Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***319***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Halou!
Sunt in vacantza!!!!!!!
Asa-i, Anaan, ce bine e?:))))
Legat de desene, stiti bine ca Phiphi se uita, are preferintze pe care le tot alterneaza, de ex. 2 luni nu mai suporta deloc baby einstein apoi le vrea iar si se amuza de numa, rade de se shushu pe ea, noroc ca n-am inceput operatiunea olitza:))) (chiar, mai e vreo mama delasatoare ca mine care n-a inceput aceasta operatiune?) Asa ca da, Sophia daca arata laptopul, trebuie sa-l deschidem, nu-i loc de negociat:))) Ce sa va zic, nu m-ascund dupa deget, sdunt zile in care poate se uita 20 de minute la ceva pe laptop si sunt zile in care poate ca insumat are si 3 ore (desi n-am calculat, dar daca se uita dimineatza la vreo 20 de minute de Tom si Jerry...apoi la un baby-einstein...apoi la videoclipurile ei preferate...tot ce e posibil ca de-a lungul unei zile sa se stranga 2 ore...poate chiar 3?! Daca e foarte nashpa afara si n-are nici chef de somn de pranz, tot ce se poate! Dar de multe ori desenul e doar fond sonor si ea de fapt sta in kur si rasfoieste carti si ma-ntreaba:"ciii shiii?!" Si mai nou are o noua intrebare:"ata?..." Deci Sophiphi e cu vorbitul undeva pe langa Luca si Keutzu si probabil dintre fete e cea mai...non-vorbitoare
Cuscra, dar ce-ti veni cu Mirabela?:)) Mie nu-mi place, adica n-am io treaba ei; cand eram mica imi placeau toate "divele muzicii usoare romanesti" si ma trezesc si acum urland prin casa "voooooooi cantaaa, pentru mileeeniul 3" sau "o ultima tigaraaaaaaaa/ uitata intr-un coltz pe etajeraaaa"...:))) Probabil ca au voci bune doammnele, dareu nu as mai asculta de buna voie si nesilita de nimeni. Totusi la Mirabela imi place ca e mare iubitoare de caini!!

Mama delasatoare:))
Noi nu facem la olita si nici nu cred ca o sa facem vreodata. L-a vazut pe var'su, Radu, cum face caca si pipi la olita lui si deatunci imi spune ca Radu face acolo, el nu!

cred ca o sa iau reductor pentru vasul de wc. Partea tare este ca el cand face caca se duce dupa un stalp. Sista acolo ascuns si ne zice sa ne intoarcem sa nu il deranjam. Ok! Intr-o zi intra peste Robert in baie. Si Robert ii spune s aia olita sa faca caca. La care Vladimir il ia de mana si ii spune sa mearga la stalp sa faca si el caca la stalp:))

Voi canta pentru mileniul trei imi place si mie. Adica nu stiu daca imi place, dar ma surpind cantand-o prin casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

astazi facem rost de tort de la Rodica2008 si de la Pikka
asa ca pupacim si spunem La multi ani! ghioceilor nostri: Andrei Florin si Mariuca

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Cuscra, noi inca nu am avut NICI O TENTATIVA de a folosi olita si inca nici nu ne grabim Vreau sa ne antrenam direct la wc cu reductor dar sa dea caldura. Sincer, eu astept sa vad vreun semn din partea lui dar inca...'nica! Trage apa la wc de nshpe mii de ori, se joaca en gros la bideu dar nu vad nici o urma de interes in a folosi wc-ul in scopul pentru care a fost creat!

Cu Mirabela ce-mi veni? Mie imi place de multa vreme si eram curioasa daca numai eu am gusturi "comuniste" in materie de muzica. Singura piesa a ei pe care, efectiv, nu o suport e taman "fotoliul din odaie". Si mie imi plac Runceanu, Similia, Spataru si ii ascult cu placere ORICIND. Uneori, am chef si de un...Aurel Tamas Imi place piesa "eu te-am iubit".

Sa stii insa ca si din "tari straine" tot muzica veche imi place: Ottis Reding, Aretha Franklin, Abba, Beatles, Elvis, BZN , lUCIO Dalla, Celentano, rOY oRBISON, bOB mARLEY sau mai "tinerii" Sting, Rolling Stones ETC

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Am vazut pozici frumu' cu Adelake si Micsunica iar acum maninc fasole cu muuuuuuuuuuuult usturoi De cind am auzit-o pe Ramona povestind de fasole frecata, am avut apa-n gura dar imi era lene sa fac. Azi am pus-o la fiert cu toate cele si am plecat cu Ian afara; cind m-am intors era fiarta si i-am facut doar ultimele "retusuri"; a iesit o minunatie. Daca vreti, am un oloi plin ca nu mai fac degraba!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Dada, bine ca mi-ai amintit, in sfarsit am vazut muuuulte poze cu Micsunica cea buclata. Pe Adelake o admir zilnic pe FB
Dar ce fasole ai facut cu usturoi? Eu nu stiu daca am mai mancat fasole cu usturoi, numai cu ceapa. Mie in general mancarurile cu usturoi nu-mi cad bine. De mujdei ce sa mai zic, nu pot pune gura pe asa ceva. Singura chestie care chiar imi pica bine sunt cartofii fierti cu un pic de usturoi si ulei de masline.

Mergi la inceput

Cartofii aia de cae zici sint o nebunie, vorba aia "sa-ti alungi copiii de acasa si sa maninci singur" Cind e sezon, mai pun si ridichi

Am facut un fel de iaahnie ca nu-i frecata dar nu-i nici iahnie; e...mincare de fasole cu usturoi: am fiert fasolea cu ceapa, morcovi, telina (primele 2 ape se arunca). Dupa ce au fiert, intr-un alt castron/oala se caleste o ceapa pina devine aurie; se trage de pe foc si se dau prin presa vreo 3, 4 catei de usturoi; se adauga morcovul fiert dat pe razatoarea mica; boia optional; se adauga fasolea si inca 3, 4 catei de usturoi; eu am "batucit-o" dar foarte putin ca "ala" de facut piure; la sfirsit am adaugat piper si patrunjel; Asa am facut-o azi; fasolea nu o fac niciodata de 2 ori la fel (de fapt, nici o mincare nu-mi iese la fel) pentru ca ma orientez la fata locului in functie de ce am prin casa

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Sal'tare!

Intru rapid de la serv,am vazut pozicile cu Lucosu' la maneca scurta, Micsunica sarbatorita si bineinteles pozele Adelei de la ziua ei de nastere, superrrr!

Geanina, pupi ca sa treaca buba!

Monnvas, LA MULTI ANI! sotului

Simply, noi avem tren cu sine, dar acum o jumate de an Ianis il lua de pe sine si ma enervam eu ca nu-l lasa sa mearga. Acum se joaca doar cu locomotiva.

Inapreda, Ianis imi cere "desene, tu-tu!" adica Thomas. In general nu se uita prea mult

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Daaaa, Ilincule, vacantaaaaa! Sper sa mai respir si eu, ca in ultimul timp sunt extenuata. Oricum, maine ma "distrez" cu maretul examen de la curs...

Vazut poze cu Micsunica-n sarbatoare, tare dragalasa si m-am bucurat s-o vad zambind, ca ea nu ne prea invredniceste cu mutrite amuzate.Aaa, Gianina, te-am vazut atentand la tortul fetei!

Si-n repertoriul meu e la loc de cinste "voi canta pentru mileniul treeeei",ba ma mai trezesc fredonand si "am cravata mea, sunt pionier". Io muzica usoara romaneasca ascult la radio in bucatarie si bag niste cantari, de-si ia Andrei jucariile si pleaca! Mai nou, m-au apucat nostalgiile dupa copilarie, asa ca-s mare amatoare de Anda Calugareanu, Mihai Constantinescu si de "muzici" din "Maria Mirabela" sau "Veronica".

La multi ani, tati de Cristi si sot de Monnvas!( sper sa se accepte si cu intarziere!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Pe frontul "Olita" nici noi n-am inceput atacul...deloc, deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Fetele, voi v-ati vopsit in timpul sarcinii? Eu la Keutu nici n-am conceput sa o fac, dar acum am intrebat dr si cica cu vopselele de acum e ok. Dar eu tot nu-s chiar impacata cu ideea, asa ca mi-am luat un nuantator la care ma uit lung si tot nu-s convinsa ca-l folosesc.

M-am spiralat si pt pisigri in timp util, m-am tot gandit si la Mihaela, dar seara cand sa scriu uit mai tot. E drept ca multe mesaje la scriu inca intre oglindiri in buda Am impresia ca in afara de paine cu unt, nimic nu poate ajunge in stomac.

Mergi la inceput