Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***319***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Si fara nici o legatura cu nimic: va place Mirabela Dauer?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mirabelutza are toate discurile frumoase, la ea as asculta tot, nu e genul de artist care sa scoata un hit si gata restul sa fie mai slabutz.
cum e ea plinutza , asa e si cariera.
plus ca mi-a alinat sufletelul cand s-a aliat cu Raul.
deci mi-s pace pace pace

Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"-25.02.2009

Mie Raul asta mi se pare un fel de Fuego...si cand ii aud vomit.

Imi place MIrabela de pe vremuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

https://picasaweb.google.com/micusspicus/20110415?authkey=Gv1sRgCJKVkpiXgdvzoAE#

mai am 2 filmulete cu operatiunea cantat LMA si suflat in lumanare si cu jocurile initiate de zana dar vad ca nu s-au incarcat , mai insist

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

https://picasaweb.google.com/micusspicus/20110415?authkey=Gv1sRgCJKVkpiXgdvzoAE#

mai am 2 filmulete cu operatiunea cantat LMA si suflat in lumanare si cu jocurile initiate de zana dar vad ca nu s-au incarcat , mai insist

avem 2 anisori

Foarte furmu pozele. Sa-i lasi parul sa creasca pentru cred ca ar avea niste bucle

Mergi la inceput

bianca - si eu imi doresc bebelakele cu parul lungut ca intr-adevar ar fi numai buclisoare dar ce sa fac daca noi inca transpiram mult la cap si am stresul cu racelile, plus ca nu suporta sa stea cu pufuleti/clamite prin par (in max 10 minute si le smulge din par) iar la baie era un cosmar uscatul parului cu feonul
a avut mana buna coafeza care a tuns-o ca vad ca i-a crescut tare repede; iarasi are parul pe gat iar in farful capului pot sa-i fac o arteziana

avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Gianina, la farmacie mi-or zis ca nu am voie sa ii dau asa mica, homeovox. Ca am intrebat cum sa-l administrez....si mi-a taiat macaroana.

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

homeovoxul mi l-au recomandat 2 medici homeopati inca de la 1 an asa ca noi folosim cu ffff mare efect mai ales daca-i dau lde la primele semne

avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Pai zi-mi si mie cum sa i-l dau te rog, ca nu ma lamuresc....
Am citit acuma si de broncho-vaxom. ce zici, sa ma bag?

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

eu am zdrobit cate o pastiluta intr-un servetel, am amestecat praful cu putina apa si i-am dat sa bea cu paharelul
acum de cateva zile ii dau put si simplu farmiturile alea cu lingurita si le mai sparge ia in dintisori si le inghite
asta-i tehnica
de incercat sa respecti pauza de fara mancare/lichide jumatate de ora inainte si dupa si uite-asa reusesti sa-i dai de 4-5 ori pe zi

avem 2 anisori

Mergi la inceput

cu bronho-vaxomul nu ma bag ca noi am facut synflorixul pt pneumococi
dar ce pot sa spun e ca la noi a facut minuni first defense - cu asta am reusit eu sa o tin apta de gradi de o luna jumate incoace (bine - a nu se intelege ca nu ne-am mai virusat ca fiecare wk il avem asigurat ca si distractii, insa ne facem bine tare repede asa ca lunea suntem apte)
acum termin a doua sticluta si iti spun cu mana pe inima ca parca-i alt copil (si nu-i vorba ca si-a facut imunitatea, ca o cunosc doar ca altfel ne luptam acum si trecem peste)

avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Halou!
Sunt in vacantza!!!!!!!
Asa-i, Anaan, ce bine e?:))))
Legat de desene, stiti bine ca Phiphi se uita, are preferintze pe care le tot alterneaza, de ex. 2 luni nu mai suporta deloc baby einstein apoi le vrea iar si se amuza de numa, rade de se shushu pe ea, noroc ca n-am inceput operatiunea olitza:))) (chiar, mai e vreo mama delasatoare ca mine care n-a inceput aceasta operatiune?) Asa ca da, Sophia daca arata laptopul, trebuie sa-l deschidem, nu-i loc de negociat:))) Ce sa va zic, nu m-ascund dupa deget, sdunt zile in care poate se uita 20 de minute la ceva pe laptop si sunt zile in care poate ca insumat are si 3 ore (desi n-am calculat, dar daca se uita dimineatza la vreo 20 de minute de Tom si Jerry...apoi la un baby-einstein...apoi la videoclipurile ei preferate...tot ce e posibil ca de-a lungul unei zile sa se stranga 2 ore...poate chiar 3?! Daca e foarte nashpa afara si n-are nici chef de somn de pranz, tot ce se poate! Dar de multe ori desenul e doar fond sonor si ea de fapt sta in kur si rasfoieste carti si ma-ntreaba:"ciii shiii?!" Si mai nou are o noua intrebare:"ata?..." Deci Sophiphi e cu vorbitul undeva pe langa Luca si Keutzu si probabil dintre fete e cea mai...non-vorbitoare
Cuscra, dar ce-ti veni cu Mirabela?:)) Mie nu-mi place, adica n-am io treaba ei; cand eram mica imi placeau toate "divele muzicii usoare romanesti" si ma trezesc si acum urland prin casa "voooooooi cantaaa, pentru mileeeniul 3" sau "o ultima tigaraaaaaaaa/ uitata intr-un coltz pe etajeraaaa"...:))) Probabil ca au voci bune doammnele, dareu nu as mai asculta de buna voie si nesilita de nimeni. Totusi la Mirabela imi place ca e mare iubitoare de caini!!

Mergi la inceput