Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***319***
Raspunsuri - Pagina 7
Gianina34 spune:
dimineata la 7 incepe barnei si prietenii pe jim-jam si tine 25 minute - in general se uita ca ii place ffff mult (si asa apuc si eu sa ma spal/imbrac/aranjez cat de cat dimineata)
iar seara la culcare mai vizionam la cerere un episod (ca am ajuns sa le inregistrez in fiecare dimineata)
in rest, cad venim de la gradi, ca sa apuc sa-i pregatesc mancarea, mai vede ceva pisi (tom si jerry)
la noi, trenuletele cu sine , statii si alte-alea probabil ca va fi cadoul de craciun
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
Anaan spune:
Salutare!
Ina, Andrei se uita, adunat, cam o jumatate de ora- patruzeci de minute/zi. Se uita la "cane" si la "sene"- adica la reclame si la filmuletele de la Superbebe, inainte sa se culce. Cam atat. La desene animate in adevaratul sens al cuvantului nu se uita. Am observat ca e mai entuziasmat de imaginile reale ( cu caini, copii etc.) decat de desenele animate. Cred ca de la filmuletele alea de la superbebe i se trage, ca acolo sunt filmari cu copii si animale, combinate cu desene animate.
Gianina, sa treaca buba!
Simplyana, am admirat Lucosul cel cool. M-au amuzat pozele cu intrarea prin efractie in gradina!
fetele glumete: Ada si Ilinca!
Pisigri, succes!( de-o mai fi de actualitate urarea mea)
Pisik, asa, fiti cuminti, stati la caldurica, sa fiti in cea mai buna forma in weekend!
Gianina34 spune:
m-am aplecat dupa niste hartii si mi s-a rupt crusta de-abia prinsa pe ranile de la genunchi de mi-a trecut sangele prin bandaje
dimineata am apucat sa-mi cumpar de la farmacie rivanol (ieri l-am folosit pe cel care-l aveam in casa, expirat), baneocin pudra si niste plasturi chirurgicali
ar mai fi ceva de foolosit sa-mi treaca mai repede?
avem 2 anisori
Bianca2503 spune:
Si noi ne uitam la monitor (ca TV nu avem). Ne uitam la muzici ingeneral. E fan QUEEN. Are si chitara acum si imita tot. Il recunoaste si pe Freddy la radio cand e cate o melodie Queen (la noi sta radioul mai mult pe Guerrilla, Rock FM si City FM). Se mai uita si la desene cu: Teletubbies, niste pinguini si la filme cu masini, avioane, masini de gunoi.
Este si mare fan Ratatouille, Wall E si Cars. Cars e favorit. Nu va imiginati ca sta cu ochii beliti inmonitor toata ziua. Ca mai avemsi alte treburi. Dar o ora si un pic (adunate) tot petrece in fata monitorului intr-o zi.
inapreda spune:
Nici Ian nu sta mai mult de o ora adunat pentruu ca, vorba Biancai, avem si alte treburi de facut
Am adresat intrebarea pentru ca m-au pus pe ginduri neshte mamici care considera tv-ul -fie si in doze mici- mai nociv decit zaharul si abuzul fizic
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Floric spune:
Rares se uita la tv adunat cam o ora pe zi, cu aproximatie zic caci sunt zile cand nu il atrage, si la tv adaug si youtube. La tv se uita pe bbtv, dimineata cand se trezeste, cat sta pe olita priveste pe minimax ca e un desene cu animalutze, cu un cocos (pe asta l-am retinut ca ma pune sa il caut mereu, imi aduce telecomanda de 10 ori pe zi, degeaba ii explic eu ca doar dimineata la pipi vine cocosul). Apoi uneori dupa amiaza cand ma vede pe mine la calc vrea "ciu, oan" si "tutuuu". Adica pe iutub. O numaratoare in engleza, si apoi un filmulet cu un elefantel care se plimba cu o masina si ne prezinta animalele.
Cat despre vreme...eu ma simt in Canada. Deja eu am revenit la pulovere. Si lui Rares dimi (caci am fost la analize dimi) i/am scos geaca de iarna.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
simplyana_m spune:
Si noi suntem compromisi , Luca sta chiar si 2 ore adunat uneori (rar, dar o comite), in timpul zilei sta cate putin, cu mine impreuna, la desene (la tv doar la Pocoyo si mai unul cu o maimuta, restul PC) sau clipuri muzicale pt pici, ca se plictiseste si se duce intr-ale lui. Dar seara se cam lungeste, isi bea laptele la mine in brate, uitandu-se la Peppa Pig sau Bernard, apoi il duc in pat, numaram, cantam, fuge din pat si cere iar desene, se uita un pic, il duc iar in pat, sta un pic si fuge iar, si tot asa....
http://www.lucamic.blogspot.com/
simplyana_m spune:
Si eu nu gasesc asa de nociv privitul la TV/PC, cel putin atata timp cat nu se uita random, ci la emisiuni potrivite varstei, nu-l las cu TV pe post de doica (Luca nu sta direct pe scaun la TV, sta pe mine si eu pe scaun), etc. Pe langa faptul ca se distreaza, mai si invata una-alta de acolo, acum o luna jumate i-am luat o carticica, unde era reprezentat desertul printr-un cactus (doar forma, fara tepi) pe fond galben, iar Luca, la prima vizionare a zis "au!". La vremea respectiva "au!" era strict pt intepaturi, gen barba lui tac-su sau acele de pin. Insa el vazuse un episod cu Bernard care cade in niste cactusi. Si cum el nu vorbeste, nu comenteaza scenele, am avut un soc sa realizez cat si cum pricepe el de fapt din toate alea, si eu n-am habar!
simplyana_m spune:
Gianina, io pt rani superficiale folosesc doar tinctura de propolis sau bitter facut de o matusa (la adulti), si ulei de musetel (la copil, ca nu doare). Asa ca nush...
Gianina34 spune:
simplisorile - ma doare de mor dar ma gandesc ca daca mi-as pune ceva alcoale din propolis/bitter cred ca m-as arunca pe fereastra de-a dreptul
noroc ca fug acasa ca deja mi se prelinge sangele pe ciorapi
avem 2 anisori