Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***319***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Gianina, bephanten antiseptic se poate da pe rani deschise.

Tv inca nu servim, nu-l intereseaza desenele, se uita doar daca e deschis tv-ul in timp ce-i dau laptele. Era fan video-uri in care cantau sau dansau copii, dar s-a saturat de ele, acum e mare fan filmulete cu el. La culcare primeste aparatul foto si se tot uita pana i se face somn.

Bebe strumph, nu te supara, uite o . Eu nu mai tin minte nici cand am avut ultima menstruatie (si a durat 5 zile), crezi ca mai stiu cand, cum si unde? Eu din ce am observat la cunostintele mele, femeile care domina relatia, cel putin in perioada cand raman insarcinate, au fete. Ti-am mai dat o varianta de studiu pe langa cele cu schimbatul sangelui, pozitiile si momentul fata de ovulatie.

Admirat si Adela, cornulet cu mac!

A si sa nu uit, la multi ani Sarah, pui frumos de Timi! Poate ne mai da mami poze de revista cu fetele frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Si fara nici o legatura cu nimic: va place Mirabela Dauer?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
Si noi suntem fani desene (si aia mici si aia mari ) Cel mai mult ii plac Timmy Time (aka titi-tai), pe locurile urmatoare: Strada Sesame, Monky see, Monkey do, Pocoyo, Micky Mouse...

si noi la fel + mai nou trenul Chuggington de la ziarul libertatea

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Noi sintem pasnice, cu MM Cluhouse si Mickey, Donald, Pluto. Si Cartea Junglei. Se uita le ele in timp ce papa.

Multam pt spirala, a iesit bine in final. Eu am ramas cu niste nemultumiri, insa... ma rog, am mai dat unul la spate.

Afara e o vremeeeeeee . Dau in depresie de tot.

Ilinca mi s-a parut putin ragusita iesi si azi dimineata. I-am dat Oscillo, i-am lasat ceai de tei si cimbrisor cu miere si lamiie si indicatii sa i se faca o limonada. Nu ma lasa deloc sa o fisii in git cu nimic, de cind i-am fisiit un tantum o data si desigur ca i-a displacut total.
A, si i-am pus in nas cam o caruta de colargol, ca sa ii curga pe git sa i-l dezinfecteze. La mine a fost eficienta metoda...
Sper sa nu o scap la vale

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata,

pupacim si tati de injiner
kea- am retinut bepantenul antiseptic, voi cauta la farmacie (ca aseara am crezut ca mor de-a dreptul cand mi-am smuls bandajele lipite/sudate de rana)
admirat adelakele ultra-mega dulcel
pisigriule asteptam raportul la operatiunea de ieri

ieri am fost la revizie: concluzia - bebelake sanatos, 94 cm (la masuratoarea lor ca acasa are mai mult) si... 13 kg(si aici comentez ca era dupa ce mancase un castronel cu mancare -estimez vre-o 350-400 gr + o para mica) ceea ce este absolut fantastic pentru noi care... ne stiti cum am fost si suntem

aaa, si vin cu cafeaua, bine-nteles

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

pisigriule - da-i homeovox pisilincai

avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Kea deci mi-ai mai dat o idee.ok

astazi incalzirea caci maine am program de shmotru, asta asa ca sa imi fac de lucru, oricum plekam de acasa, nu e murdar, si ca sa termin si covoarele, sunt noi lasa ca merge sa se desire

de TV da si Ari se uita pe MInimax, Tom si Jerry, donald, youtube ca na acolo sunt si bebelusi care fac partzuri si toate cele.
cam o ora da vizioneaza, iar dimi pe olitza este doar Utv.
sper sa mai iau din colectia Thomas ceva, asta i l-a adus Mos Craciun, Iepurasul nu stiu, probabil dc as gasi o casuta cu POPOE(fan hipopotam e fi-mea), as fi prietena ei pe viata

hai ka e tare neagra si / sau dulce !asta nu pot sa ma bag in gusturile voastre

Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"-25.02.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

da (e in repertoriul prestat in fiecare seara la culcare)

avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mirabelutza are toate discurile frumoase, la ea as asculta tot, nu e genul de artist care sa scoata un hit si gata restul sa fie mai slabutz.
cum e ea plinutza , asa e si cariera.
plus ca mi-a alinat sufletelul cand s-a aliat cu Raul.
deci mi-s pace pace pace

Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

DAAAAAA, si MIhaela Runceanu si Cotabita si Phoenix si Angela Similea si Laura Stoica si si si si sunt fan muzica romaneasca usoara.

Nu imi place Corina Chiriac!

Mergi la inceput