multumesc
Mirunita Mi se pare ceva atat de departe si de greu de realizat
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
mada86 spune:
Diana...fii optimista! Sunt sigura ca bebe e bine. Probabil inca e prea micut ca sa fie vazut. Dar sigur e
mirunita1983 spune:
chiar ca am fost citeva la testat saptamana asta pacat ca declaram z 1 ;totusi nu sint chiar asa dezamagita ca alta data oricum de luna asta o sa incep sa fac teste de ovulatie
dianalaura spune:
Multumesc fetelor de sustinere.
Mihaela, eu de meserie sunt economist, acum lucrez intr-un magazin outlet de electrocasnice, sunt singura, deci eu si prezint marfa, si facturez, si incasez...3 in 1. De torturi m-am apucat inainte de a avea Stefan un an, am zis sa incerc sa ii fac eu un tort, am intrat pe un forum culinar si am invatat pas cu pas tot felul de tehnici si retete. Si uite asa am inceput sa fac torturi la diferite evenimente (din familie). La comanda am facut doar cateva torturi, si ceva prajituri pentru Craciun. Acum ma gandesc ca vin Floriile, si ar trebui sa ii fac ceva tort mamei...dar inca nu stiu ce sa fac, oricum ceva destul de usor (e vorba de decor), ca nu prea am timp. Pentru ziua lui Stefan deja am primit comanda, puiul vrea tort cu Donald Duck, asa ca am o luna la dispozitie sa ma gandesc cum sa il fac. Probabil voi face la fel ca anul trecut, la tortul cu Mickey Mouse. Am pe blog puse poze cu torturi si prajituri, la unele am pus si retete. Sambata trecuta am facut o ciocolata de casa, trebuie sa pun si pe blog reteta si pozele.
Scuze fetele de off topic.
Moni, imi pare rau de Z1, dar macar stii ca imediat te apuci de jap-jap, nu mai tre sa stai in nesiguranta asta.
diana 4+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
mada86 spune:
Fetelor, va rog sa ma ajutati cu un sfat.
Am fost sunata pentru un interviu astazi la ora 14. E o firma mare de lactate din Romania. Problema e ca cunosc o persoana care a lucrat la ei pana in decembrie. Am sunat-o si mi-a zis ca sunt neseriosi in ceea ce priveste salariul. Ca se munceste foarte mult si intotdeauna peste program iar salariul este mic si niciodata nu-l platesc la timp. Cunostinta mea a zis ca salariul pe octombrie l-a luat abia inainte de Craciun...
Si acum nu stiu ce sa fac...
Eram atat de entuziasmata...
RaluCris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 si apropo de lista cos_minutza, cam tragi chiulul angi oare ce o mai face? bibitica? doula cred ca de juma de an nu a mai dat nici un semn, poate e gravi si noua nu ne zice nerama cum o merge cu sarcina? nouans nici ea nu a mai intrat deloc simo, tu ne-ai uitat de tot sorinake??? ralucris? fetelor, haideti la raport ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
buna dimineata si de la mine
eu nu sunt bautoare de cafea dar o sa beau un ceai cu voi astazi
lorena, multumesc ca ti-ai amintit de mine
eu nu am mai scris nimic pe forum perioada asta pentru ca am fost, si inca mai sunt, cazuta foaaaarte adanc in butoi dupa pierderea din februarie
dar sa stiti ca de intrat, intru zilnic pe forum si citesc ce mai povestiti
numai ca eu nu prea imi gasesc cuvintele acum
parca am obosit sa tot sper luna de luna
hai ca m-am lungit cam tare
va pup pe toate fara exceptie si va doresc o zi buna