Aspirante optimiste>20ani Felicitari dianalaura !
Raspunsuri - Pagina 12
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianalaura Multumesc fetelor de sustinere. Mihaela, eu de meserie sunt economist, acum lucrez intr-un magazin outlet de electrocasnice, sunt singura, deci eu si prezint marfa, si facturez, si incasez...3 in 1. De torturi m-am apucat inainte de a avea Stefan un an, am zis sa incerc sa ii fac eu un tort, am intrat pe un forum culinar si am invatat pas cu pas tot felul de tehnici si retete. Si uite asa am inceput sa fac torturi la diferite evenimente (din familie). La comanda am facut doar cateva torturi, si ceva prajituri pentru Craciun. Acum ma gandesc ca vin Floriile, si ar trebui sa ii fac ceva tort mamei...dar inca nu stiu ce sa fac, oricum ceva destul de usor (e vorba de decor), ca nu prea am timp. Pentru ziua lui Stefan deja am primit comanda, puiul vrea tort cu Donald Duck, asa ca am o luna la dispozitie sa ma gandesc cum sa il fac. Probabil voi face la fel ca anul trecut, la tortul cu Mickey Mouse. Am pe blog puse poze cu torturi si prajituri, la unele am pus si retete. Sambata trecuta am facut o ciocolata de casa, trebuie sa pun si pe blog reteta si pozele. Scuze fetele de off topic. Moni, imi pare rau de Z1, dar macar stii ca imediat te apuci de jap-jap, nu mai tre sa stai in nesiguranta asta. diana 4+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007 www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com Buburuza |
ehhh..
la problemele pe care le avem si eu si sotzul....
cred ca tot degeaba...
camcris spune:
citat din mesajul lui Monique77 buna dimineata fetele dragele! Declar ZIUA 1 dar asta e... vroiam sa va intreb vreu sa imi fac cateva analize hormonale analizele pe care ar trebuis a le fac in ziua 3, pot sa le fac in ziua 2? pentru ca azi e joi, maine-i vineri si ziua 3 ar fi sambata si mi le faceam la o amica la un laborator, si nu e sambata acolo are ceva? daca le fac in ziua 2? in rest, va astept la cafea |
te rog nu fi supi, fiecare zi este un nou inceput sa nu ne pierdem speranta, dac te incalzeste cu ceva si eu sunt cu uratii pe cap
referitor la analize cel mai bine ar fi sa intrebi un dr. ginecolog sau sa o rogi pe prietena ta sa intrebe un dr. daca poate, i-mi dau si eu cu parerea ca ar trebui sa se poate face si in ziua 2
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
corina_s spune:
neata feteleee
am venit si eu la cafeluta si sa va las muuuultii de molipsire
imi pare rau ca ati declar zi 1
sa stiti ca va citesc, dar nu am apucat sa mai scriu ceva
seara pic de somn, pur si simplu mi se inchid ochii si nu prea mai apuc sa fac nimic
va pe toate
5+
mada86 spune:
E mai putina raspundere decat la cel dinainte. E de contabil-casier, eu inainte fiind contabil sef.
Da, e buna ideea cu programul...tocmai de asta am intrebat ce raspuns sa dau pentru ca nu vreau sa zic nimic rau despre fostul angajator ( stiu ca nu e bine, desi offfffff cate as avea de zis ).
http://lt1f.lilypie.com/1krjp3.png
mada86 spune:
Moni...nu fi suparici
Cu siguranta se va opri barza si la voi
http://lt1f.lilypie.com/1krjp3.png
lucianamoga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mirunita1983
Luciana tu cum mai stai cu analizele,zcuze daca deja ai zis ca eu cum am zile in care nu pot sa intru deloc recuperez mai greu Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit |
Ieri am primit rezultatele ; sunt f bune ,mersi de intrebare
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
Mihaelafalt spune:
Diana am sa ma uit si eu pe blogul tau de acum poate ma specializez si ii fac si eu niste torturi bunute sotului, ca asa ii mai place dulcele dar sunt fericita ca nu bea si nu fumeaza.
camcris spune:
citat din mesajul lui mirunita1983 si eu Moni tot z 1 eu cind am facut analizele z 3 era duminica si doctorul mi-a zis ca e ok daca le fac in z 4 banuiesc ca e ok si z 2 o sa iti mai zica si fetele Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit |
mirunita1983 trecem noi si peste zilele aste si apoi trecem repede la jap jap de pe dulap vorba liei
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
lucianamoga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
Si mie |
Iar de mana Moni?
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!