Mar-Apr (205) Hai Lalely07!Bv Alina06!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Andreea iti uram sa scapati de colici

mami de fete frumoase MARIA DANIELA si DODO (ANDRA SIMONA) si de ingeras (2008)

Multumim Delia! E si putin constipat si se screme mititelul, mi se rupe sufletul.

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

miki ce pastile pt lactatie iei? vreau si eu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

draga antguess, dupa 2-3 zile de nelohii...azi am avut ca la robinet, mai ales dupa alaptari. am obs ca daca ii dau ambii sani, incepe imediat sa curga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Andreea, chiar intrebam de tine. Inteleg ca de-asta nu te mai prea citim, colici si oboseala mare! In fiecare zi ma rog sa nu aiba puiul colici...
Anaxena, te admir ca muncesti si il ai mereu pe Alex cu tine!
Strumpfi, povesteste-ne de la intalnirea cu mamele, parca azi e?
Simona, bravo pentru energie, si pentru cura de slabire!

Noi am fost azi la control la neonat. Totul f bine, doar cu greutatea suntem un pic lenti, dar ascendenti. Vom vedea si saptamana viitoare. De azi incerc sa-i impun 9 mese pe zi (pana acum papa 8) ca sa poata creste mai bine.

Va pup pe toate

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Andreea, chiar intrebam de tine. Inteleg ca de-asta nu te mai prea citim, colici si oboseala mare! In fiecare zi ma rog sa nu aiba puiul colici...
Anaxena, te admir ca muncesti si il ai mereu pe Alex cu tine!
Strumpfi, povesteste-ne de la intalnirea cu mamele, parca azi e?
Simona, bravo pentru energie, si pentru cura de slabire!

Noi am fost azi la control la neonat. Totul f bine, doar cu greutatea suntem un pic lenti, dar ascendenti. Vom vedea si saptamana viitoare. De azi incerc sa-i impun 9 mese pe zi (pana acum papa 8) ca sa poata creste mai bine.

Va pup pe toate

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin

Imi e asa dor sa va citesc, dar nu am timp, toata ziua cu bebe si culmea in zilele acestea am fost doar eu cu el acasa, dar ne vom reveni sunt sigura, eu una sunt mare, de el imi e foarte mila.

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

miki ce pastile pt lactatie iei? vreau si eu!!!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de Eva, fluturas de 31.03.2011

nasterea in apa

pozici dragute

am luat galafor, galactogil si Mami de la dacia plant..de ultimele ziceam ca au avut efecte net superioare fata de celelalte..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

doamne ce liniste e pe aici....ce fac fetele? nani? ar fi trebuit sa fac si eu ca se culcase pitica dar am profitat sa fac curat in niste dulapuri...si m-am uitat la tanar si nelinistit:))

uite ca vrb de pitica si ii aud glasciorul...:)

Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

dorinut@ - ma bucur ca sunteti bine si ca ati crescut asa frumos; mai aveti putin pana la botez

mandreeac - si sper sa scapati de colici cat mai repede

pisuc - imi pare bine sa aud vesti bune de la neonatolog

37 +

AMR MAXIM 12 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

pupici fetele!

Gai lalely!!!

eu de 3 zile nu mai vad bine...am si ameteli cum va ziceam si nu mai vad bine, nici cu ochelari..tb sa-mi fac timp si de un control dar dupa Paste. Nu am apucat sa ciresc din urma pt ca nu pot
nu ved nici sa ciresc cine ma suna pe tel
Pe matusa inca nu am operat-o..nu au bagat-o in operatie pana nu le-am dat spaga..doctori de rahat,,,,sa speram ca maine o opereaza

Azi am fost cu fata si am facut vaccinul de 2 luni

va pup dulce pe toate

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

pupici fetele!

Gai lalely!!!

eu de 3 zile nu mai vad bine...am si ameteli cum va ziceam si nu mai vad bine, nici cu ochelari..tb sa-mi fac timp si de un control dar dupa Paste. Nu am apucat sa ciresc din urma pt ca nu pot
nu ved nici sa ciresc cine ma suna pe tel
Pe matusa inca nu am operat-o..nu au bagat-o in operatie pana nu le-am dat spaga..doctori de rahat,,,,sa speram ca maine o opereaza

Azi am fost cu fata si am facut vaccinul de 2 luni

va pup dulce pe toate

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Multa sanatate matusii tale. Sunt convinsa ca o sa fie o operatie reusita.
Mada eu cred ca si de la dieta ai probleme cu vederea...

Legat de vaccin, i-ai facut doar vaccinul din schema clasica sau si Synflorixul (cel pt rotavirus)? Noi tb sa facem pe 26 cele de 2 luni si medicul mi-a recomandat sa fac Synflorix-ul la 3 luni...desi eu as fi vrut tot la 2 luni.

Mergi la inceput