Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***319***
Raspunsuri - Pagina 6
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplyana_m Chato, si noi luam Lucosu'n magazin, dar el se joaca cu toate 5 min, si asta e tot! N-avem timp fizic suficient sa probeze el toate alea, si apoi sa mai si revina la unele, ca sa ne dam seama ce l-ar interesa spre achizitionare. Si e inca negraitor! Asa ca revin: n-are nima' tren? |
Noi avem, dar nu pt copil, pentru ta'su!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
bebe_shtrumf spune:
il am pe Thomas,insa este doar locomotiva ..fara vagoane, si este ff incantata Ariana de el, cand e ciuciu, cand tenu, si plus ca mai sunt niste forme care-i intra lui THomas in partea dorsala.(inima, romb si patrat de diferite culori, din desene animate)
eu zic ca un tren e mereu binevenit in casa omului.
va doresc cat mai multe vagoane si cu sine, ca sa fie mai real, nu? uuuuuuuuuuuuuu ciuciciuicuciu
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"-25.02.2009
Floric spune:
Gianina, zi drept ca nu stiai ce cadou sa ii mai faci fetei si te-ai impiedicat in ganduri
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
inapreda spune:
Pisigri, cred ca am intrat prea tirziu pentru spirala dar stiu sigur ca am pentru ce sa te felicit: pentru fetita ta perfecta si "pacalicioasa"
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Gianina34 spune:
citat din mesajul lui Floric Gianina, zi drept ca nu stiai ce cadou sa ii mai faci fetei si te-ai impiedicat in ganduri Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
floricule, eczact invers - nu stiam ce cadouri sa mai ascund sa-i dau si la pasti ca a primit cate o sacosica de la fiecare copil (deci cred ca vre-o 10-11) plus ale noastre
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
Gianina34 spune:
cu trenuletul cu sine si toate alea nu cred ca este cum de dat gres - daca nu la copil, la parinti garantat ca va fi fff apreciat
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
inapreda spune:
Gianina, descrierea zilei de ieri suna bine; de abia astept sa vad dovezile! sa treaca buba.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Lui Ian ii place "U" (trenuletul Thomas); si eu vreau sa-i iau unul original; are acasa o copie fara baterii Dar n-am zis nimic pentru ca inca nu am inceput documentarea; stiu de cind am fost la Cluj ca "U"-ul asta e costisitor ca tre' sa-i faci colectie si vreau sa vad putin cu ce anume se incepe la virsta asta; daca stie cineva, sa-mi zica si mie
La cerere, ii pun filmuletze pe Youtube.
Ai vostri se uita la tv? Cit de mult e "prea mult"? Ian se uita zilnic dar in reprize scurte. Sint mamici care considera ca, la virsta asta, nu e ok sa se uite DELOC la tv. Voi ce parere aveti?
La noi, oricum, zarurile sint aruncate pentru ca are zilnic reprize de Thomas sau de Tom si Jerry.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
anamariame spune:
citat din mesajul lui inapredaLa noi, oricum, zarurile sint aruncate pentru ca are zilnic reprize de Thomas sau de Tom si Jerry.Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |