Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***319***
Raspunsuri - Pagina 8
Monnvas spune:
Hello.
Sunt la curent, puteti sa-mi dati extemporal.
Si noi suntem corupti cu desene, da' rau de tot: aristocats, frumoasa si bestia, mulan - cam toata gama disney, dar numai melodiile -, mickey, donald si... Bugs Bunny! Nu stiu cum de ii place asta, fiindca se bazeaza in general pe glume de limbaj si le vede in engleza, da' gusturile omului... Acasa i le puneam numai seara (daca ar fi dupa el ar fi nonstop), la masa de seara, dar acum uneori le scapam si la pranz, cand nu il pot convinge sa sada locului. Iar cand ramane cu tati iarasi are o extraportie...
Dau o bere cu aroma de cirese, ca e ziua lui tati.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
Monnvas spune:
Pupam Micsunica si mamica din dotare, sa treaca buba! Si fetele glumete, mama ce m-am distrat!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 cu trenuletul cu sine si toate alea nu cred ca este cum de dat gres - daca nu la copil, la parinti garantat ca va fi fff apreciat |
Da-da, noi avem "Thomas at echo cave set" si... inca un "circuit", ala nu mai stiu cum se numeste, dar amandoua sunt cumparate pentru ta'su. Ii plac si Adelei, mai shuteshte locomotiva cand trece pe langa ea... pisiciii nu-i prea plac. Ele sunt considerate "3+", pentru astia mici am vazut niste kestii dragutze cu un Thomas care canta si scotea baloane, altul in care se bagau forme cam ca la "borcanul formelor de biscuiti"... Astea sunt mai mari decat "seturile", care au piese relativ mici.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
citat din mesajul lui Monnvas Si noi suntem corupti cu desene, da' rau de tot: aristocats, frumoasa si bestia, mulan - cam toata gama disney, dar numai melodiile -, mickey, donald si... Bugs Bunny! Nu stiu cum de ii place asta, fiindca se bazeaza in general pe glume de limbaj si le vede in engleza, da' gusturile omului... Acasa i le puneam numai seara (daca ar fi dupa el ar fi nonstop), la masa de seara, dar acum uneori le scapam si la pranz, cand nu il pot convinge sa sada locului. Iar cand ramane cu tati iarasi are o extraportie... Dau o bere cu aroma de cirese, ca e ziua lui tati. |
La multi ani, tati de injiner Chiti!
Si noi suntem fani desene (si aia mici si aia mari ) Cel mai mult ii plac Timmy Time (aka titi-tai), pe locurile urmatoare: Strada Sesame, Monky see, Monkey do, Pocoyo, Micky Mouse... Acum de cand cu cursurile prelungite nu prea mai are cand sa le vada, decat dimineata un pic de Clubul lui Micky Mouse, cat sta pe olita si seara te uitam la titi-tai cand e prea nervoasa pentru orice alta activitate.
Pisik06 spune:
Hello!
Iar sunt franta. Maine stau cu Ana acasa, chiar sunt curioasa daca e mai obositor ca la serviciu
In privinta TV-ului, si Ana se uita, cand e la gradi mai putin, mai mult in week-end si poate seara f putin. dar acum, ca sta acasa se uita cam o ora adunata pe zi cred. In week-end cam tot asa. Ii mai tai eu macaroana, ca daca ar fi dupa ea...Preferatul e de departe Mickey Mouse Clubhouse. Ii mai place sa se uite si la Mimac (alias Minimax), la submarinul Oli, Cayeux (daca asa s-o scrie) si in general la ce prinde, dar nu o pasioneaza multa vreme.
Am fugit ca a venit pisicu, a dus-o pe mama acasa. Va pup!
Mami de minune mica
Timi07 spune:
citat din mesajul lui Gianina34 pupacim si spunem La multi ani! ghiocelului de Timi07 - Sarah Ioana Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 2 anisori |
multumim pt urari, sa va dea Dumnezeu inzecit
Am ajus acasa tarziu de la "distractii" asa ca va servesc mai pe seara cu tort de cioco si champagne.
Acces la net am foarte limitat dar le urez tuturor colegilor de grupa la multi ani si o copilarie cat mai frumoasa, la toata lumea.
denisamada spune:
citat din mesajul lui Pisik06 In privinta TV-ului, si Ana se uita, cand e la gradi mai putin, mai mult in week-end si poate seara f putin. dar acum, ca sta acasa se uita cam o ora adunata pe zi cred. In week-end cam tot asa. Ii mai tai eu macaroana, ca daca ar fi dupa ea...Preferatul e de departe Mickey Mouse Clubhouse. Ii mai place sa se uite si la Mimac (alias Minimax), la submarinul Oli, Cayeux (daca asa s-o scrie) si in general la ce prinde, dar nu o pasioneaza multa vreme. |
E Caillou. Si noi ne mai uitam la el cand il prindem.
denisamada spune:
Am mai urcat pe picasa cateva pozulici, daca doriti sa ne (re)vedeti!
Ziua Adelei contra-ataca (adik pe 5, kiar de ziua ei): https://picasaweb.google.com/adelamarisastroie/2AniCuAdela?authkey=Gv1sRgCKKmpvbphMqShgE#5595458110980716242
Poze "oficiale" de la Botezul lui Sebastian:
https://picasaweb.google.com/adelamarisastroie/BotezSebastian?authkey=Gv1sRgCLTkgNj0yI6jSQ#5595458740093513250
Si initiem albumul "2+", cu subtitlul: "Viata la tara": https://picasaweb.google.com/adelamarisastroie/2ani?authkey=Gv1sRgCI2xw_2UyNK9Sw#5595458556866945906
Denisa-Madalina fericita de http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042" target="_blank"> Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank">http://www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
inapreda spune:
La multi ani fericiti alaturi de familia-ti frumoasa, tati de injiner!
O pupam si pe mami!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Cu tv-ul am inteles; vad ca nu-i nimeni la noi la club "mai catolic decit papa"; si, si daca nu era asa, zau daca incercam sa-i stric "bunul" obicei feciorului meu! Nu consider ca abuzeaza si se distreaza de numa'!! La fel ca si Lucosu' si el face niste asocieri de-ti sta mintea-n loc! In plus, si eu sint -din vremurile "Albumului Duminical!- mare fan Tom si Jerry
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani