Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***319***
Raspunsuri - Pagina 10
Bianca2503 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bebe_shtrumf
Mirabelutza are toate discurile frumoase, la ea as asculta tot, nu e genul de artist care sa scoata un hit si gata restul sa fie mai slabutz. cum e ea plinutza , asa e si cariera. plus ca mi-a alinat sufletelul cand s-a aliat cu Raul. deci mi-s pace pace pace Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"-25.02.2009 |
Mie Raul asta mi se pare un fel de Fuego...si cand ii aud vomit.
Imi place MIrabela de pe vremuri.
Gianina34 spune:
https://picasaweb.google.com/micusspicus/20110415?authkey=Gv1sRgCJKVkpiXgdvzoAE#
mai am 2 filmulete cu operatiunea cantat LMA si suflat in lumanare si cu jocurile initiate de zana dar vad ca nu s-au incarcat , mai insist
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 https://picasaweb.google.com/micusspicus/20110415?authkey=Gv1sRgCJKVkpiXgdvzoAE# mai am 2 filmulete cu operatiunea cantat LMA si suflat in lumanare si cu jocurile initiate de zana dar vad ca nu s-au incarcat , mai insist Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 2 anisori |
Foarte furmu pozele. Sa-i lasi parul sa creasca pentru cred ca ar avea niste bucle
Gianina34 spune:
bianca - si eu imi doresc bebelakele cu parul lungut ca intr-adevar ar fi numai buclisoare dar ce sa fac daca noi inca transpiram mult la cap si am stresul cu racelile, plus ca nu suporta sa stea cu pufuleti/clamite prin par (in max 10 minute si le smulge din par) iar la baie era un cosmar uscatul parului cu feonul
a avut mana buna coafeza care a tuns-o ca vad ca i-a crescut tare repede; iarasi are parul pe gat iar in farful capului pot sa-i fac o arteziana
avem 2 anisori
pisigri spune:
Gianina, la farmacie mi-or zis ca nu am voie sa ii dau asa mica, homeovox. Ca am intrebat cum sa-l administrez....si mi-a taiat macaroana.
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Gianina34 spune:
homeovoxul mi l-au recomandat 2 medici homeopati inca de la 1 an asa ca noi folosim cu ffff mare efect mai ales daca-i dau lde la primele semne
avem 2 anisori
pisigri spune:
Pai zi-mi si mie cum sa i-l dau te rog, ca nu ma lamuresc....
Am citit acuma si de broncho-vaxom. ce zici, sa ma bag?
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Gianina34 spune:
eu am zdrobit cate o pastiluta intr-un servetel, am amestecat praful cu putina apa si i-am dat sa bea cu paharelul
acum de cateva zile ii dau put si simplu farmiturile alea cu lingurita si le mai sparge ia in dintisori si le inghite
asta-i tehnica
de incercat sa respecti pauza de fara mancare/lichide jumatate de ora inainte si dupa si uite-asa reusesti sa-i dai de 4-5 ori pe zi
avem 2 anisori
Gianina34 spune:
cu bronho-vaxomul nu ma bag ca noi am facut synflorixul pt pneumococi
dar ce pot sa spun e ca la noi a facut minuni first defense - cu asta am reusit eu sa o tin apta de gradi de o luna jumate incoace (bine - a nu se intelege ca nu ne-am mai virusat ca fiecare wk il avem asigurat ca si distractii, insa ne facem bine tare repede asa ca lunea suntem apte)
acum termin a doua sticluta si iti spun cu mana pe inima ca parca-i alt copil (si nu-i vorba ca si-a facut imunitatea, ca o cunosc doar ca altfel ne luptam acum si trecem peste)
avem 2 anisori
Ilinca_M. spune:
Halou!
Sunt in vacantza!!!!!!!
Asa-i, Anaan, ce bine e?:))))
Legat de desene, stiti bine ca Phiphi se uita, are preferintze pe care le tot alterneaza, de ex. 2 luni nu mai suporta deloc baby einstein apoi le vrea iar si se amuza de numa, rade de se shushu pe ea, noroc ca n-am inceput operatiunea olitza:))) (chiar, mai e vreo mama delasatoare ca mine care n-a inceput aceasta operatiune?) Asa ca da, Sophia daca arata laptopul, trebuie sa-l deschidem, nu-i loc de negociat:))) Ce sa va zic, nu m-ascund dupa deget, sdunt zile in care poate se uita 20 de minute la ceva pe laptop si sunt zile in care poate ca insumat are si 3 ore (desi n-am calculat, dar daca se uita dimineatza la vreo 20 de minute de Tom si Jerry...apoi la un baby-einstein...apoi la videoclipurile ei preferate...tot ce e posibil ca de-a lungul unei zile sa se stranga 2 ore...poate chiar 3?! Daca e foarte nashpa afara si n-are nici chef de somn de pranz, tot ce se poate! Dar de multe ori desenul e doar fond sonor si ea de fapt sta in kur si rasfoieste carti si ma-ntreaba:"ciii shiii?!" Si mai nou are o noua intrebare:"ata?..." Deci Sophiphi e cu vorbitul undeva pe langa Luca si Keutzu si probabil dintre fete e cea mai...non-vorbitoare
Cuscra, dar ce-ti veni cu Mirabela?:)) Mie nu-mi place, adica n-am io treaba ei; cand eram mica imi placeau toate "divele muzicii usoare romanesti" si ma trezesc si acum urland prin casa "voooooooi cantaaa, pentru mileeeniul 3" sau "o ultima tigaraaaaaaaa/ uitata intr-un coltz pe etajeraaaa"...:))) Probabil ca au voci bune doammnele, dareu nu as mai asculta de buna voie si nesilita de nimeni. Totusi la Mirabela imi place ca e mare iubitoare de caini!!